Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-13-19, 03:57 PM   #26
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: leungky1 查看文章
第5集

同王子敵對/同路
應該叫公主吧?

失敗契機似乎係連自己都解唔通個秘密?
由手機版發出
可能係面對唔到就會失敗?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-19, 12:03 AM   #27
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: axe1292 查看文章
可能係面對唔到就會失敗?
係咁嘅燕太第三集都幾有勇氣....or加倍變態
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-19, 11:44 PM   #28
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: leungky1 查看文章
係咁嘅燕太第三集都幾有勇氣....or加倍變態
由手機版發出
第一話比人知道女裝, 但都認
第二話偷貓, 認為左細佬
第三話鐘意男主, 但係無話唔面對, 佢都話想一直一齊
第四話殺人就更加無任何否定同動搖
今次就係佢面對唔到害到細佬個事實

以上個人意見, 睇幾原D野就係咁多野要諗

此篇文章於 05-15-19 11:51 PM 被 axe1292 編輯。
舊 06-03-19, 08:43 AM   #29
leungky1

6-8

有番時間睇,結果一下子解哂啲謎之畫面係做咩野
下次三人集合應該都要打大佬了.......如果仲有三人

一直啲碟靠踢走扭曲左嘅聯繫去整
唔知另一隻被抓嘅河童係咪相反
要最強聯繫?
舊 06-10-19, 12:16 AM   #30
leungky1

就係咁,一定要打Boss戰了

暗示警察早已無聯繫,但又無消失,係咪會同整最後一塊銀皿有關?
由手機版發出
舊 06-22-19, 10:31 AM   #31
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
好似睇得明個結局,究竟算係進步定退步????

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-19, 10:52 AM   #32
leungky1

後半變左運動番,但意義昇華到呢.....

最尾仲話你聽啲歌一早計劃好點用,幾強感染力
由手機版發出
舊 06-23-19, 05:28 PM   #33
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
好似睇得明個結局,究竟算係進步定退步????
咁百合熊個END都易明既
舊 06-23-19, 05:29 PM   #34
axe1292
Game Master
AXE

終於睇完有生以來睇得最多裸男既一套野

......最終話要睇多次先

論壇跳轉

現在的時間是 09:31 PM