Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-30-17, 03:23 PM   #176
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: T.K. 查看文章
軍服最貼切的是black rock shooter吧
我唔知點解覺得軍服個設計好BLAZE BLUE 第一眼就有呢種感覺
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 03:31 PM   #177
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
其實 anti 都無可能刷到咁高view數
點都有返咁上下人支持,
就算神抄之塔都有大量死忠,
講到全世界都黑佢咁會唔會太誇張

暫時除左男主角之外,其他都幾好睇
男主角D失憶氣喘嬌情真係太造作

此篇文章於 05-30-17 03:35 PM 被 HakiK 編輯。
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 05:22 PM   #178
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
男主角的心靈創傷,係因為某個女性朋友自殺了?
而自殺的理由係因為作品被人猛烈批評?
如果係咁就真係低能到極點,完全無法同情
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 05:53 PM   #179
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 十一月 查看文章
唔係男主二創了個死者的角色,而死者可能因為二創的角色認知度高出本身的結果尋死,而男主就因此自責....?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 05:55 PM   #180
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
但男主同白毛講時話某人(自己)嫉妒對方,可能男主自己都有份(匿名?)黑眼鏡娘

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 09:11 PM   #181
真!DC
Banned User
奉行我道

男主角有份寫anti comment+1
唔係做乜隱瞞w
妒嫉人地才能妒嫉人地出名

男主角成日唔知想點咁真係好鬼令人討厭
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 01:26 AM   #182
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
男主角只係一個普通既高中生
因為好友既才能而妒嫉
而覺得自己係引爆事件既人
會搞到咁又唔難理解
睇下男主角之後會唔會繼續路人化w
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 08:26 AM   #183
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: izumo 查看文章
我唔知點解覺得軍服個設計好BLAZE BLUE 第一眼就有呢種感覺
你一定係比13 既無限劍製屈到有心靈創傷

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 11:04 AM   #184
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
但阿爾泰既畫師不正是男主嗎?
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 12:10 PM   #185
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
都有諗過男主係嫉妒有份anti
但咁又解釋唔到第一集軍服妹見到男主既反應
男主應該仲有d野
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-17, 11:01 PM   #186
鐵之侍

魔法少女結果還是……

就算真是會再出場應也不是原本的她了……

比較安慰是終於我期待而己久的夫婦相殺終於來啦!!!!!!

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 12:11 AM   #187
十一月
Game Master

明明可以親口講俾騎士知兇手係邊個,但偏偏要節外生枝,我都唔知講乜好了
舊 06-04-17, 12:52 AM   #188
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
不愧係腦筋

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 02:03 PM   #189
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
點解騎士智商甘低,明明對方一睇都知唔係好人
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 02:06 PM   #190
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
明明可以親口講俾騎士知兇手係邊個,但偏偏要節外生枝,我都唔知講乜好了
絕對係TVB式拖劇情+搵戲做

阿鬼 你都係講番中文...
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 02:37 PM   #191
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
因為騎士唔明白鐘意講大話既人
就算講乜野都可以係大話而相信
咁真綾多少的確係冇講大話
只係次序唔岩姐
真綾又冇幫男主勢戈邊既必要
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 04:38 PM   #192
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
攪告別式....

http://m.gamme.com.tw/1501122
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 04:56 PM   #193
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
咁臨死講野講到1999係可以理解既...

引用:
作者: Lamsze 查看文章
點解騎士智商甘低,明明對方一睇都知唔係好人
感覺上女騎士應該唔會信足100%?
最尾佢有望一望地下灘血, 應該估倒d係軍服姬殺(武器:劍)而唔係白毛殺(武器:火箭炮)?
而且照睇軍服姬的性格, 應該會直接認係佢殺, 呢個誤會應該玩唔倒幾耐

其實女騎士最應該做既係去睇下其他對手的作品, 而唔係每集出場都係食野

-------

果然JK都係體術過人, 十分打得

此篇文章於 06-04-17 04:59 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 05:46 PM   #194
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
混沌惡JK個招都好惡下,反一次就永久……
女騎士智商,你係原來世界都係俾人老點去打怪咋話?

舊 06-04-17, 05:56 PM   #195
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
設定不能隨意更改

一個角色可唔可信,就睇下設定就知
豬突猛進的腦筋,自挖墳墓吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 05:57 PM   #196
十一月
Game Master

或者騎士的角色設定就係冇腦到咁樣
舊 06-04-17, 06:00 PM   #197
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
可惜冇得LV UP加智力
能力值永遠固定

佢都話自己個世界佢嘅設定幾悲,可能都係因為智商而造成
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 06:19 PM   #198
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
突然想起一D話智力劇/講到好絕望的劇情,但因為作者智力不足變到所有故事人物中晒弱智光環的故仔……

舊 06-04-17, 06:56 PM   #199
鐵之侍

引用:
作者: 尼路 查看文章
突然想起一D話智力劇/講到好絕望的劇情,但因為作者智力不足變到所有故事人物中晒弱智光環的故仔……
不過女騎士就是被官方定為笨蛋,所以其實是故意拿來婊這樣的劇情發展?

只是她應早看不順眼賢者,太太的話只是增加她打她的理由而己

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 07:36 PM   #200
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 尼路 查看文章
男主角兩下就拆穿JK啦,
鈴村亦完全唔理JK講乜總之就先動手, 白毛甚至有做埋功課知道JK的技能係乜,

暫時套野d人智力係正常既, 除左女騎士
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB1] INSIDE ( creators of LIMBO. June29) 信長 電視遊戲討論版 14 01-31-23 11:09 PM
收 Creators Labo #025 Evangelion Ayanami Rei Ver.2 genies123 買賣專區 0 12-27-15 03:31 AM
[動畫] 広江礼威「BLACK LAGOON」連載再開 money 日本動漫畫討論版 35 02-25-14 05:53 PM
[業界] 稲船敬二氏,中 裕司氏などがモバゲーで競演する「Super Creators」企画発表 neo2046 電視遊戲討論版 0 07-26-11 01:28 AM
[TVB] 叻歌正傳- 22:00-22:30 OCT 11 initial Neo Entertainment TREND 6 10-09-08 02:42 PM

現在的時間是 07:31 PM

手機版 | APP版