Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-16-15, 11:18 PM   #2001
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 小嘉 查看文章
我除左首刷就未中過野
唔好話5星角色 我連5星禮裝都冇

舊 08-16-15, 11:18 PM   #2002
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: Sar8 查看文章
點解你個ac冇肥肥
個acc另一位vk1052師兄俾我的
我無開過

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 11:19 PM   #2003
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 小嘉 查看文章
我除左首刷就未中過野
你個acc都唔係你原先果個
不過你原本果個都係無中過野

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-16-15, 11:21 PM   #2004
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
睇黎都無咁快正常番..
休息下

舊 08-16-15, 11:21 PM   #2005
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: T.K. 查看文章
你個acc都唔係你原先果個
不過你原本果個都係無中過野
知你威

引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
江湖傳聞散抽好過10連
根據我經驗似係好D
10連今日試過9張3星1張4星
之後散抽第一張就5星禮裝
不過個火遮眼成個AC DEL左
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 11:21 PM   #2006
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
勉強入到去後花40氣打的肥唔見晒
斷之前入左中級直接彈出黎又食我20氣

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 11:22 PM   #2007
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
想八掛下,呢度而家有幾多人有課過??
課左一PACK

舊 08-16-15, 11:25 PM   #2008
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
勉強入到去後花40氣打的肥唔見晒
斷之前入左中級直接彈出黎又食我20氣
重登後肥出返黎但中級舍20氣都係冇左

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 11:31 PM   #2009
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章

唔好話5星角5星禮裝
連個ac都係乞返來

舊 08-16-15, 11:33 PM   #2010
T.K.
很黃很暴力

你嫌打得辛苦,有個b狐+80np可以換架,lv3x

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-16-15, 11:38 PM   #2011
Sar8
The One

唔啦,B狐我本身有

不過打打下吸血鬼已經40石,好唔好搏一鋪呢

舊 08-16-15, 11:47 PM   #2012
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
頭先loop 40ap既master經驗 順手係度試寶具lvl
終於明白點樣先加強到個狀態效果

如果係用普通卡黎combo落寶具既話(eg. burst+burst+寶具)
咁就只係會影響個傷害
但係如果你用寶具combo落寶具度的話(eg. burst+寶具A+寶具B)
咁既話寶具B就算本身係lvl1 得100%np 都會顯示為lvl1 200% (+100%)
而個狀態會變做lvl2既狀態
.

自己儲到200%, 前面放左lvl1既rider寶具+lvl1既貞德寶具

結果貞德回血效果變左1500, 詛咒傷害都由本身200%既1000變左做2000

已知用火既野我估應該好多人都知 bp細力d

舊 08-16-15, 11:47 PM   #2013
T.K.
很黃很暴力

抽!抽!抽!抽!抽!

跟著中三公

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-17-15, 12:00 AM   #2014
Sar8
The One

有冇咁多三公丫
賭錢輸到底褲都冇啦

舊 08-17-15, 12:00 AM   #2015
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
單抽4星英靈....RIDER個大家姐...?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 12:03 AM   #2016
雷切爾
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2013
種火中級同上級有咩分別?
雷切爾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 12:06 AM   #2017
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: GN00508771 查看文章
エウリュアレ、メドゥーサ愛している。
你會經常聽呢句架勒

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-17-15, 12:10 AM   #2018
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
IOS有之後開始洗 洗到頭先 已經連英靈都唔見 算啦 我太黑仔 放棄好了
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 12:13 AM   #2019
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 雷切爾 查看文章
種火中級同上級有咩分別?
理論上 上級跌D野整體會比中級好既..
理論上 上級會比較易跌金肥既..

舊 08-17-15, 12:16 AM   #2020
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: GN00508771 查看文章
昨天打最後一場上級經驗關第二場戰鬥見哂兩個家姐既影係對面.
然後佢地起勢咁將D攻擊招呼哂落我隻RIDER身上秒左...

真係姊妹愛
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 12:24 AM   #2021
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
理論上 上級跌D野整體會比中級好既..
理論上 上級會比較易跌金肥既..
事實上整體叫比中級好GE。。。。
事實金肥仲難過中級。。。都不知那D 1場4張點出來
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 12:49 AM   #2022
蛋撻王子
功德完滿

個SERVER真係好LAG....今晚...
定我個人太眼訓.....

舊 08-17-15, 12:55 AM   #2023
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
SERVER咩事 超LAG

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 12:57 AM   #2024
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
好久無開GAME, 一開就LAG爆...
又可以等送石
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 01:13 AM   #2025
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
派石派石

十連保四

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:02 AM

手機版 | APP版