Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-04-13, 01:05 PM   #651
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
啱啱賣完車出哩就俾人撞死,重要践在身上前后來回慘死
一賣完車真空狀態真係好危險俾人屈死

舊 10-04-13, 01:06 PM   #652
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
還想搞好一些怎知有這麼多人辛苦一輪高lv被删……

希望今日發佈的修正檔是可以解決問題的吧,希望……

引用:
作者: holsety 查看文章
按start也沒得暫停,這個真空狀態下真的很不方便又危險
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 01:09 PM   #653
waifaat
Senior Gamer
如月左衛門

註冊日期: Jan 2006
琴晚同個FD一個負責揸車、一個負責開槍射人
係咁殺其他玩家 好正
waifaat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 01:23 PM   #654
0826使者
Insane Gamer
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
D 鬼佬2話不說就開槍射你, 香港人仲離譜, 行行下街, 就開槍射死嚟, 死完出番嚟, 未行2步, 又比佢用車撞
琴日打比你又吾聽
邀你又吾過

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 01:25 PM   #655
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
按start也沒得暫停,這個真空狀態下真的很不方便又危險
所以琴日同班friend玩果陣, 如果其中一個想睇menu就其他人負責睇水, 輪流睇menu
引用:
作者: waifaat 查看文章
係咁殺其他玩家 好正
你就開心, 人地就
溫馨提示: 做得多壞事, 例如濫殺其他無辜玩家, 破壞其他玩家既車輛等, 會被紀錄低, 被標籤壞玩家之後就只可以同番壞玩家玩; 相反如果做好玩家會有金錢獎勵

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 01:55 PM   #656
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: whassupbun 查看文章
所以琴日同班friend玩果陣, 如果其中一個想睇menu就其他人負責睇水, 輪流睇menu

你就開心, 人地就
溫馨提示: 做得多壞事, 例如濫殺其他無辜玩家, 破壞其他玩家既車輛等, 會被紀錄低, 被標籤壞玩家之後就只可以同番壞玩家玩; 相反如果做好玩家會有金錢獎勵
你這個真是好主意,話時話我都希望遇到各位gaf版友呢

班鬼佬是想在過界前不斷殺人嗎
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 02:14 PM   #657
涅吉.水母
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
你就開心, 人地就
佢個壞玩家系統唔係咁定義啵

佢只計任務中中離/殺隊友先會有信息彈出黎話你

------

http://www.rockstargames.com/newswir...h-updates.html
後知後覺

此篇文章於 10-04-13 02:28 PM 被 涅吉.水母 編輯。
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 02:31 PM   #658
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
引用:
係咁殺其他玩家 好正
放工番到去即刻搵下有無得block玩家呢個功能
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 02:33 PM   #659
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
係咁殺其他玩家 好正
今朝作為新手玩online版, 已經被殺3次
2次俾班鬼佬用槍射殺, 1次就渣車一野撞死我
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 02:57 PM   #660
micF

XBox Live GamertagmicF
引用:
作者: holsety 查看文章
琴日第一次玩有相似經歷... 買完子彈即刻俾人係門口射死,
之後渣車, 迎面有個player想撞埋黎唔成功, 跟住仲追足我9條街
呢個城市真係好邪惡
micF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 03:01 PM   #661
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
未玩 online, 非任務殺其他玩家有咩好處?

舊 10-04-13, 03:11 PM   #662
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: carychow 查看文章
未玩 online, 非任務殺其他玩家有咩好處?
得殺新手有好處
拎住幾千蚊俾人搶/自我感覺良好

識玩既會將d錢係任務入面入銀行
你殺佢只會增加對面醫藥費
嬲起黎你會得到通緝令
舊 10-04-13, 03:15 PM   #663
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
得殺新手有好處
拎住幾千蚊俾人搶/自我感覺良好

識玩既會將d錢係任務入面入銀行
你殺佢只會增加對面醫藥費
嬲起黎你會得到通緝令
之前用被動模式都照俾人格硬撞死,搞到依家自己開私人房玩算,一玩公開房d人好似發左癲咁
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 03:24 PM   #664
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: SUNLOK 查看文章
之前用被動模式都照俾人格硬撞死,搞到依家自己開私人房玩算,一玩公開房d人好似發左癲咁
私人房夠安全
之前2/10玩私人房唔見save
今次公開房都唔見
只玩私人房,好友房

公開房都有好處既
搵要玩既任務流通率會快好多
舊 10-04-13, 03:27 PM   #665
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
私人房夠安全
之前2/10玩私人房唔見save
今次公開房都唔見
只玩私人房,好友房

公開房都有好處既
搵要玩既任務流通率會快好多
私人房唔係都會邀到其他玩家嫁咩?
有時怕lag機同俾人殺先唔去公開房
你唔見save幾多次?
我今日唔見左兩次,依家真係一路玩一路驚,岩岩先升到7級再唔見save真係冇咩心機重玩
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 03:33 PM   #666
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: SUNLOK 查看文章
私人房唔係都會邀到其他玩家嫁咩?
有時怕lag機同俾人殺先唔去公開房
你唔見save幾多次?
我今日唔見左兩次,依家真係一路玩一路驚,岩岩先升到7級再唔見save真係冇咩心機重玩
我淨係試過開幫會房
會撞到幫會人+少量街客
試過入人私人房...只知道會好少人係入面

2/10 lv6 晚上
3/10 lv9 凌晨
4/10 lv19 凌晨
總共3隻

-----
開5次人先過到新手賽車任...

此篇文章於 10-04-13 03:55 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-04-13, 03:58 PM   #667
nds新手

想問下點樣較易避開警車追補??(二星)
我玩偷明星球桿任務,走左15mins都仲係兩星..........
避開警車有乜技巧GA????

THX

此篇文章於 10-04-13 04:01 PM 被 nds新手 編輯。
nds新手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 04:01 PM   #668
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: nds新手 查看文章
想問下點子樣較易避開警車追補??(二星)
我玩偷明星球桿任務,走左15mins都仲係兩星..........
避開警車有意乜技巧GA????

THX
入停車場,上山樹林,天橋底,隧道

只要唔係公路旁,d差佬就好似白痴
5星都係咁避,只係留意多個空中

此篇文章於 10-04-13 04:03 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-04-13, 04:15 PM   #669
waifaat
Senior Gamer
如月左衛門

引用:

你就開心, 人地就
我地只係殺一埋到黎就唔理三七二十一就撞我地既玩家
基本上琴晚係見到邊個都比邊個追住黎撞
而咁岩又有個FD係度幫手,唔把握個機會去殺番佢地都唔得啦

但係暫時都未入到公會,都唔知邊D係自己友

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
今朝作為新手玩online版, 已經被殺3次
2次俾班鬼佬用槍射殺, 1次就渣車一野撞死我
...開頭我都係差唔多成日死
基本上路上有咩車都好都要揸住黎行,唔揸隨時比其他玩家撞死
而家暫時都係...
搶劫→揸車走入火車路鬼逃跑減星→再搶劫...
但係四星個陣用唔到呢個方法減星

此篇文章於 10-04-13 04:19 PM 被 waifaat 編輯。
waifaat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 04:16 PM   #670
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
delete晒online人物
然後入story mode揀solo session
重新整過人入去都係卡係launching session

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 04:17 PM   #671
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: Peter Yu 查看文章
delete晒online人物
然後入story mode揀solo session
重新整過人入去都係卡係launching session
試多幾次吧
要過呢關呢家真係講運
舊 10-04-13, 04:19 PM   #672
nds新手

引用:
入停車場,上山樹林,天橋底,隧道

只要唔係公路旁,d差佬就好似白痴
5星都係咁避,只係留意多個空中
但佢地有個半圓形雷達周圍掃GA WOO
nds新手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 04:21 PM   #673
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: nds新手 查看文章
但佢地有個半圓形雷達周圍掃GA WOO
你試下就會明

好簡單俾個例子你
你只要有星入停車場2,3層
基本上個掃雷只係佢視界
佢只會周圍掃黎掃去但搵唔到你
舊 10-04-13, 04:28 PM   #674
Mr.COLOR
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
關於改車, 想改得更快(改引擎、渦輪)就要玩賽車第一名解鎖,

而且賽車要有2人或以上, 單人不計

其實玩一場賽車好快, 跑城市短賽道, set 1圈, 連埋loading都係5分鐘內完成

嬴有$2200左右, 輸都有$1600左右, 而且死亡機會極微

為了改車, 我開場見到1個人加入後就立刻開始比賽, 愈小人愈易嬴

溫馨提示1: 主持比賽記得set跑車或超級跑車, 勝利後只可改裝同類車款

溫馨提示2: 如果只想改裝外觀, 只需要升級就可解鎖

此篇文章於 10-04-13 04:32 PM 被 Mr.COLOR 編輯。
Mr.COLOR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 04:55 PM   #675
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
你試下就會明

好簡單俾個例子你
你只要有星入停車場2,3層
基本上個掃雷只係佢視界
佢只會周圍掃黎掃去但搵唔到你
有時我會落車跑入建築物, 行遠少少, 周圍冇人搵牆遮下.
不過三星以上時警察會醒左落車搵人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 07:34 AM

手機版 | APP版