Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 12-06-16, 02:41 AM   #451
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
做乜係咁交代Jenny呢個角色既性格同過去, 又Gone Girl又結過婚
聽晚果集突然變左二人前故事, 星期六日仲見到有預告講vcafe, 係咪本身出錯預告

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-16, 12:09 AM   #452
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: W!LL 查看文章
做乜係咁交代Jenny呢個角色既性格同過去, 又Gone Girl又結過婚
聽晚果集突然變左二人前故事, 星期六日仲見到有預告講vcafe, 係咪本身出錯預告
本來上集youtuber事件後以為之前堆野應該告一段落......
但係見到廣告仲以為鋼鋸佬單野都係餘毒未清......
結果又唔係咁......

而家GOGOGO搞到埋左一大堆伏線響度唔知幾時又黎出事......
二人前...阿平唔係想私下賣盤咁人渣下嘛......
而家三個咁loop法真係睇到忟......
係咪又要等肥仔返黎......
引用:
作者: 大破人間 查看文章
颯 爽 登 場 解決一切
至於Vincent Cafe...點解本童子硬係覺得係同事三分親前傳黎......
黃小姐d設定總覺得又係想學足企問神個款......(當然似唔似就係另一個問題...)
仲有...佢個女叫阿花...但係冇乜提過佢姓乜......
如果係跟阿媽姓的話...咁佢咪就係......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-17, 11:24 PM   #453
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
都話隻莫志凡基架啦

舊 01-05-17, 01:31 PM   #454
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

有追開三一觀眾睇埋尋晚既夜曲13吧

大乱闘X
舊 01-05-17, 01:49 PM   #455
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
小馬寶利 4 又做完了

原來viu 有播 王權 幼女 三聖星

竟然播到嗎.....

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-17, 02:31 PM   #456
Rance
The One
ガハハ

有咩咁特別唔播得?我凈係覺得呢套野悶到嘔白泡

舊 01-05-17, 04:13 PM   #457
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Rance 查看文章
有咩咁特別唔播得?我凈係覺得呢套野悶到嘔白泡
你睇錯重點

這套是難民番

女皇到處把幼女的劇
教壞小朋友啦

但我覺得佢會播競女!!!!

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-17, 10:38 PM   #458
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

三一如三都拍完了...

大乱闘X
舊 01-17-17, 04:33 PM   #459
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Vcafe初初劇情極平淡, 反而到埋尾嘅追看性最吸引
今晚結局?

大乱闘X
舊 01-17-17, 08:52 PM   #460
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

唉……
成套野根本係南方自己玩死自己……
GoGoGo本來好地地無端端整到仲綠豆過綠豆……
二人前…肥仔退場本童子當係劇本一早定左……
但係之後整到變左三角關係響度無限loop…本童子係咪睇緊cctvb……

結果本童子由最初一見Vincent Cafe就hea睇…
到而家變成見GoGoGo就轉台見二人前就hea睇……

同埋多得友林提醒……
以選舉果集阿凡對住游主任果d反應…一d都唔似基……

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 01-18-17, 10:15 AM   #461
碧克

註冊日期: Aug 2003
唔係廣告有話係結局篇,睇完果下都唔會有「下?咁就玩完?」嘅感覺。
唔夾硬BBQ大團圓係好嘅,但都唔好個尾收一半就停丫

btw有冇人覺得出街冇耐嘅新春廣告好似而家啲樓盤廣告咁?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-17, 08:59 PM   #462
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
31真係END左LA?????

END得好求其WOR

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-17, 11:17 PM   #463
碧克

引用:
作者: HON HON 查看文章
31真係END左LA?????

END得好求其WOR
原來下星期仲有,嚇死

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 01-18-17, 11:28 PM   #464
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: 碧克 查看文章
原來下星期仲有,嚇死
我仲諗緊下輯係咪叫做32如6....

舊 01-23-17, 11:45 PM   #465
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

聽晚大結局......

睇預告係咪想講阿凡過埋去美國跟肥仔學藝......
同埋...係咪臨尾先變番直......

Vincent Cafe...黃小姐捧阿花出道?......

GOGOGO...sorry本童子胡已棄......

-----------------------------------------------------------------------------
下下個禮拜開始月火夜11時段就等如日テレ月火夜01咁俾AKB包場......

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 01-24-17 11:31 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 01-24-17, 07:41 PM   #466
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

今晚大結局
其實有個問題二人前擴充到要變24小時做乜? (要學翠X)

大乱闘X
舊 01-24-17, 11:37 PM   #467
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

左先...下禮拜仲有番外篇......
編劇再次登場......

估你唔到...結果係阿平終於發現自己有幾愛阿凡之時......
阿凡卻已經變番直......

最尾果幕flashback...嚇到本童子以為真係三二如六......

死神Lv.3能力覺醒
舊 01-24-17, 11:42 PM   #468
碧克

引用:
作者: W!LL 查看文章
今晚大結局
其實有個問題二人前擴充到要變24小時做乜? (要學翠X)
兩個人做7x24應該唔駛一個月收得皮
肥仔呢

\  /

舊 01-25-17, 12:27 AM   #469
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

最後搵新舖咁搞野, King sir要介紹Jenny俾黃小姐識既?
覺得亞平好慘

大乱闘X
舊 01-25-17, 12:32 AM   #470
Rance
The One
ガハハ

最後O個幕其實係講一開始開鋪O個陣...

舊 01-25-17, 02:42 PM   #471
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: Rance 查看文章
最後O個幕其實係講一開始開鋪O個陣...
原來如此

大乱闘X
舊 01-25-17, 06:32 PM   #472
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

最後嗰幕幾好呀, 開心開始, 悲痛收場... GOOD.

舊 01-30-17, 08:58 AM   #473
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
劉翁同王貽興果個節目叫咩名?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-17, 04:45 PM   #474
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

其實飾演編劇嘅係剪片師, 之前夜曲13有介紹

大乱闘X
舊 03-08-17, 12:26 PM   #475
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
ViuTV 96台 3月31日開播
ViuTV News Roundup "英文新聞"由路透社製作
另外仲同HBO合作,開設HBO時段

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問題] 想問下係16:9的LCD TV玩TV GAME的問題 IDGAF 電視遊戲討論版 30 09-26-07 12:48 AM
TV CARD 同 TV BOX 問題 一小英口 手機資訊/電腦軟硬討論 7 06-02-07 09:50 AM
[MD]Mega Drive Play TV 2 & TV 3, 4,179円4月2日發售 neo2046 電視遊戲討論版 38 02-21-05 02:31 AM
tv card /tv box 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 18 05-23-04 07:56 PM
TV box and TV 卡可以連接I cable 解碼器ma? majicman 手機資訊/電腦軟硬討論 8 04-11-03 01:08 PM

現在的時間是 12:55 PM

手機版 | APP版