Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-24-09, 08:20 PM   #76
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: mario0606 查看文章
今星期幾乎本本Game書都有FF13別冊
又,GZone今星期21同23頁成版重覆左
200期個承諾三期就玩完

舊 12-24-09, 08:25 PM   #77
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
另外 遊戲發售表 xbox360 內 驚見 MAG 兼由SCEI發行
D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-09, 08:28 PM   #78
nds新手
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2006
GameZone 攪埋網上電台節目
講'神作'FFXIII
nds新手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-09, 08:30 PM   #79
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: D.K. 查看文章
另外 遊戲發售表 xbox360 內 驚見 MAG 兼由SCEI發行
仲有
white knight chronicles(international edition)
star ocean: the last hope international

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-09, 08:52 PM   #80
kahiro
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: chunmanx 查看文章
GN都仲叫做有本睇得下ge潮流動慢娛樂資訊雜誌(雖然我唔like佢呢個approach)
gs就算係長期讀者我覺得都會忍唔住轉會
呢樣又唔係喎
如果你有睇開GS
你會發現佢既潮流野係咁多本GAME書最UPDATE
都唔明點解好地地要縮番入本主書入邊...
kahiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-09, 10:39 PM   #81
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: nds新手 查看文章
講'神作'FFXIII
呢個有興趣,特別有福田

舊 12-24-09, 10:49 PM   #82
onon198586
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
GZONE今期頁數又薄了
onon198586 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 12:56 AM   #83
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
屈你又出MH3成別冊厚度的FF13攻略

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 01:01 AM   #84
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
為左搵g-zone錯處已經成為我詳細睇g-zone o既原因...
個queen"s blade教學錯到呢...

舊 12-25-09, 01:03 AM   #85
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: onon198586 查看文章
好在今期仍然無買 =w="
真係好唔吸引

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 01:11 AM   #86
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: onon198586 查看文章
好心佢橫掂減主書頁數, 就將主書既FFXIII攻略擺埋落別冊到啦

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 01:15 AM   #87
chunmanx
我ge代號係風

PSN  IDndswii
引用:
作者: kahiro 查看文章
呢樣又唔係喎
如果你有睇開GS
你會發現佢既潮流野係咁多本GAME書最UPDATE
都唔明點解好地地要縮番入本主書入邊...
睇左幾期GS
呢樣野絕對唔覺
我諗唔係話差
但同其他有呢類TOPIC的GAME書差不多
唔覺得有甚麼特出之處

另外想問下各位兄弟
fami通係呢一兩期有神谷英樹同櫻井正博的對談?

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 01:20 AM   #88
stevenfan
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: nds新手 查看文章
講'神作'FFXIII
有冇網址?~?

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 01:32 AM   #89
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
今期GZ由80頁>89頁
原來唔夠頁數就用過膠o黎頂

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 01:34 AM   #90
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
作者: stevenfan 查看文章
有冇網址?~?
http://www.ourradio.hk/web/index.php...=94&Itemid=116
逢星期四6pm update

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 01:40 AM   #91
saberlam
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
3DS Friend Code3282 2238 7072
PSN  IDsaberlam
XBox Live Gamertagsaberlam
邊本有日文盲FF攻略, 要夠詳細, 最重要是解釋D招式係什麼什麼, 物品的簡介....
saberlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 08:42 AM   #92
siukam15

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDsiukam15
真唔明點解GZ 主書果個FF13既攻略唔放埋落本書仔度 ...
siukam15 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 09:43 AM   #93
emoil

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: siukam15 查看文章
真唔明點解GZ 主書果個FF13既攻略唔放埋落本書仔度 ...
放左落本書仔度....咁本主書又簿左嘛~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 10:35 AM   #94
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
承諾?人地求其講下咪當真好喎,咁又成功比佢地呃到一版啦
引用:
作者: Reishin 查看文章
THX,都係第一次見

舊 12-25-09, 04:59 PM   #95
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
承諾?人地求其講下咪當真好喎,咁又成功比佢地呃到一版啦

THX,都係第一次見
我又無當佢講真ge,係估唔到咁快就再黎過je~~~
watch我話哂都睇左幾年,一次都無出現過呢個問題,
zone都睇左接近三年,都同一版登兩次都係呢半年先出現,仲要係好密下,
絕對有必要搵人睇實d

舊 12-25-09, 05:17 PM   #96
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
200期個咩promise?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 08:03 PM   #97
kahiro

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: chunmanx 查看文章
睇左幾期GS
呢樣野絕對唔覺
我諗唔係話差
但同其他有呢類TOPIC的GAME書差不多
唔覺得有甚麼特出之處
sorry~我講得唔清楚
我係指GS之前都有本潮流野副刊好過其他書
但而家冇左

此篇文章於 12-26-09 09:44 PM 被 kahiro 編輯。
kahiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 11:48 PM   #98
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: irismong 查看文章
200期個咩promise?
唔係太sure200定201期(我睇完game書會俾左個同事,查唔返)
有封讀者信講gz有兩三次同一頁登左兩次ge錯誤,gz回覆話會好好檢討,避免下次同類情況出現,
點知兩三期後就自爆左

舊 12-27-09, 02:52 AM   #99
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: A.Kazuma 查看文章
今期GZ由80頁>89頁
原來唔夠頁數就用過膠o黎頂
堅係有本八十九頁既芝鬆的話,俾本我好唔好?

舊 12-27-09, 03:00 AM   #100
斯卡
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDjason169
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
堅係有本八十九頁既芝鬆的話,俾本我好唔好?
點解次次都係你捉人頁數?
斯卡 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] 大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介 八仙果 電視遊戲討論版 1509 04-02-24 07:12 AM
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM
[動畫] 「涼宮ハルヒの憂鬱」 唔係普通再放送 舊作14話+新作14話 全28話 Vol.7 riceball 日本動漫畫討論版 1000 05-15-09 10:56 PM

現在的時間是 02:20 AM

手機版 | APP版