Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
sugihara 01:35 PM 03-25-14
作者: クラウド:
fb無去過銀牌場?
大機:w0, 獨角,李老子, ooq
2000:d+, 自護, 青椒, 拉比
唔洗銀牌
就咁開個無話s rank禁既都係呢8架

唔洗錢都得8架機揀
你要錢仲同你玩s以外機體????
well其實成個系列一路都係咁,都係呻下0者
Thaws 01:37 PM 03-25-14
作者: kimtch:
GVG既時代 : MK:我細細個就鐘意免費大魔架啦
NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意NU架啦
MAX既時代: MK:我細細個就鐘意新安J架啦

特別係8蚊,
你為左贏可以去到幾盡?

ps3 exvsfb 都可以連住5場見ooq之類既上位機啦 更何況要8蚊鋪?
Nu?!?!?!?!?!?!?!

你當吞A同W0鬼隱左?!

再者,NEXT MK用o個架叫初代
由手機版發出
クラウド 01:40 PM 03-25-14
日本果邊都打到咁何況香港w
所以鬥廚先係世界既真理

不過今集真係差啲...
上集都話就算打s機, 落架a rank都可以打到下
今集真係打毛毛

2000 cost機體好似得返青椒咁:0)
setting果班有冇用腦架喂w
Thaws 01:43 PM 03-25-14
呢集邊有20機
由手機版發出
怪盜小G 01:45 PM 03-25-14
廚機哩D野日本咩一Q樣
~Sau~ 01:45 PM 03-25-14
作者: kimtch:
GVG既時代 : MK:我細細個就鐘意免費大魔架啦
NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意NU架啦
MAX既時代: MK:我細細個就鐘意新安J架啦

特別係8蚊,
你為左贏可以去到幾盡?

ps3 exvsfb 都可以連住5場見ooq之類既上位機啦 更何況要8蚊鋪?

NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意NU架啦 - X

NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意元祖高達 / RX-78架啦 O
Paptimus 01:54 PM 03-25-14
作者: ~Sau~:
NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意NU架啦 - X

NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意元祖高達 / RX-78架啦 O
For me
GVG - master
GVGN - master
EXVS - master
EXVSFB - master
EXVSMB - master
怪盜小G 01:55 PM 03-25-14
作者: Paptimus:
For me
新香港代表
GUSTAV 02:04 PM 03-25-14
DRIVE 速報

試唔到D咩 係短左好多
~Sau~ 02:06 PM 03-25-14
作者: GUSTAV:
DRIVE 速報

試唔到D咩 係短左好多
F/S Drive都短晒?
~Sau~ 02:07 PM 03-25-14
For me
你呢D真係不嬲都用開Master就冇乜好講啦

正如Dave EXVS開始已經用開新安洲一樣
GUSTAV 02:08 PM 03-25-14
作者: ~Sau~:
F/S Drive都短晒?
YES 明顯FEEL得出既短
HakiK 02:10 PM 03-25-14
For me
MAXI都不缺master,
staff都表明team內最愛係god同master,由細至愛master既朋友真係無得輸
由手機版發出
mario0606 02:13 PM 03-25-14
For me
Master至少間唔中都係勁,我依D玩足6集Strike既先慘
GUSTAV 02:50 PM 03-25-14
好似話F DRIVE DOWN 值有改 我冇機會試到
廢人 02:52 PM 03-25-14
但係如果有新手問我用咩大機我都會叫佢新安州先wo
無特殊操作全部用既係game既基本技術,但係當中基本性能又高
時限強化唔識合新手用, 特殊操作唔識合新手用, 太弱既機你叫新手送死咩

我覺得唔係一見部機就話對面唔輸得先囉
依個係由gvg開始就出現既問題
一見部機就話你廚
由手機版發出
GUSTAV 02:56 PM 03-25-14
作者: 廢人:
但係如果有新手問我用咩大機我都會叫佢新安州先wo
無特殊操作全部用既係game既基本技術,但係當中基本性能又高
時限強化唔識合新手用, 特殊操作唔識合新手用, 太弱既機你叫新手送死咩

我覺得唔係一見部機就話對面唔輸得先囉
依個係由gvg開始就出現既問題
一見部機就話你廚
由手機版發出
認真ga 見到唔識用我都當佢廚ga 啦 鬼叫佢用新安洲咩

但係新手問應該用咩 我次次都答新安洲ga
廢人 02:59 PM 03-25-14
新安州 攻得 走得 格得 射得
真係用黎摸熟基本system既一流機體wo
由手機版發出
GUSTAV 03:00 PM 03-25-14
新安州 攻得 走得 格得 射得
真係用黎摸熟基本system既一流機體wo
由手機版發出
之後就淨識得用新安洲
廢人 03:02 PM 03-25-14
咁係摸完system,走位,etc.
之後唔去摸其他機姐
由手機版發出
kimtch 03:08 PM 03-25-14
之後唔去摸其他機姐
由手機版發出
係番唔到轉頭
SEED-D 叫你用完FREEDOM你都唔會用JJ啦
廢人 03:11 PM 03-25-14
seed d堆560我用得最廢就係freedom
由手機版發出
Paptimus 03:13 PM 03-25-14
作者: mario0606:
Master至少間唔中都係勁,我依D玩足6集Strike既先慘
master除左FB唔勁之外, 集集都勁
Blur 03:18 PM 03-25-14
master除左FB唔勁之外, 集集都勁
調轉講

fb用master fing上銀牌

mb就成為神
GUSTAV 03:23 PM 03-25-14
之後唔去摸其他機姐
由手機版發出
用第2部機之後感想咪: 傻的嗎我都係返去玩新安洲 反正我細細個已經好鐘意新安洲
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45  ... 最後

返回主題版面