Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-27-18, 08:46 PM   #12026
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
如果佢生放送係講OG唔係講櫻戰可能我都會等 @@ 而家真係後悔射錯左多3了,又唔係好勁
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-18, 09:15 PM   #12027
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
有突爆實測咗係唔得, WAVE3佢一炮只係打到12XXXX
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-18, 09:45 PM   #12028
ShinDou

但其他貫機幫手打應該都過到啦﹖不過我而家有DESTROY冇理由仲凸紫奶既 @@
舊 02-27-18, 10:36 PM   #12029
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
好似冇討論過今次隻射boss...

有冇咩機好用??

黑兔只能生珠,火力不足...天威就速度慢...盾筆依然係最大浪費珠,玩auto一大困擾....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-18, 10:44 PM   #12030
ShinDou

5分1飛得隻粉CC,呢個年代竟然仲會中到 @@
舊 02-27-18, 11:06 PM   #12031
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
好似冇討論過今次隻射boss...

有冇咩機好用??

黑兔只能生珠,火力不足...天威就速度慢...盾筆依然係最大浪費珠,玩auto一大困擾....
白膠換走正樹.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-18, 11:08 PM   #12032
ShinDou

盾筆BUFF劍狼會唔會扣多好多﹖同埋有冇盾安琪﹖
舊 02-28-18, 08:25 AM   #12033
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

白膠係邊隻?..

下次轉教官試....
試過盾安琪,只buff劍狼效果唔得.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-28-18, 01:28 PM   #12034
Crazy Gamer

白色交響詩篇
舊 02-28-18, 03:17 PM   #12035
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
呢排出得好密咁

真古 西巴 F91 黑騎
全部大器

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-18, 07:06 PM   #12036
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
222沒新古....好慘
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-18, 07:10 PM   #12037
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
2step中SSR等陣抽埋佢
愁哥10珠必:0

舊 02-28-18, 07:11 PM   #12038
ShinDou

隻新古出到咁屈機既 @@ 4個EX技成個鬥滅大佬咁,真係射錯左多3冇左150石 @@
舊 02-28-18, 07:12 PM   #12039
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
好彩上個禮拜上到1700,唔係之後睇怕又有排唔識打

爬兩次山得2隻風魔

30隻fazz係舊嗰隻?
由手機版發出

此篇文章於 02-28-18 07:14 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-18, 07:13 PM   #12040
ShinDou

ZZ FA係舊果隻我本身有

隻正樹要9珠,而家好難玩得到拳隊喎1定混咁濟架啦 @@

隻黑騎士可能係精26B真通行證,除左有貫特大,仲有攻大,CRI倍率大UP

此篇文章於 02-28-18 07:16 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-28-18, 07:38 PM   #12041
ShinDou

試左兩次先殺到單騎新古 @@

如果我唔係有隻凸1多3真係唔知點打,不過BUFF到盡俾新古打都有20% @@ 隻多3好明顯淨係出黎打新古,今次D鋪排好賤 @@

此篇文章於 02-28-18 07:43 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-28-18, 07:39 PM   #12042
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
抽到山頂反而乜都無....
剩111石

中果隻黑騎好似岩打VS26C?
尋晚頭痕緊

舊 02-28-18, 07:52 PM   #12043
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章

隻正樹要9珠,而家好難玩得到拳隊喎1定混咁濟架啦 @@

應該係用黎幫新古生珠
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-18, 08:00 PM   #12044
ShinDou

咁咪晒左個OMG XD 俾新古好過啦

隻正樹0防守力,甲又冇又唔避,好難唔俾人秒,應該佢最多都係送1珠俾新古 XD

呢隻機戰正樹好慘,出3次3部都係廢到用唔到 @@ 係開頭用黎燒GGGG叫做有少少用,不過1陣就冇用了

此篇文章於 02-28-18 08:02 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-28-18, 08:10 PM   #12045
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

爬左兩次山就係冇西巴
建唔建議追呢?

舊 02-28-18, 08:20 PM   #12046
Crazy Gamer

引用:
作者: GN00508771 查看文章
爬左兩次山就係冇西巴
建唔建議追呢?
唔建議追, 冇實際用途
舊 02-28-18, 08:22 PM   #12047
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: GN00508771 查看文章
爬左兩次山就係冇西巴
建唔建議追呢?
中到新古? 咁就唔駛急追啦..係都最後兩日睇下呢架個評價再決定...至少而家就咁睇係幾難用好o既一部機...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-28-18, 08:26 PM   #12048
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
唔建議追, 冇實際用途
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
中到新古? 咁就唔駛急追啦..係都最後兩日睇下呢架個評價再決定...至少而家就咁睇係幾難用好o既一部機...
了解~

舊 02-28-18, 09:48 PM   #12049
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

隻新古好似都係26b通行証咁款.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-28-18, 09:50 PM   #12050
clie

222得黑騎同正樹,慘慘
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:22 PM

手機版 | APP版