Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-06-03, 02:34 PM   #1
osmond
Junior Member

註冊日期: Dec 2002
好唔好換s45?

用開s40好唔好換s45?
osmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-03, 03:03 PM   #2
Hikari
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
有多餘錢咪換囉...
我好想換S45

有人說,愛情就如等巴士..
有人等一世也等不到巴士,有人等一會便有巴士到站...
Hikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-03, 03:12 PM   #3
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
用緊S40就唔好換S45啦 淨係慳左電同換左DIGIC CPU 而且又唔可以加FITLER

不如諗下G系
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-03, 03:35 PM   #4
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
Originally posted by 杉山隆一 :
用緊S40就唔好換S45啦 淨係慳左電同換左DIGIC CPU 而且又唔可以加FITLER

不如諗下G系
AGREE,換G3啦
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-03, 04:57 PM   #5
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 240SX :
有多餘錢咪換囉...
我好想換S45
係都買G3啦!!!
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-03, 05:01 PM   #6
Samuel
我想...

引用:
Originally posted by mingo :
係都買G3啦!!!
你比錢人換呀? 兩部價錢差咁遠呀
舊 01-06-03, 05:05 PM   #7
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:

你比錢人換呀? 兩部價錢差咁遠呀
咁我又冇咁多錢俾人....
勸佢都係慢慢儲.....
舊 01-06-03, 05:08 PM   #8
Samuel
我想...

講野諗下先啦 成日叫人買貴野
舊 01-06-03, 05:33 PM   #9
Hikari

引用:
係都買G3啦!!!
好貴...冇錢

舊 01-06-03, 07:17 PM   #10
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
成日叫人買貴野
一時時姐!!!
係好野我先推介!!!
舊 01-06-03, 08:09 PM   #11
Samuel
我想...

引用:

好貴...冇錢
諗起部A200 ......
舊 01-06-03, 08:13 PM   #12
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:

諗起部A200 ......
其實都唔差ga!!!
不過同我地d機比,真係冇得比lu!!!
舊 01-06-03, 08:15 PM   #13
Samuel
我想...

引用:
其實都唔差ga!!!
不過同我地d機比,真係冇得比lu!!!
如果你可以容忍一部無光學變焦的相機咪好好囉
(240SX唔好見怪 )
舊 01-06-03, 08:28 PM   #14
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:

個個人要求唔同ga!!
影出黎靚咪得lu!!!
舊 01-07-03, 12:07 PM   #15
Hikari

引用:

唔會~
我實在容忍唔到

舊 01-07-03, 12:11 PM   #16
Samuel
我想...

引用:

唔會~
我實在容忍唔到
下次我比部機你玩玩
舊 01-07-03, 12:29 PM   #17
Hikari

引用:

下次我比部機你玩玩
好~

舊 01-07-03, 05:16 PM   #18
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:

好~
無啦啦咁好死,有陰謀(以上內容純粹講笑,隆一咪斬我呀!!)...

論壇跳轉

現在的時間是 12:41 PM

手機版 | APP版