Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-07-05, 12:45 AM   #276
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 肥陸行鳥
不過最初都無乜S地形的機,pilot都係要學
有d 機到後期係有s 地形果d pilot 唔洗學地形s al~~(好多主力都有咁既情況)
反正又唔係會勁好多......

初期敵人又唔洗咁盡既能力去應付喎~

反而小隊員就好多都一學左learning 後,最好學某一地形s ,
因為 初時無乜精神比佢地下下都集中之類尼保命..
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 02:02 AM   #277
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
s=1.1倍,都叫著數既
起碼命中、回避、裝甲都有補正,宇宙通常都加

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 02:39 AM   #278
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: T.K.
s=1.1倍,都叫著數既
起碼命中、回避、裝甲都有補正,宇宙通常都加
今集唔計分支...都好多宇宙

果然係終焉之銀河

舊 09-07-05, 04:13 AM   #279
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
firebomer班人幾時先裝到SB?
確實條件係點?

舊 09-07-05, 09:28 AM   #280
Qubeley
Junior Member

註冊日期: Jan 2003
Can someone tell me at which stage I can use 合流99Lv bug??

Thanks a lot!
Qubeley 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 09:36 AM   #281
武-到
Senior Gamer
Adv gamer

註冊日期: Sep 2003
3DS Friend Code2036 7535 2494
引用:
作者: Gundam MK-2
firebomer班人幾時先裝到SB?
確實條件係點?
你係咪請macross 7 的主角們? 如是, 在 stage49, 劇情後自動取得。

wii: MH3Hunter name: HaroldH; ID: 85XCBG;
HR82, 喜用太刀, 片手, 大劍. 歡迎一起狩獵
X-BOX LIVE nickname: HAROLD HK.
武-到 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 10:20 AM   #282
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: 武-到
你係咪請macross 7 的主角們? 如是, 在 stage49, 劇情後自動取得。
原來要成49話......等死我啦
<=而家仲係廿零話龜速苦戰中

舊 09-07-05, 10:26 AM   #283
數碼石頭
Ultimate Gamer
眠い狼

PSN  IDartificialRock
引用:
作者: 武-到
唔駛咁後~
第一次event裝左SB之後~
歌energy有二萬就可以裝~

幾本上basara用情熱就可以

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 10:33 AM   #284
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: 數碼石頭
唔駛咁後~

即係幾時(第幾話)?

舊 09-07-05, 10:37 AM   #285
數碼石頭
眠い狼

PSN  IDartificialRock
引用:
即係幾時(第幾話)?
應該係33話, 合流之後~
分流時有event係其中一話, 唔肯定邊話

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 11:05 AM   #286
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

係咪已經確認超男嘅改造唔可以繼承落積加大叔同美食家(正式加入果陣)?

舊 09-07-05, 11:41 AM   #287
STAN
Game Master

註冊日期: Mar 2004
引用:
係咪已經確認超男嘅改造唔可以繼承落積加大叔同美食家(正式加入果陣)?
4主角都係唔得(44話正式入隊時)

各機、変形開始!
行くぜ!ダブルオーフォメイシュン!
天下無敵のリアルロボット!ここに見参!!
俺たちが!!ガンダムだ!!!
STAN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 12:01 PM   #288
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: STAN
4主角都係唔得(44話正式入隊時)
混帳......
早知係咁,改爆攻擊巾先啦
多謝報料

舊 09-07-05, 02:55 PM   #289
“寶”

註冊日期: Apr 2004
41 應戰會點 ga?
應唔應有咩咩分別~
“寶” 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 06:20 PM   #290
kaka

我想問srx招念動無雙劍有冇念動力level修正架
我都冇加過佢格鬥但佢把野一啲都唔弱

舊 09-07-05, 06:51 PM   #291
~天~

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 數碼石頭
唔駛咁後~

115氣力(for 巴沙拿)都可以裝SB~

此篇文章於 09-07-05 06:54 PM 被 ~天~ 編輯。
~天~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 06:55 PM   #292
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用:
作者: msz006
有d 機到後期係有s 地形果d pilot 唔洗學地形s al~~(好多主力都有咁既情況)
反正又唔係會勁好多......

初期敵人又唔洗咁盡既能力去應付喎~

反而小隊員就好多都一學左learning 後,最好學某一地形s ,
因為 初時無乜精神比佢地下下都集中之類尼保命..
因為打緊extra hard二周,要諗縮數

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 08:13 PM   #293
“寶”

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: “寶”
41 應戰會點 ga?
應唔應有咩咩分別~
can anyone ans?
“寶” 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 09:15 PM   #294
kaka

引用:
作者: “寶”
can anyone ans?
好似二周目擇應戰既話會入bad ending
一周目則冇影響
大概

舊 09-07-05, 10:03 PM   #295
奇蹟少年J
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
can anyone tell me how can i save my team

舊 09-07-05, 10:39 PM   #296
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

仲諗住巴沙拿可以換機渣d 普通vf/yf tm ,因為聽佢人物圖監度有句" 乒乓 baririr punch~"
rz
舊 09-07-05, 11:10 PM   #297
阿高
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
今日打到一關開頭講basara帶氧氣罩
唔知頭唔知路用晒d脫力
打到後尾個大佬真係
好彩basara出番黎打救我
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 11:18 PM   #298
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: msz006
係有map 炮唱歌~

而家d 脫力部隊好恐怖
d prodevil (marcross7 的敵人)一出尼有150 氣力,
但一同alpha number 部隊接觸後,
一陣就得番50-->2~3下玩完
個個都有氣力+damage
打多2下就變返100
我本身好少出有脫力既人
有既(零)都要係咁出感応,無多餘sp
引用:
作者: Chris皇
大家講下今集有D咩好麻煩的雜魚(不用任何精神)
-skip
ghost<--唔知點解,我用甲兒打命中仲高過鋼彈們

m7卒<---我睇住真治比人打到50氣力睇見都心痛

2公婆部YF-21人型有得飛

加魯特果部無得飛

試驗機既命運?
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-05, 11:29 PM   #299
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
作者: 阿高
今日打到一關開頭講basara帶氧氣罩
唔知頭唔知路用晒d脫力
打到後尾個大佬真係
好彩basara出番黎打救我
係咪49???
我今日都啱啱玩完lee 關,

打死晒佢地都仲有期待同脫力人未用完d 精神喎.....

脫力人員我暫時用糢西亞(0083 的阿叔一名)
佢有唔記得30定40的幸運同40的脫力,

戰國魔神有個女人應該有35 既脫力既但係暫時未練到出尼...

引用:
作者: MS331
個個都有氣力+damage
打多2下就變返100
我本身好少出有脫力既人
有既(零)都要係咁出感応,無多餘sp

ghost<--唔知點解,我用甲兒打命中仲高過鋼彈們

m7卒<---我睇住真治比人打到50氣力睇見都心痛
:
唔好用小隊攻擊打果d 大佬麻....
合體攻擊都會睇你果招有幾多人而乘番加幾多次氣力,所以都唔好用尼打佬除非計過數啦

果d 卒最好係佢地未主動接觸我軍時就 用p alll 清...
舊 09-07-05, 11:36 PM   #300
企鵝大王
Crazy Gamer
南極大陸的企鵝大王

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: kaka
好似二周目擇應戰既話會入bad ending
一周目則冇影響
大概

二周目第56話選宣戰先係