Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-15-17, 10:08 PM   #51
jingying
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDytss001
PV2 好似見到沙殺比條屍
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-17, 12:16 PM   #52
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
部AN-01原來係用破損咗嘅NT-1修復而成。

而所屬組織似乎同S.N.R.I有關係。

http://www.1999.co.jp/10456963

此篇文章於 06-08-17 01:31 PM 被 高級嘍囉 編輯。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-17, 01:39 PM   #53
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
部AN-01原來係用破損咗嘅NT-1修復而成。

而所屬組織似乎同S.N.R.I有關係。

http://www.1999.co.jp/10456963
連設定都資源再用

舊 06-08-17, 01:56 PM   #54
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
十幾廿年前老古董
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-17, 02:06 PM   #55
高級嘍囉
Crazy Gamer

係癈物回收商轉型成MS開發商嘅故事。
舊 06-08-17, 02:39 PM   #56
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
連設定都資源再用
連模型都資源再用

舊 06-23-17, 11:38 AM   #57
高級嘍囉
Crazy Gamer

到底馬沙包養咗幾多個蘿莉?

MOBILE SUIT GUNDAM Twilight AXIS #1 (得三分鐘)

https://youtu.be/zax3LcPvfsA

此篇文章於 06-23-17 11:42 AM 被 高級嘍囉 編輯。
舊 06-23-17, 10:37 PM   #58
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
好⋯⋯好短!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-17, 10:39 PM   #59
HM

感覺係將原本應該唔少既劇情量塞係3分鐘入面...
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 12:20 AM   #60
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
死蘿莉控

舊 06-24-17, 12:40 AM   #61
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
居然是杯麵番!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 03:36 AM   #62
siuterry
Insane Gamer

根本只係長少少既Trailer,
我完全唔知故事想講乜

舊 06-24-17, 11:51 PM   #63
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
UC后,係咁碌馬沙卡~將來新故事,都關馬沙事

此篇文章於 06-27-17 09:58 AM 被 kircheis 編輯。
kircheis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-17, 01:18 PM   #64
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
閃一閃就無
cut頭cut尾都係2分幾鐘一話,有無短D
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-17, 03:50 PM   #65
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
呢個份量, 6集加埋會俾到d咩我地睇......

舊 06-26-17, 03:59 PM   #66
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
呢個唔係預告片?!?!
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-17, 07:48 AM   #67
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
nt-1既性能高過mk2嗎?
真主角威能解放既作品

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-17, 10:00 AM   #68
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: T.K. 查看文章
真主角威能解放既作品
即係呢個時代仲用F-16

舊 06-27-17, 10:00 AM   #69
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
真主角威能解放既作品
唔係無可能
NT-1其實用哂堆高科技去砌 MC化 接近全天幕駕駛倉同埋極度敏感(姬絲當時係要直頭set低零敏度去遷就)
至於MK2本身都係一部垃圾機 試驗用多過實戰

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-17, 10:07 AM   #70
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
真主角威能解放既作品
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
唔係無可能
NT-1其實用哂堆高科技去砌 MC化 接近全天幕駕駛倉同埋極度敏感(姬絲當時係要直頭set低零敏度去遷就)
至於MK2本身都係一部垃圾機 試驗用多過實戰
我唔係垃圾(誤)

但的確當初太大支開發出黎嘅mk-2平衡度的確好差(Z第一集已見到飛行試驗都NG撞地),係奧干搶走晒之後改良先成為完全體
所以用黑mk-2去比的話NT-1性能未必差得過(以實戰計好過都唔奇)
當然NT-1係以寶少駕駛為前提開發,變左機揀人係個缺點
但到左UC0096之後應該有大把技術去改良,不成問題啦

舊 06-27-17, 10:19 AM   #71
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
我唔係垃圾(誤)

但的確當初太大支開發出黎嘅mk-2平衡度的確好差(Z第一集已見到飛行試驗都NG撞地),係奧干搶走晒之後改良先成為完全體
所以用黑mk-2去比的話NT-1性能未必差得過(以實戰計好過都唔奇)
當然NT-1係以寶少駕駛為前提開發,變左機揀人係個缺點
但到左UC0096之後應該有大把技術去改良,不成問題啦
同埋0080果時部NT1係限制左性能所以先咁廢 性能全開贏MK2唔奇
其實Mk2部野去到邊都係咁差
嘉美尤老豆一渣力奇已經講贏MK2MK2果時都係用呢試個新骨架同武裝系統

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 06-27-17, 11:01 AM   #72
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
同埋0080果時部NT1係限制左性能所以先咁廢 性能全開贏MK2唔奇
其實Mk2部野去到邊都係咁差
嘉美尤老豆一渣力奇已經講贏MK2MK2果時都係用呢試個新骨架同武裝系統
不過奧干為部mk-2做左好多野
又換新裝甲,又改善平衡度,軟硬件做得嘅做齊
(否則點用到ZZ時期)
所以白機點計都應該好過NT-1

舊 06-27-17, 11:02 AM   #73
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
nt-1俾阿寶用,實施左g3果種磁性處理
chris覺得敏感好正常

但磁性處理呢樣野,應該咩機體都改到

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 06-27-17 11:04 AM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-17, 01:07 PM   #74
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
不過奧干為部mk-2做左好多野
又換新裝甲,又改善平衡度,軟硬件做得嘅做齊
(否則點用到ZZ時期)
所以白機點計都應該好過NT-1
乜有改過咩好似油完色就算

舊 06-27-17, 06:03 PM   #75
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
乜有改過咩好似油完色就算
有做野改修過GA.....仲有大家都唔記得左最後佢係改到識合體O既.....
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣wii 日版zelda twilight princess , skyward sword sonic 買賣專區 1 03-14-16 06:44 PM
[西片] The Twilight Saga Movies-Twilight (港譯:吸血新世紀) Metatron 電影版 88 12-25-12 10:58 PM
台製遊戲Edge of Twilight 神祕人1號 電視遊戲討論版 8 12-04-09 11:39 AM
[Wii] The Legend of Zelda: Twilight Princess Vol. 2 neo2046 電視遊戲討論版 837 04-07-08 12:12 PM
請問香港依家邊度有得賣Axis & Allies? 查無此人 收藏品討論版 17 12-21-07 09:57 AM

現在的時間是 10:37 PM

手機版 | APP版