Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-07-17, 03:37 PM   #426
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 野良猫 查看文章
用咗50粒普通核+6粒稀有核先抽到一隻吹雪
我70粒先中一隻 抽唔係問題,問題係可唔可以SKIP動畫,閃到我眼都盲埋
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 03:45 PM   #427
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
恭喜有免費game玩
我覺得呢個問題細好多,
最多比D優惠券
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 03:53 PM   #428
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
買左普通版,想補買返特別版果套特典
唔知hk會唔會有可能買到呢??

如果無既可能要搵代購搞搞…
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 04:03 PM   #429
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

想問問大家有冇抽中到"雷鼓"呀??
佢有個技係控制電力,想升lv的話,睇佢既講解係要同世界各地既人對話
但其實依招即係點先升到lv架??
即係編佢入隊再係咁搵人傾計就得???
舊 12-07-17, 04:05 PM   #430
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: rinxlun 查看文章
佢有個技係控制電力,想升lv的話,睇佢既講解係要同世界各地既人對話
抽多隻有雷制御大眾臉就行了
我都係靠咁幫咗一個人,然後唔小心解體咗隻大眾臉
依家又停咗响度解唔到任
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 04:09 PM   #431
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
買左普通版,想補買返特別版果套特典
唔知hk會唔會有可能買到呢??

如果無既可能要搵代購搞搞…
官網賣晒, 買到都唔會係正價
反而你買多套特別版, 放返隻game出去重易搞

https://store.nintendo.co.jp/categor...C_A_ADENA.html
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 04:10 PM   #432
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
抽多隻有雷制御大眾臉就行了
我都係靠咁幫咗一個人,然後唔小心解體咗隻大眾臉
依家又停咗响度解唔到任
咁真係要去刷核心喇…錢同核心都要刷
想買果個加exp 25%既野
舊 12-07-17, 04:15 PM   #433
野良猫
肥倫

引用:
咁真係要去刷核心喇…錢同核心都要刷
想買果個加exp 25%既野
件加EXP我又唔覺有用

有去瞓覺嘅話LV應該夠過主線
我依家LV都高過啲BOSS兩三個
舊 12-07-17, 04:23 PM   #434
fortel
Game Master

引用:
件加EXP我又唔覺有用

完全無用,唔好晒錢

BTW我仲未夠滅打,我想用神拉呀 無倒地點打
舊 12-07-17, 04:26 PM   #435
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
終於遇到白痴嘢

响崖邊打隻有名怪,雀嚟
本來引佢埋嚟先開波,但由於場地關係都係好貼崖邊

打咗兩次都係佢中中下招就推後,加上佢自己出招又會退後
唯有由佢飛咗出街嚟打,結果勝利後一件道具都執唔到
有場直頭打DOWN咗佢直接插落谷底贏咗

P.S
情侶裝
試過唔止一次打怪掉落既道具跌晒落雲
仲有d 崎嶇位置既寶箱
雖然d寶箱彈出黎既item未試過會跌落街, 但試過彈左去d好幼一條吊住既橫柱上面
行錯腳自己跌左落下面, 上返去件item已過左時限自動消失
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 04:27 PM   #436
野良猫
肥倫

引用:
作者: fortel 查看文章
完全無用,唔好晒錢

BTW我仲未夠滅打,我想用神拉呀 無倒地點打
我係用某某做回復役+美麗褲+老虎仔
基本上佢出大技扣完我半行血就俾我回番
舊 12-07-17, 04:28 PM   #437
PatrickNo42
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
引用:
件加EXP我又唔覺有用

有無人知d瞓覺經驗值響邊度嚟
我做左一堆支線再瞓都唔係加好多
PatrickNo42 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 04:37 PM   #438
fortel
Game Master

引用:
我係用某某做回復役+美麗褲+老虎仔
基本上佢出大技扣完我半行血就俾我回番
姐係某某唔係用黎揸? 返去試下先,我係怕比佢打飛之後秒
舊 12-07-17, 04:44 PM   #439
野良猫
肥倫

引用:
作者: fortel 查看文章
姐係某某唔係用黎揸? 返去試下先,我係怕比佢打飛之後秒
係用嚟渣

啲回復技唔好亂咁出,見到扣血先用
超必都係,超必2會帶回向血效果,當然最強回血係LV4
所以專心做回復役,打同駁超必留俾隊友就好了

P.S
頭先又去抽劍連續中兩隻
兩隻都係用稀有+升過咗LV10

此篇文章於 12-07-17 04:52 PM 被 野良猫 編輯。
舊 12-07-17, 05:08 PM   #440
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
引用:
係 要編佢入隊
你係任務度禁y可以睇到隊伍要邊隻blade

搵要用lv1的人 升到lv2搵要用lv2的人
我依家lv3 後面未知使唔使要普通blade幫

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 05:16 PM   #441
野良猫
肥倫

試咗四粒屬性玉都唔夠儲滿槽出最大技
不過傷害真係好高,打咗十七萬幾傷害,出到最大技應該過廿萬
舊 12-07-17, 05:21 PM   #442
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: lodoss 查看文章
官網賣晒, 買到都唔會係正價
反而你買多套特別版, 放返隻game出去重易搞

https://store.nintendo.co.jp/categor...C_A_ADENA.html

HOTline 尋日賣日限999, 呢個價真係.............

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 05:23 PM   #443

引用:
作者: ELT 查看文章
係咁上下啦,始終唔係太有名氣
唔打開rpg未必識

同埋都驚好似xbx咁出貨過剩,大值崩
所以今次出貨量應該會保守d
見都唔係太多舖番, 同MARIO奧得賽, 真係2個世界, 好難買到

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 05:28 PM   #444

隻GAME 打鬥係未唔會震???

打人, 被打都唔見JOYCON 震

地球不曾為誰停一停

舊 12-07-17, 06:18 PM   #445
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
除左華之外仲有邊個會有諾彭知識?

另第5章古拉基地有個QUEST超陰人
搵到最後居然要打要LV90 BOSS
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 06:21 PM   #446
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: lodoss 查看文章
我覺得呢個問題細好多,
最多比D優惠券
想換貨已經冇貨換,就算全數refund都唔夠錢買過隻。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 06:36 PM   #447
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
隻GAME 打鬥係未唔會震???

打人, 被打都唔見JOYCON 震
唔會震
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
除左華之外仲有邊個會有諾彭知識?

另第5章古拉基地有個QUEST超陰人
搵到最後居然要打要LV90 BOSS

平野配個隻波

隻LV90我記得可以選第二個

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 07:18 PM   #448
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
https://www.youtube.com/watch?v=tQ-79aUn23E

tiger! tiger! 不坊玩多D
稍為升咗tora隻人造blade盾役已經易打咗好多
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 07:24 PM   #449
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
呢期日森同DHL係咪鬥緊氣...咁玩D貨....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-17, 07:32 PM   #450
野良猫
肥倫

引用:
作者: aquarius 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=tQ-79aUn23E

tiger! tiger! 不坊玩多D
稍為升咗tora隻人造blade盾役已經易打咗好多
原來完美就可以過5萬分,咁要努力練下
不過依家煩佢第型態嘅支線

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月 MO 電視遊戲討論版 1288 05-29-21 09:55 AM
[死闘の末][Bloodborne The Old Hunters] 獵人心得交流區 (劇透請Spoiler) reiyaw 攻略及心得交流區 1221 02-04-16 05:00 PM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 07:03 AM

手機版 | APP版