Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  ... 最後
日本動漫畫討論版>「エウレカセブンAO」完結篇 第二十三話「ザ・ファイナル・フロンティア」 第二十四話「夏への扉」(終)丨BONES制作
カズキ 12:44 AM 07-07-12
似乎今集出現的EUREKA并不是生AO的EUREKA,
難道又是另一個平行世界的EUREKA?
真!DC 02:20 PM 07-07-12
太太
作者: カズキ:
似乎今集出現的EUREKA并不是生AO的EUREKA,
難道又是另一個平行世界的EUREKA?
起身出駕駛倉見到肚有d脹, 懷孕中吧
我覺得係
過去ge eureka尼左而家ge哩個世界, 之番番去, 再尼在13年前ge哩個世界生左ao
埃及使者 09:21 PM 07-07-12
繼NTR後又一驚嚇

珊瑚岩入面有月光號
月光號有入面尼爾巴修
尼爾巴修入面有EUREKA
但EUREKA唔係EUREKA

依家呢個EUREKA
唔係過去式就係將來式
葉老頭 01:39 AM 07-08-12
成架月光號
其他人有冇份出場??
eureka一見就有個咁大既仔XD
money 02:03 AM 07-13-12

月之民 ̄▽ ̄ 10:01 AM 07-13-12
又黎1万2000年
ouki 10:10 AM 07-13-12
其實點解係SPEC2=.=蘭頓死左去邊=.=
kit2005 11:26 AM 07-13-12
月光號都係冇其他成員出場?
ouki 12:12 PM 07-13-12
作者: kit2005:
月光號都係冇其他成員出場?
冇....但E部月光號係上季最後一話那部
money 09:18 PM 07-13-12

朝霧 海斗 01:03 AM 07-14-12
今集又有NTR場面

而且今集吐魯斯連Eurika 都想NTR埋
Led Mirage 01:11 AM 07-14-12
唔係 I can fly 個部既.........
普通人一個 02:36 AM 07-14-12
今集終於好睇返,終於同上集有返關連,唔係再係勇者系動畫,無咩劇情咁一集打一隻敵人
メソウサ 02:55 AM 07-14-12
開始信呢個時代係人類走難出宇宙前
普通人一個 03:25 AM 07-14-12
作者: メソウサ:
開始信呢個時代係人類走難出宇宙前
應該係10000年前,D西蘭花仲未生到成個地球都係之前
埃及使者 06:56 PM 07-14-12
講到珊瑚岩先同上集有D關連

粉紅似乎知道EUREKA生左出黎會發生咩事咁
好耐冇見過七色
條友又出黎NTR, 連人妻都唔放過

又黎12005年前
真!DC 08:21 PM 07-14-12
件運動服
開始解謎
Kewellma 08:43 PM 07-14-12
感覺製作組好似放軟手腳玩左12話終於生性做番條主線咁...
カズキ 10:14 PM 07-14-12
今集EUREKA好萌呵~
Van仔 11:03 PM 07-14-12
好矛盾既劇情,阿媽生仔, 丟低個仔係舊世界, 咁即係叫佢拯救世界黎ban左自己個世界ww?
葉老頭 12:59 AM 07-15-12
eureka~~~
佢地世界消失既珊瑚岩就係黎左呢個地球
你又留下一個謎.....

蘭頓又整一部尼爾巴修
咁再之後會唔會係2個揸新尼爾巴修接個仔??

話說比人踢爆情史既eureka太可愛啦
mmssm 01:01 AM 07-15-12
人...人妻eureka!!!!!
點可以咁矛架...頂唔順啦...!!!
Kain 01:20 AM 07-15-12
其實個故事本身同時空交錯一D關係都無,係都要玩到咁複雜
♀宮野真守♀ 10:18 PM 07-15-12
所以係12005年後eureka係大戰後一直想救返D珊瑚岩

然後大肚6個月時空轉移去左12005年經歷左D唔知乜

決定有必要在10018年前生ao出泥同教人類了解珊瑚岩

唯一係尼爾巴修係上輯同D珊瑚岩一體化左,咁之後點出返來

要等製作組解話
MS331 10:29 PM 07-15-12
作者: Kain:
其實個故事本身同時空交錯一D關係都無,係都要玩到咁複雜
真係好難明,同前面12集一樣難明
不過eureka出場係好睇左
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  ... 最後

返回主題版面