Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-15-19, 04:44 PM   #3326
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: T.S 查看文章
SSS3拉住打都ok,唔好比太多隻圍算輕鬆
SSS4反而幾次行錯位比隻觸手秒左奶騎要打過
SSS5用堆法師+露娜打到全部斷晒腳好易下
SSS3 我炒左1次 諗住快手打完成隊流星 點知兩隻海怪打淨1000 血之後佢反秒我
SSS4 我都RE左次 唔知天使第1T出技 1個AOE收左隻奶皮 之後掉位又比隻觸手玩左野

睇黎D奶大心都係冇得走 差唔多要點下

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 09:33 PM   #3327
T.S
God of Gamer
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
SSS3 我炒左1次 諗住快手打完成隊流星 點知兩隻海怪打淨1000 血之後佢反秒我
SSS4 我都RE左次 唔知天使第1T出技 1個AOE收左隻奶皮 之後掉位又比隻觸手玩左野

睇黎D奶大心都係冇得走 差唔多要點下
我都覺得要開始比多d資源兩隻主奶升大心
打d高難度關/SSS成日比敵人一下秒,一係就連續風壓果d追傷
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 09:39 AM   #3328
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: T.S 查看文章
我都覺得要開始比多d資源兩隻主奶升大心
打d高難度關/SSS成日比敵人一下秒,一係就連續風壓果d追傷
下個PVE目標都係霸者線兩個挑戰
就咁睇利亞娜開埋2轉後PVEPVP都勁 大心好似比得過

舊 05-25-19, 04:34 PM   #3329
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
據聞6月11日出櫻大戰聯動,唔知真唔真
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-19, 05:22 PM   #3330
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 十一月 查看文章
據聞6月11日出櫻大戰聯動,唔知真唔真
官網連宣傳活動都出左,點會唔係真

http://mz.game-beans.com/swprelogin/...m_campaign=001
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-19, 07:23 PM   #3331
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: okabe 查看文章
官網連宣傳活動都出左,點會唔係真

http://mz.game-beans.com/swprelogin/...m_campaign=001
己備200抽~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-19, 05:57 PM   #3332
十一月
Game Master

模擬抽
舊 05-30-19, 01:51 PM   #3333
十一月
Game Master

有出過手機版sound track?
https://www.youtube.com/watch?v=85A2...e3GCmQEqRMPK89
舊 05-30-19, 04:06 PM   #3334
okabe

引用:
作者: 十一月 查看文章
陸服初出時出過BGM俾人DL
有攪過音樂會,其實有好多週邊產品出過
實體活動都唔少
舊 06-11-19, 11:43 AM   #3335
十一月
Game Master

三百抽結果,櫻4,毒奶(new),菫
平均每50抽有1 SSR,真係2%

此篇文章於 06-11-19 12:50 PM 被 十一月 編輯。
舊 06-11-19, 02:01 PM   #3336
okabe

第一個十抽就中
舊 06-11-19, 02:55 PM   #3337
十一月
Game Master

抽咗才發覺隻董好似冇乜用,早知係咁應該20抽中櫻的時候割禾青
舊 06-11-19, 02:56 PM   #3338
GUSTAV
The One
poor

成班都係人渣黎

舊 06-11-19, 05:06 PM   #3339
hlcw99
Senior Gamer
LAZY KING

註冊日期: Dec 2013
PSN  IDhlcw99
第2個十抽中堇, 一升先發覺D技都幾尷尬, 攻又唔係坦又唔係.....

不過有愛都會盡力谷......

希望今晚抽到3姑奶......

BTW, 可唔可以出埋MARIA
hlcw99 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-19, 11:34 PM   #3340
david
The One

註冊日期: Mar 2002

西瓜:呢個IP原來仲可以咁吸水,花O的課金供養我!

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 11:59 AM   #3341
十一月
Game Master

引用:
作者: hlcw99 查看文章
第2個十抽中堇, 一升先發覺D技都幾尷尬, 攻又唔係坦又唔係.....
隻菫我直頭覺得係廢。
作為坦,唯一可以守二格的技,CD卻係5回合。
作為騎,不但冇得帶飛兵,打完之後又唔可以退,SR黑肉妹都好過佢。
天賦又係搞笑,射程+1但只限指揮官,想士兵都一齊打就必須帶弓手,但移動力變3。
今次280抽買個教訓實在好貴,下次抽角色之前真係要googel一下角色能力先。
舊 06-17-19, 05:57 PM   #3342
十一月
Game Master

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=33596&snA=10327

攻略,有各對話選項可獲得的獎勵分歧。

此篇文章於 06-18-19 01:37 PM 被 十一月 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 05:44 PM

手機版 | APP版