Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-20-17, 09:12 PM   #9701
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: clie 查看文章
我第一次出SSR機,後悔之前無乜點玩
係今次中獎率高咗好多,上幾次都冇乜點出
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-17, 09:12 PM   #9702
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我好似中過3幾隻不過都廢
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-17, 07:13 AM   #9703
ShinDou

尋晚唔記得入去抽擊退蝕左添,乜今次D大佬咁少血﹖尋日先打緊第2隻,而家已經死剩最尾果隻得半血,6個鐘後都唔知有冇得抽多下 @@ 今次反而我抽D野最廢,之前好似次次都中到SSR機,今次冇
舊 09-21-17, 09:04 PM   #9704
clie

註冊日期: Dec 2001
今日校定TIMER玩擊退,埋單四隻SSR
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-17, 09:30 PM   #9705
ShinDou

咁易抽﹖訓覺都起身抽﹖@@ 我1日最多抽一兩次咋

岩岩開始磨緊普通精霸,唔知做乜大鐵牛果版好似難左﹖試左幾次先過到 @@

THE O果版就好似改易左,AUTO加速咁打唔覺意死左隻後備機,愁哥同拳F91都未中過就過左

終於過埋精30 XD 今次紫泰坦1野秒晒16隻 @@

其實氣力飛點拎﹖淨係每日換得1張﹖佢又話1百張咁射100%SSR既﹖又唔見特效POOL有氣力飛送,定係D氣力飛可以1路KEEP住之後每個活動儲D咁先用﹖

此篇文章於 09-21-17 11:14 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-21-17, 11:52 PM   #9706
clie

成個活動得4張唔算易啦
氣力飛永久不過期,儲夠100衝100%都蚊瞓
舊 09-22-17, 07:11 AM   #9707
ShinDou

乜有派過咩﹖我淨係記得每日換得1張,我而家有6張,係咪換少左﹖
舊 09-22-17, 10:28 AM   #9708
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
http://dengekionline.com/elem/000/001/595/1595275/

Ωskill又要食自己?
由手機版發出

此篇文章於 09-22-17 12:27 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 01:14 PM   #9709
ShinDou

又出大器既上位版 omega喎,即係要留石啦, 應該十月2周年update3點0順便出sf omega pool? 要抽2隻番黎先解到封
舊 09-22-17, 02:14 PM   #9710
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
又出大器既上位版 omega喎,即係要留石啦, 應該十月2周年update3點0順便出sf omega pool? 要抽2隻番黎先解到封
唔係, 係會多一招覺醒必殺, 隻大SF係依家嗰隻.
已出機體暫時得佢確定會追加.
而呢類覺醒必殺暫時方向話唔會大力咗甚至係細力啲, 而應該會多啲唔同追加效果.

你當EX技咁要特殊條件解封就好.
應該好快會有必殺覺醒道具.

BTW,
下期係膠, 全部都係膠, 重要係強力膠......

此篇文章於 09-22-17 02:19 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 02:54 PM   #9711
ShinDou

乜膠黎?膠達?點強法?

今次咁耐都冇下個活動既預告既? 之前都keep住好耐活動接活動,最多隔1日
舊 09-22-17, 04:06 PM   #9712
Crazy Gamer

呢隻驚講膠一定係指交響詩篇喇~~~~~
如果賣咗拳白膠換SS CHIP嘅請節哀
舊 09-22-17, 04:34 PM   #9713
ShinDou

拳白膠即係咩?spec3?

我有好多隻eureka, 細路都有幾隻未食, 不過得spec2冇3

拳白膠點勁法?

下期強火特效喎,即係滑板再下期強敵先出?

此篇文章於 09-22-17 04:44 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-22-17, 05:02 PM   #9714
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
小惡魔妹妹
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 05:19 PM   #9715
ShinDou

小惡魔即係?
舊 09-22-17, 06:16 PM   #9716
ShinDou

十月鬥雞上修好多隻我都有喎,除左大器之外,希望整勁d
舊 09-22-17, 08:08 PM   #9717
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
應該唔係改勁係改弱, 因為真三一同初號機食到交響既屈機BUFF, 其中真三一分分鐘變到無解, 應該會加少少野令佢食唔到BUFF, 明BUFF實NERF, 好似小師傻咁, 但上次好似係安琪出之前講明今次無, 好可能變成欺詐, 營運又一次刷新下限
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 08:14 PM   #9718
ShinDou

交響BUFF點屈法﹖下下期強敵先出﹖

師傻唔係上修完先出安琪架咩﹖

其實黎緊4隻大器我都冇,係普通機我齊晒,希望D普通機整勁D XD
舊 09-22-17, 08:20 PM   #9719
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

今次最過分係上修之前出, 而且無講會點上修, 如果你因為真三一而抽交響, 好可能血本無歸
舊 09-22-17, 08:24 PM   #9720
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
交響BUFF點屈法﹖下下期強敵先出﹖

師傻唔係上修完先出安琪架咩﹖

其實黎緊4隻大器我都冇,係普通機我齊晒,希望D普通機整勁D XD
年代別阿
望下eureka個pp
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 08:38 PM   #9721
ShinDou

其實應該都好難入到營運,當上次安琪同師傻個CASE好似今次咁無啦啦出之前改

對於有安琪但師傻未凸2 OR 冇安琪但有師傻既人黎講,係有著數,佢地都唔會嘈

冇行動UP既機都仲有唔少,拳KS同GB果D,有果D有著數既點會嘈佢,1陣改走左安琪個技咪大獲﹖XD

黎緊交響係年代別咁出﹖

而家先知年代別出左隻盾GOD大器 @@

乜隻盾GOD仲廢過雙人拳GOD咁多 @@

年代別係大毒池喎咁多SSR,點中到想中果隻 @@ 大器全部得0.066%,其他SSR 0.267%,SSR率得果2%,保底盾GOD要成20+50+50+50 = 170石,仲衰過NEW COMER喎﹖

此篇文章於 09-22-17 08:55 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-22-17, 08:45 PM   #9722
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
唔係, 係會多一招覺醒必殺, 隻大SF係依家嗰隻.
已出機體暫時得佢確定會追加.
而呢類覺醒必殺暫時方向話唔會大力咗甚至係細力啲, 而應該會多啲唔同追加效果.
既存のストライクフリーダムガンダムがストライクフリーダムガンダム[Ω]に昇格するわけではないですよね?
はい、新規入手が必要です。

係兩隻黎,要另外抽
呢種玩法好麻煩,一日抽唔到多一隻,都要HOLD住3凸

大射OOR上修希望有啲睇頭,由頭廢到尾
舊 09-22-17, 09:00 PM   #9723
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
其實應該都好難入到營運,當上次安琪同師傻個CASE好似今次咁無啦啦出之前改

對於有安琪但師傻未凸2 OR 冇安琪但有師傻既人黎講,係有著數,佢地都唔會嘈

冇行動UP既機都仲有唔少,拳KS同GB果D,有果D有著數既點會嘈佢,1陣改走左安琪個技咪大獲﹖XD

黎緊交響係年代別咁出﹖

而家先出年代別出左隻盾GOD大器 @@

乜隻盾GOD仲廢過雙人拳GOD咁多 @@

年代別係大毒池喎咁多SSR,點中到想中果隻 @@ 大器全部得0.066%,其他SSR 0.267%,SSR率得果2%,保底盾GOD要成20+50+50+50 = 170石,仲衰過NEW COMER喎﹖
如果年代池有真三一, 你計過數見真三一+保底大器套餐有SO先課金抽, 但之後又改真三一技令佢食唔到BUFF, 而事前又沒詳細說明, 咁既CASE想人唔嘈都難, 不過呢隻GAME得兩萬人玩, 玩上位PVP既更少, 嘈完營運都唔理啦

其實營運都唔係第一次厄人, 以前水著卡蓮又係咁, 仲要復刻完等人抽埋先改

我早幾日先中真三一, 如果唔加行動BUFF係好值得抽交響再課限突突爆真三一, 但如果改的話就沒哂意義, 最慘佢又唔講點改, 都唔知課定唔課好
舊 09-22-17, 09:05 PM   #9724
ShinDou

其實交響個BUFF係點﹖要點改先可以令真31食唔到BUFF﹖佢又唔係計行動SKILL

同埋其實真31食唔到姐,分分鐘你本身已經有其他機食到仲勁過真31既,咁你都唔會嘈架,1陣佢改左全部機都食到但變廢BUFF咪又係冇用 XD
舊 09-22-17, 09:11 PM   #9725
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
同天意蜃氣樓呢d一樣係先行投資

回想番當時天意出,當時都無咩射機食佢個回避buff有用,之後.....
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:50 PM

手機版 | APP版