Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-03-05, 04:01 PM   #26
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 司狼壬無月
知唔知邊度重有得入貨....
呢四隻好型播~!
砌起係乜野樣架?

舊 01-03-05, 04:20 PM   #27
司狼壬無月
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: loser
呢四隻好型播~!
砌起係乜野樣架?
大小同1:144一般, but 兩位神哥把剣超型

Hi Nu Gundam

雲鳥傲翔知倦返 白燕穿川枝頭還﹔
桃落漫天紅蓮誨 梅華遍地盡紅塵﹔
千秋故人惜花落
萬里枝頭盡鳥途

司狼壬無月
司狼壬無月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 07:21 PM   #28
chuntaky
Crazy Gamer

Red face

今曰見到左下角的龍帝龍星丸賣$170
個盒殘
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 11:34 PM   #29
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: chuntaky
今曰見到左下角的龍帝龍星丸賣$170
個盒殘
where? thx
garuda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 10:13 AM   #30
chuntaky
Crazy Gamer

引用:

小合金 龍神丸
1月下旬予定
価格1,890YEN
話會出龍王丸ka ,重可以變形

copy from HUNTERS HOBBY
我想問依隻出左咪
舊 01-20-05, 09:17 AM   #31
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

有無人知where有邪虎丸賣~???
我budget $400
舊 01-20-05, 09:35 PM   #32
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: garuda
有無人知where有邪虎丸賣~???
我budget $400
你說的是bandai version or takara version
$400
罁衣邪虎都買到
可以在 yahoo auction
懷古角試下找
舊 01-21-05, 11:30 PM   #33
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
你說的是bandai version or takara version
$400
罁衣邪虎都買到
可以在 yahoo auction
懷古角試下找
takara version
想問鋼衣邪虎 & 邪虎 有無分別?? (唔計件鋼衣)
兩隻色好似唔同,一隻橙d, 一隻黃d,&鋼衣個隻可唔可以變形??
thx
舊 01-21-05, 11:34 PM   #34
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

註冊日期: Dec 2001
引用:
takara version
想問鋼衣邪虎 & 邪虎 有無分別?? (唔計件鋼衣)
兩隻色好似唔同,一隻橙d, 一隻黃d,&鋼衣個隻可唔可以變形??
thx
可以變形,色係唔同,全set鋼衣d色都比原本果隻深/沉色d.
eg.龍王就有白色部分變得似好淺的紫色.

舊 01-21-05, 11:41 PM   #35
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
作者: endymion
可以變形,色係唔同,全set鋼衣d色都比原本果隻深/沉色d.
eg.龍王就有白色部分變得似好淺的紫色.
thanks~ for information
舊 01-22-05, 11:39 PM   #36
clie
God of Gamer

其實我諗好多人都掉o左呢d模型
未掉o既都已經玩到好殘
(細個o個時好鍾意玩轟炸)
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-05, 01:40 PM   #37
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
我想要新星龍神丸隻模型知唔知邊度有得買

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-05, 02:25 PM   #38
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: clie
其實我諗好多人都掉o左呢d模型
未掉o既都已經玩到好殘
(細個o個時好鍾意玩轟炸)
甩皮甩骨......

舊 01-23-05, 11:36 PM   #39
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
我起yahoo見到白虎龍神丸隻玩具成千蚊

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-05, 09:04 PM   #40
chuntaky
Crazy Gamer

這是我購買自韓國的sunrise正式授權韓國正版

此篇文章於 05-21-05 09:37 AM 被 chuntaky 編輯。
舊 02-03-05, 09:16 PM   #41
chuntaky
Crazy Gamer

我砌左龍星丸
一拍即合,末塗裝
比中國版D膠的‧顏色好好多

中國版和香港的版本砌吾到
最終決定砌韓版唔砌中國版和香港的版本

此篇文章於 05-21-05 09:37 AM 被 chuntaky 編輯。
舊 02-03-05, 11:31 PM   #42
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
我砌左龍星丸
一拍即合,末塗裝

THANKS share
幾好咁播~~
想問你係係南韓買??
舊 02-03-05, 11:32 PM   #43
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
http://img.photobucket.com/albums/v3...ntaky/d0eb.jpg http://img.photobucket.com/albums/v3...ntaky/a28f.jpg

我砌左龍星丸
一拍即合,末塗裝

見到你幅圖...令我想起我那已經"甩皮甩骨/斷手斷腳"的龍星丸

舊 02-04-05, 10:24 AM   #44
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
THANKS share
幾好咁播~~
想問你係係南韓買??
yes
我係南韓買
舊 02-04-05, 10:30 AM   #45
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:

我砌左龍星丸
一拍即合,末塗裝

所謂中國版只係翻版﹐質素當然唔及韓國正版好。
redfish 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-05, 10:58 AM   #46
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
yes
我係南韓買
EE.... 係南韓係唔係~ 有哂所有星界山型號買~~??
舊 02-05-05, 09:33 PM   #47
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
EE.... 係南韓係唔係~ 有哂所~~??

有魔神英雄傳2星界山型號買partly
e.g.龍星丸,黑龍角,新星龍神,新星戰神,夏鬼丸,新星空神,炎神,騎王
和全部宇宙界型號買
total 12 隻
舊 02-06-05, 01:37 PM   #48
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
e.g.龍星丸,黑龍角,新星龍神,新星戰神,夏鬼丸,新星空神,炎神,騎王
和全部宇宙界型號買
total 12 隻
oh~ 原來如此, thx
thx~~ 我依家係yahoo bid 緊想買好耐o既騎神丸(korea版 )~ hopefully買到
舊 02-07-05, 06:08 AM   #49
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

引用:
和全部宇宙界型號買
total 12 隻
呢堆我有日版 有d仲未砌.
魔神我唯一遺憾係無買黑皇帝龍同鋼衣戰王.
奇怪地我連後面出果埋戰國xx丸,雷王丸,海x丸都有買,就係無買到鋼衣戰王....

舊 02-07-05, 06:02 PM   #50
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
作者: endymion
呢堆我有日版 有d仲未砌.
魔神我唯一遺憾係無買黑皇帝龍同鋼衣戰王.
奇怪地我連後面出果埋戰國xx丸,雷王丸,海x丸都有買,就係無買到鋼衣戰王....
日版個d依家真係賣得好貴~~
好多都想買番~but真係買唔落手

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:42 PM

手機版 | APP版