Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 390 890 1290 1340 1380 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1400 1440 1490  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
蛋撻王子 10:54 PM 04-25-17
作者: Hextor:
等3符返黎,
有黑J打就得
一下寶具打30幾萬
我係抱蛋撻大隻黑J打
雖然我係正常打
唔知一次打得太多HP同時用D戒指會唔會秒人
話說最近有朋友借用我隻黑貞去衝主線
因為要趕及CCC EVENT

佢話用我隻黑貞一下就爆死一條魔神柱
然後你又話打到30幾萬

佢問我先諗可能因為黑貞既絆值lv同以前唔同
我自己打個陣明明記得無用得咁過癮.....

謝謝師兄友情點
gingq7 11:12 PM 04-25-17
間鋪以後black list吧, 明知呢d特別版,香港行貨多數無仲收你訂...
(訂呢d特別版我只信一間, 因為果間真係幫你在日本訂, 收得人訂但end up無貨又會去日本網拍都同你r件貨番黎, 不過果間多數都唔做PVC)

最穩陣都係自己去日本鋪頭訂, 未試過日本鋪頭收訂後無貨俾 (仲要唔駛訂金)
fufufu123456 11:52 PM 04-25-17
作者: LordofNightmare:
我申咗,LoN
add左了

怕有師兄睇唔到貼多次繼續求fd,仲有大把位各位隨便add
Bahamut 11:55 PM 04-25-17
BLACK LIST 就一定的了...
見佢上次有得賣隻壽屋的神擊Forte同Shining霧香特典版, 諗住壽屋既特別版無咁易甩拖
當今次黑仔啦
大破人間 12:17 AM 04-26-17
作者: Bahamut:
BLACK LIST 就一定的了...
見佢上次有得賣隻壽屋的神擊Forte同Shining霧香特典版, 諗住壽屋既特別版無咁易甩拖
當今次黑仔啦
開名啦
邊間?
Bahamut 01:33 AM 04-26-17
現時點2/F某舖
我惟有信佢係行返唔到貨,而唔係間舖自已返唔到,條氣可能順D
the fool 02:47 AM 04-26-17
作者: fufufu123456:
黑貞(無敵黑明林升埋100就更無敵,btw小弟反而唔會用人地果隻,自己都有仲用好似嘥左d,遇難關用蛋撻兄隻無敵梅林更好
我隻黑貞本身技30左,不過升緊其他角絆所以好少用(最主要係同孔明一樣驚升滿絆後要雪藏)
我要玩黑明林要借人隻梅林用(諗住有隻技30孔明都好夠用無抽到orz如果出女版應該要抽返隻睇門口)
作者: gingq7:
之於舊玩家, 我諗大多數人都唔在乎果一星期2粒維修石(而且2017年只係定期維修過2次), 佢keep住送角和buff吓d弱過頭的舊角我就ok
對我呢d微課o黎講好重要,我當佢一個月4星期*login+master misson=24粒都唔夠一次10連...
D Free Quest之前未開始月供時清哂,而家就算有新角出都只可以忍手抽一個10連算(雖然之前都係)
gingq7 07:01 AM 04-26-17
現時點2/F某舖
我惟有信佢係行返唔到貨,而唔係間舖自已返唔到,條氣可能順D
收得你訂金, 我唔認為你要理埋佢貨源係邊度黎囉...
我明白佢難處既, 可能行貨果邊都係出果日先通知佢無貨(或唔夠訂單數唔做), 但呢d係間鋪和批發之間成條產業鏈的問題(其實好多年黎都已經係咁), 所以都係black list啦

在香港九成鋪頭訂玩具都係由個客take晒所有risk(要俾訂金/間鋪可能會走佬/無貨派亦唔會賠雙), 老老實實, 小眾野都係直接去日本網站訂啦,
經香港鋪頭訂我只諗到一個好處, 就係(應該)直接由大陸運到香港, 運輸少咁幾程, 撞爛的機率低少少...

作者: the fool:
對我呢d微課o黎講好重要,我當佢一個月4星期*login+master misson=24粒都唔夠一次10連...
D Free Quest之前未開始月供時清哂,而家就算有新角出都只可以忍手抽一個10連算(雖然之前都係)
其實2017定期維護石好似只係派過2次共4粒, 而且我覺得會在其他地方補番, 例如今次生放送12粒係多過以前, 實際未必少左
計埋活動符/石和其他濕碎野, 一個月都應該有10抽既
細路翔 07:50 AM 04-26-17
點解唔開個阿媽爽帳號搵個日本fd係果邊幫你收貨算

話說試完老友隻100lv嫁王我居然覺得都係沖田好打d

不過依家嫁王寶具一堆debuff好似又唔應該咁計法
大破人間 08:06 AM 04-26-17
經香港鋪頭訂我只諗到一個好處, 就係(應該)直接由大陸運到香港, 運輸少咁幾程, 撞爛的機率低少少...
通常我見大多人係香港訂既理由:

1.即使如amiami咁成日做到8折, 通常都只係同香港行貨差不多價, 仲未計運費
2.日本訂做唔到驗屍官,如果真係遇到問題都幾麻煩

其實2017定期維護石好似只係派過2次共4粒, 而且我覺得會在其他地方補番, 例如今次生放送12粒係多過以前, 實際未必少左
所以咪就係要罵佢唔"定期"維護囉

另外你應該中左鹽川既忍法無限月讀
一直以來都係12石+其他贈品

唔信你睇

年尾
http://www.fate-go.jp/cp/newyear/

1.5章
http://cp.fate-go.jp/fate/tamamo_cat/

fate-extella
http://cp.fate-go.jp/fate/nero/

反而係到今日都仲未講12石以外的其他贈品

我仲驚緊佢分分鐘會送少埋.
所以我要補多句: X你鹽川
細路翔 09:23 AM 04-26-17
反正先O鹽川就沒錯了
Bahamut 09:47 AM 04-26-17
搵了街舖訂,因為
1. 壽屋行貨係香港既賣價通常比去amiami/1999買更平
2. amiami/1999無傻X特典版賣

搵香港街舖訂呢類特別版係有風險
就算上次隻神擊forte特典版係去精X訂,結果佢都係一樣俾唔到我,硬食左普通版
要開始諗諗以後搵邊度訂呢類特別版較穩陣
雷帝.嘉芙 09:58 AM 04-26-17
作者: fufufu123456:
added

小弟都順便求fd,仲有成9個位
已加 好粗的大腿
細路翔 10:01 AM 04-26-17
又一個掛黑貞係頭既
大破人間 10:03 AM 04-26-17
搵了街舖訂,因為
1. 壽屋行貨係香港既賣價通常比去amiami/1999買更平

就算上次隻神擊forte特典版係去精X訂,結果佢都係一樣俾唔到我,硬食左普通版
其實香港一個最大問題是香港代理太糞太沒用

其實看看台灣那邊就知道了,
同樣是代理,壽屋同GSC之類的官網限定特典,台灣代理一般堅係拎到特典代理權.
GSC WHS例如艦娘重兵裝那些系列本來也是日本限定,香港代理只進到輕兵裝, 台灣照樣代理到重兵裝。
現在連GSC都在台灣開埋直營店...

其實特別版反正都係要訂水貨都可以考慮台灣訂, 台灣代理價和運費應該都會比日本平.
雷帝.嘉芙 10:11 AM 04-26-17
作者: 細路翔:
又一個掛黑貞係頭既
你仲抽唔抽嫁王啫?
呢2日唔抽又唔知等到幾時
細路翔 10:31 AM 04-26-17
作者: 雷帝.嘉芙:
你仲抽唔抽嫁王啫?
呢2日唔抽又唔知等到幾時
尋晚同今朝比左兩PACK都仲係無

今晚返去再爆過
psidef 10:36 AM 04-26-17

今晚返去再爆過
有冇射斜先?
細路翔 10:45 AM 04-26-17
作者: psidef:
有冇射斜先?
唔計禮裝,唔知點解出左兩張狂蘭咁大把

我已經抽到無感覺,依兩日中唔中都好應該都係會唔受控得閒就抽下

其實反正都係出四星,比多隻紅A我等我升埋上寶5好過啦
蛋撻王子 11:02 AM 04-26-17
【カルデア広報局より】
本日4月26日(水)20:30よりニコニコ生放送にて「Fate/Grand Order カルデア放送局SP Fate/EXTRA CCCスペシャルイベント開催記念放送」を配信!ぜひご覧ください! #FateGO

香港七點半
雷帝.嘉芙 11:07 AM 04-26-17

今晚返去再爆過
你事先咁張揚, 中晒讀心
細路翔 11:12 AM 04-26-17
你事先咁張揚, 中晒讀心
我只能夠講多次"出得黎行,預左要還"

其實佢出多兩張4星尼祿比我都OK架啦,唔好再比我見到高文
gingq7 11:26 AM 04-26-17
作者: 大破人間:
通常我見大多人係香港訂既理由:

1.即使如amiami咁成日做到8折, 通常都只係同香港行貨差不多價, 仲未計運費
2.日本訂做唔到驗屍官,如果真係遇到問題都幾麻煩
香港訂PVC都無乜機會可以做驗屍官啦,隨時成間鋪得你一個訂,想搵多隻驗都未必有

搵了街舖訂,因為

最穩就一定係日本訂架啦, 你果隻X特別版仲要係壽屋本鋪限定, 基本上無可能無貨派,
其實我覺得訂得特別版就無謂慳果少少運費, 硬食普通版真係心中有條刺...
雷帝.嘉芙 11:27 AM 04-26-17
我只能夠講多次"出得黎行,預左要還"

其實佢出多兩張4星尼祿比我都OK架啦,唔好再比我見到高文
自從瀨過鑊金ge之後, 我都唔敢再明言要抽邊個邊個
劍職金卡射斜係會灰d ge
細路翔 11:29 AM 04-26-17
自從瀨過鑊金ge之後, 我都唔敢再明言要抽邊個邊個
劍職金卡射斜係會灰d ge
即係沖田/傻B依類求其比兩單無腦試手氣既反而會中

但白貞我上次動機性好強咁去抽都係3符出...果然運係要還既
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 390 890 1290 1340 1380 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1400 1440 1490  ... 最後

返回主題版面