Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-29-18, 05:20 PM   #126
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
其實據聞大陸D電話大作基本上都高日本幾班,呢隻算係咩級數?
已大陸來講拎隻日本有名氣IP之後再自己開發來講
算高水準,好多都唔玩得
不過大陸手遊最大問題係外掛太多,平衡方面都好大問題
所以我先話出左日版時都可能棄左
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-18, 05:28 PM   #127
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
咁玩台版日版就冇外掛啦 XD

我都覺有d似外掛先升得咁快,我打緊果個server第2日已經有人40rank,應該冇限體咁刷先有咁快啦,營運話ban左1堆外掛account

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-18, 08:43 PM   #128
ShinDou

原來都冇得淨係練兵,升到LV25發覺冇料覺醒要打番時空 XD 可能今次太HEA打時空

雷丁真係超神 @@ 而家又覺得個倒刺女超勁,俾劍克都可以用倒刺反屈番人,1開波派果隻SR飛兵用用下又幾好用,冇以前咁憎用飛兵

同埋原來俾個SR箭妹減左3格移動扣到0移動會幫唔到人擋野 @@
舊 08-30-18, 07:44 AM   #129
ShinDou

抽多幾十又中番里昂,好正而家光輝同帝國都玩得超絕

舊 08-30-18, 02:25 PM   #130
ShinDou

諗諗下而家d pool好似冇乜邊隻好射,都係抽裝備算,裝備都影響好大

舊 08-30-18, 07:14 PM   #131
ShinDou

原來有得睇番而家幾多抽,暫時61抽兩隻SSR,好似幾歐 XD

不過十連裝備得2個保底SR衫 @@

此篇文章於 08-30-18 07:58 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-31-18, 08:52 PM   #132
ShinDou

見人隻平胸奶媽好堅,都係射下先,唔射裝備了,晒左兩次十連都係2個SR裝保底

此篇文章於 08-31-18 08:56 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-31-18, 10:07 PM   #133
ShinDou

鬥雞見好多人低LV過我但已經用緊勁1級既卒,我已經主力刷練兵架喇喎都冇佢地咁快,不過我0課,可能佢地課左狂爆水打﹖我見有D咩月卡,月卡係1個月冇限體咁打﹖
舊 08-31-18, 10:09 PM   #134
okabe

引用:
作者: ShinDou 查看文章
鬥雞見好多人低LV過我但已經用緊勁1級既卒,我已經主力刷練兵架喇喎都冇佢地咁快,不過我0課,可能佢地課左狂爆水打﹖我見有D咩月卡,月卡係1個月冇限體咁打﹖
有咩? 係邊到見到?
舊 08-31-18, 10:14 PM   #135
ShinDou

唔係,見公開頻成日有人係度廣播,話已買月卡,不轉區,加好友,轉區的不要加 咁 XD

日日唔記得十點前鬥雞,日日蝕幾個COIN @@

此篇文章於 08-31-18 10:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-31-18, 10:35 PM   #136
okabe

引用:
唔係,見公開頻成日有人係度廣播,話已買月卡,不轉區,加好友,轉區的不要加 咁 XD
買月卡既優勢又唔係特別好
買來都係哂錢
開始到左樽頸位,真係每日清哂D體就無野攪

提提今日開始係有積分日, 每日做齊儲分換物品
舊 08-31-18, 10:42 PM   #137
ShinDou

咁快冇野搞﹖應該好多野打喎,你夠勁唔係應該刷龍打SSR裝番黎咩﹖見巴哈有人教點樣屈死LV45雷龍
舊 08-31-18, 10:50 PM   #138
okabe

引用:
咁快冇野搞﹖應該好多野打喎,你夠勁唔係應該刷龍打SSR裝番黎咩﹖見巴哈有人教點樣屈死LV45雷龍
主要係唔夠體升,而且D關都真係幾難打
LV夠D裝唔夠跟本打唔到
而且野團好伏,要搵夠人刷都唔易
舊 08-31-18, 10:58 PM   #139
ShinDou

應該要開始凸D SR裝黎用,見巴哈條友好似話SR裝LV30 = SSR裝LV20

我見人明明同我差唔多能力但勁我咁多,應該唔止練兵,同裝都有關,我用緊好多連R都冇,得最勁果D先多D SR裝

而家第5日LOGIN 練兵先槍兵僧侶LV7,飛兵LV5,步兵LV4,弓兵LV3

驚俾人伏就自己打囉,不過扣多D體同少D報酬
舊 09-01-18, 10:32 AM   #140
ShinDou

十連中左奶騎,好正,又可以射番裝

今次個ACCOUNT好似超歐,71抽有3隻SSR,未必會過檔港台日版了,驚抽唔番 XD

原來已經刷到僧LV30 XD 見人隻LV44里昂是但普攻撞1野冇克都過萬,好顛 @@

此篇文章於 09-01-18 10:57 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-02-18, 09:34 AM   #141
ShinDou

諗諗下都要射埋隻露娜番黎,周圍2格魔防BUFF好勁,唔駛俾法師屈機,雷丁未練好兵有時都唔夠頂

裝遲D打龍再算
舊 09-02-18, 05:06 PM   #142
ShinDou

終於爆到2代,第1次打果陣個ACCOUNT爆唔到,第3回合就俾里昂同其他卒圍死 XD
舊 09-02-18, 07:36 PM   #143
ShinDou

諗諗下雷丁轉錯職,性騎雖然有神衛擋晒物魔,但魔防推高但物防係拉低左好多,唔夠人地隻劍雷丁打 @@ 佢同我1樣LV但高成30物防,佢仲要帶槍兵陰人 @@ 鬥雞俾佢陰左隻里昂撞左佢

雷丁應該要學晒其他職既技最後先轉性騎果條線

唔係好識打劍人帶槍兵,唔通要用番劍人打﹖唔駛俾劍/槍克到 @@

不過平時用都好煩喎正常自用都係帶番自己個屬果D兵架啦

又轉區抽下飛兵黎玩下先 @@

此篇文章於 09-02-18 08:32 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-03-18, 03:12 PM   #144
ShinDou

好似set左40抽必中ssr咁?轉左3次區3次都係40抽中,今次中露斷,打法師真係超屈喎,俾人兩格燒扣120 @@ 不過物防唔知點解好低下字面明明唔算低,可能仲要睇埋個人本身個優勢屬性?

舊 09-03-18, 08:55 PM   #145
ShinDou

諗諗下可能刷龍拎SR裝凸黎用會好過刷練兵,練兵要練太多野了,應該凸爆成身SR會快D,最後先練兵,反正D裝可以俾其他人用,練兵等高LV齊人先決定點玩仲好

不過而家LV20 SOLO打番LV20龍都唔易,等升高D LV先開始刷先

射多十連中左艾爾文,第1次射咩左,本身想射埋另1隻飛兵 XD 不過都好 又有光輝超絕

此篇文章於 09-03-18 09:35 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-04-18, 08:46 AM   #146
ShinDou

D人竟然可以出晒3隻近戰打冰龍,係咁俾人反冰1turn,得我出兩隻奶打,打得好慢

舊 09-04-18, 11:13 PM   #147
ShinDou

又係40抽中無雙霸主,應該頭40抽有暗保底﹖
舊 09-05-18, 06:52 PM   #148
ShinDou

好似易左射咩﹖第71抽又中左3代主角迪哈爾特,不過呢隻好似冇乜用,個超絕仲要做野伏 @@ 應該做左騎先,升爆夠LV夠料先轉番野伏拎個超絕

此篇文章於 09-05-18 06:54 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-05-18, 09:53 PM   #149
ShinDou

真係日日都係十點先記得要鬥雞,慣左以前機戰 @@ 以前通常十點先清珠
舊 09-05-18, 09:58 PM   #150
okabe

引用:
真係日日都係十點先記得要鬥雞,慣左以前機戰 @@ 以前通常十點先清珠
鬥雞完全無意欲打
次次搵到既對手都係高你幾班既油王級
打條毛咩

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 05:44 PM

手機版 | APP版