Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-17-09, 10:16 PM   #26
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
今期gz寫話199+200期合併號火速加印, 俾讀者補購
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-09, 10:24 PM   #27
YALIU
God of Gamer
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
今日為了睇wii行所以買GZ
感覺係:我真係唔會再買..............................
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-09, 10:31 PM   #28
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
今期GZ個豬郵鬆有人寫信去投訴199+200期仲附上一個討論區網址
佢地個小專員話與其發起罷買, 不如有意見就直接講出嚟喎

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-09, 10:38 PM   #29
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: ahleung 查看文章
今期gz寫話199+200期合併號火速加印, 俾讀者補購
係咪只係坐左好多貨賣唔去
引用:
作者: HIM 查看文章
今期GZ個豬郵鬆有人寫信去投訴199+200期仲附上一個討論區網址
意見:買平返D啦

舊 12-18-09, 12:10 AM   #30
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
之前都講過

意見: 出返期$7 我咪買返lor,
同埋搞返好d 質素先收人$13/ $15 啦

此篇文章於 12-18-09 12:12 AM 被 Bandit-Anji 編輯。
Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-09, 12:15 AM   #31
MO

註冊日期: Aug 2005
上一期gz果兩個一日編輯其實係咪gaf既人....
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-09, 09:32 AM   #32
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: 風之將 查看文章
因為夜行雲,所以買返gs睇ff13小說式攻略
以前睇過佢寫ff8寫得幾好
我希望gamestation會比佢寫落去,唔會好似之前gamewave DQ咁爛尾就好
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-09, 09:59 AM   #33
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: 一一 查看文章
我希望gamestation會比佢寫落去,唔會好似之前gamewave DQ咁爛尾就好
說起GS啊..
說實的我由創刊買起..
現在覺得這本誠意越來越少了....

早前那本刺客2別刊.....................................
為了搶先也不是這樣隨便啊...

除了後面那幾張地圖有點用外..
前面的攻略有用嗎~XDD
反正遊戲裡的小地圖都有指示..

連半張圖迷解法都沒有w

而正刊那裡就一堆車槍球..
這本快變成車槍球書了吧..
幾期都大大篇是這類.....

不是大熱RPG的攻略想也別想..
較二線的連影都沒有..

好吧..
手提的RPG類都很冷是吧...囧

相較之下..
還是GW安定..雖然這本速度有點慢
wang2009hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-09, 10:15 AM   #34
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
引用:
作者: MO 查看文章
上一期gz果兩個一日編輯其實係咪gaf既人....
依我愚見, 似係GZ自己D 編輯....

舊 12-18-09, 11:49 AM   #35
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
剩講FF13攻略,大家覺得邊本好D?始終都係有本書跟住打FF至有FEEL...
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-09, 01:27 PM   #36
jackybat09
Insane Gamer
一擊必殺

註冊日期: Aug 2002
講開GZ, 今期個位係GAME 評評FFXIII, 我想知佢有無玩過隻GAME架?佢D評論咁似FAMI 通俾9分個位人士的? 唔係CHEAP到評論都要抄ma? (出書之日佢地隻GAME應該未入手掛?咁都有得評)

個仔啱啱出世, 真係無乜時間打機, 我隻白騎封印中.......
jackybat09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-09, 03:00 PM   #37
斯卡
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDjason169
引用:
作者: jackybat09 查看文章
講開GZ, 今期個位係GAME 評評FFXIII, 我想知佢有無玩過隻GAME架?佢D評論咁似FAMI 通俾9分個位人士的? 唔係CHEAP到評論都要抄ma? (出書之日佢地隻GAME應該未入手掛?咁都有得評)
做game書真係要出個日先拎到game就好失敗

不過佢個評語真係有點那個
斯卡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-09, 03:45 PM   #38
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: shion_rei 查看文章
感覺係:我真係唔會再買..............................
點樣衰法 ._.
我仲未睇到本書 (琴日無行街)
未諗買唔買好

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-09, 09:24 PM   #39
kahiro
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: wang2009hk 查看文章
說起GS啊..
說實的我由創刊買起..
現在覺得這本誠意越來越少了....

早前那本刺客2別刊.....................................
為了搶先也不是這樣隨便啊...

除了後面那幾張地圖有點用外..
前面的攻略有用嗎~XDD
反正遊戲裡的小地圖都有指示..

連半張圖迷解法都沒有w

而正刊那裡就一堆車槍球..
這本快變成車槍球書了吧..
幾期都大大篇是這類.....

不是大熱RPG的攻略想也別想..
較二線的連影都沒有..

好吧..
手提的RPG類都很冷是吧...囧

相較之下..
還是GW安定..雖然這本速度有點慢
睇唔明你講乜.....

不過講到誠意下降
我覺得本本書都係咁
GS,GW呢D做左十年八年質素下降我覺得好正常
反而GZ只係出得幾年而家真係同初時差好遠.....
價就加得最多次
但每加一次質素就下降一D
kahiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-09, 09:36 PM   #40
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: shion_rei 查看文章
睇wii行去香港任記個網咪夠囉, 使乜買書

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-09, 12:53 AM   #41
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
請問大家知唔知GWEEKLY今期係咪有兩個ver?
我見上期佢地話今期會出多本連FF13別冊攻略既特別版, 但我唔見有得買.......
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-09, 12:26 PM   #42
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: 卡柏 查看文章
我見上期佢地話今期會出多本連FF13別冊攻略既特別版, 但我唔見有得買.......
連FF13別冊特別版有呀,我都買左,不過唔知有無普通版,呢個唔多見

舊 12-19-09, 12:35 PM   #43
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
連FF13別冊特別版有呀,我都買左,不過唔知有無普通版,呢個唔多見
$15 $13 2個版本我都見過

普通版<---7仔有
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-09, 01:34 PM   #44
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: 卡柏 查看文章
本別冊只不過係介紹番FF13再加前傳小說翻譯, 留番D錢買下期啦
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-09, 02:50 PM   #45
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
-SKIP-
啱啱先睇完呢期GZ,今次我係明插你地

睇你地個信箱,199+200期個重點放哂係[200問]呢個已經係超失敗,好老實講我無睇過,不過唔排除有人會鍾意睇,所以我都唔講咁多

>網上發言向來無視責任
請唔好為199+200期來找任何藉口,呢期唔得己經係鐵一般公認的事實,你點兜都無用

>與其發起[罷買]這種[雙輸]行為
寫呢條友咪白痴啦,你係咪個井底之蛙?罷買點會雙輸呀,要輸都係GZ輸者,除左你本書外香港仲有幾本GAME書選擇,你平時係咪無出街?

你睇清楚D,依家鬧你果個叫龍寶寶,你記得認住我

舊 12-19-09, 02:55 PM   #46
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

講講WAVE,今期無36文章感到有D可惜,期待你往後的作品

今期除便睇過WEEKLY/WAVE/GZ個FF13別冊
我覺得最好係WEEKLY,因為係得佢有前傳小說,不過都只係望幾眼就算,不過要攻略都係等下期先實際

舊 12-19-09, 03:07 PM   #47
\ot_to/

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
講講WAVE,今期無36文章感到有D可惜,期待你往後的作品

今期除便睇過WEEKLY/WAVE/GZ個FF13別冊
我覺得最好係WEEKLY,因為係得佢有前傳小說,不過都只係望幾眼就算,不過要攻略都係等下期先實際
GS都有前傳小說, 上期已經開始. 仲要係雲媽媽譯
舊 12-19-09, 03:09 PM   #48
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
本GS...買左番黎之後睇過本FF13小說..
主刊一頁都未睇過..
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-09, 04:53 PM   #49
kahiro
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
主刊一頁都未睇過..
佢都係想你咁做之嘛~
kahiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-09, 06:58 PM   #50
\ot_to/

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
主刊一頁都未睇過..
唔睇好過睇

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] 大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介 八仙果 電視遊戲討論版 1509 04-02-24 07:12 AM
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM
[動畫] 「涼宮ハルヒの憂鬱」 唔係普通再放送 舊作14話+新作14話 全28話 Vol.7 riceball 日本動漫畫討論版 1000 05-15-09 10:56 PM

現在的時間是 08:39 PM

手機版 | APP版