Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-15-17, 10:34 AM   #726
lovexjapan2008
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
Jack's 55th Birthday
搞到我淨係想為左玩呢個而買,但係係唔係要爆左機先可以用其他武器

http://sagajap.blogspot.com/
lovexjapan2008 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-17, 11:18 AM   #727
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
基本上所有dlc任務初期都好難打到好成績
要焗你係咁玩, 累積d分黎開新武器同技能

講戰鬥真係Bio6好玩好多

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-17, 12:40 PM   #728
ase
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
怎麼說呢?說起來有點下流,我竟然走去裝伊芙琳條底底......

舊 02-15-17, 01:30 PM   #729
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
連阿婆都唔放過

舊 02-15-17, 02:25 PM   #730
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
Ching你咁重口味,MaMa不行了

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-17, 02:30 PM   #731
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: ase 查看文章
怎麼說呢?說起來有點下流,我竟然走去裝伊芙琳條底底......
下期我有野可以寫了…
遊戲新潮流 熟女裙底都要「猴」

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-17, 03:55 PM   #732
ase
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
阿婆條裙咁長點睇?
當然係講緊幻覺伊芙琳

此篇文章於 02-15-17 03:57 PM 被 ase 編輯。
ase 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-17, 08:50 PM   #733
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ase 查看文章
阿婆條裙咁長點睇?
當然係講緊幻覺伊芙琳

即係話如果阿婆係著短裙的話。。。
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-17, 08:55 PM   #734
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
快刀除蟲獎盃咁難開⋯
我已經用刀仔清哂瑪格列特放蜘蛛隻門/置物櫃d蜘蛛
試左十次以上都仲無獎盃
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-17, 10:39 PM   #735
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

舊 02-18-17, 10:43 PM   #736
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
唔怪得睇日人玩插落警察嗰下有啲違和感
原來係咁

不過佢嗰把應該係高震動粒子鏟,頭骨咁易就插入去

P.S
啱啱食緊肉醬意粉,加埋條片真係一流

此篇文章於 02-18-17 10:46 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-17, 12:29 AM   #737
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
其實點解日本咁保守
最後隻手d血變左墨汁呢下先搞笑
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-17, 02:04 PM   #738
ousis
Junior Member

註冊日期: Feb 2017
21點 完美結局

女兒們 完美真結局

今次兩個DLC 都造得不錯
ousis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-17, 02:35 PM   #739
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
自從隻game出頭幾日,
帶住VR去女友屋企打爆一次之後,
原本諗住用自己PSN再爆同拎盃,
不過一直都無動力去做……
咁你話隻game好唔好玩呢?我會答係好玩嘅,尤其係用VR,
但係重玩價值高唔高呢?我會答唔高嘅
而家隻game已經變咗朋友體驗VR專用遊戲咁滯……

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 01:22 AM   #740
rubyyu
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
想問daughters個DLC要狗頭嘅關鍵係乜,我去到個紅箱佢只係話爸爸的工具箱,係咪要開到lucas嘅閣樓係關鍵?

Sent from my iPhone using Gaforum
rubyyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 02:26 AM   #741
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: rubyyu 查看文章
想問daughters個DLC要狗頭嘅關鍵係乜,我去到個紅箱佢只係話爸爸的工具箱,係咪要開到lucas嘅閣樓係關鍵?

Sent from my iPhone using Gaforum
係,加油
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 05:59 AM   #742
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 雷火武 查看文章
其實點解日本咁保守
最後隻手d血變左墨汁呢下先搞笑
好耐歷史O架啦,無記錯美顏漂白係O係THE HOUSE OF THE DEAD年代開始O既。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 09:43 AM   #743
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: david 查看文章
好耐歷史O架啦,無記錯美顏漂白係O係THE HOUSE OF THE DEAD年代開始O既。
最記得PS3 忍龍 sigma 無斬頭斬手。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 05:35 PM   #744
磯燒豬豬
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry
引用:
作者: lovexjapan2008 查看文章
Jack's 55th Birthday
搞到我淨係想為左玩呢個而買,但係係唔係要爆左機先可以用其他武器
佢係要不停過關,按成績加武器同加乘,唔關主線事的。
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 05:44 PM   #745
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: 雷火武 查看文章
快刀除蟲獎盃咁難開⋯
我已經用刀仔清哂瑪格列特放蜘蛛隻門/置物櫃d蜘蛛
試左十次以上都仲無獎盃
清是但一個櫃嘅蜘蛛,直到可以打開個櫃已經開到個盃喇喎……
舊 02-20-17, 08:17 PM   #746
磯燒豬豬
嘍囉

~DELETED~

此篇文章於 02-20-17 09:21 PM 被 磯燒豬豬 編輯。
舊 02-20-17, 08:20 PM   #747
磯燒豬豬
嘍囉

以下係幾條關於DLC嘅片,冇買想睇內容或者需要參考嘅可以睇睇。

臥房 1080p 60fps

女兒們 BAD ENDING 1080p 60fps

女兒們 GOOD ENDING 1080p 60fps

21點 1080p 60fps

21點 「生存+」模式 0損傷連大頭先生 1080p 60fps
舊 02-24-17, 10:12 AM   #748
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
Chris Redfield returns in the free Not A Hero DLC for RE7 this Spring with a new face
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1347038

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-17, 02:23 PM   #749
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
想問PSN個Season pass係咪包晒咁多個要比錢嘅DLC?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-17, 02:34 PM   #750
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
想問PSN個Season pass係咪包晒咁多個要比錢嘅DLC?
一拜G神:

引用:
Purchase the Resident Evil 7 biohazard Season Pass and get access to the following additional content as it is made available. All Season Pass content will be available by December 31, 2017.

Banned Footage Vol. 1
- Nightmare
- Bedroom
- Ethan Must Die

Banned Footage Vol. 2
- Daughters
- Jack's 55th Birthday

Additional Story Episode

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Biohazard 7, Resident Evil 7, バイオハザード 7, 惡靈古堡7, 生化危機7

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Biohazard 攻略書 arceela 買賣專區 5 03-12-13 12:48 AM
收 ps 3 game - biohazard orc , chronicle hd selection, biohazard 4+cv, dragon's dogma gameky2012 買賣專區 4 01-05-13 11:37 AM
Biohazard: Miami ahleung ~清談館~ 101 11-26-12 04:12 PM
biohazard outbreak 村雨末子 電視遊戲討論版 1 12-14-03 04:45 PM

現在的時間是 01:21 AM

手機版 | APP版