Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-18, 02:56 PM   #1
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
夜迴&深夜迴 for Nintendo Switch | 10月25日發售 | 繁體中文版同步發售

http://asia.sega.com/yomawari_switch/

https://www.youtube.com/watch?v=2OldrRdxyJE

此篇文章於 07-12-18 03:02 PM 被 seed2005 編輯。
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-18, 03:00 PM   #2
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
sega好進取....差唔多咩game都有中文...
呢隻本身psv和ps4都沒買...一個價錢2隻game...又要入手啦...
可不可以不要一次過...9月尾已重創荷包君....
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-18, 04:33 PM   #3
AKIRA桑
Senior Gamer
Splatoon中

註冊日期: Mar 2018
Nintendo Switch IDSW-4660-5409-0901
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
sega好進取....差唔多咩game都有中文...
呢隻本身psv和ps4都沒買...一個價錢2隻game...又要入手啦...
可不可以不要一次過...9月尾已重創荷包君....
隻GAME係日本一, 世嘉只係發行。佢真係有心既話,晨早有最渴市既逆轉中文版啦,死鬼等人漢化。
AKIRA桑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-18, 06:07 PM   #4
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
https://nippon1.jp/consumer/yomawari_switch/

seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 12:16 PM   #5
charcsc2000
J神哥

6980日元+稅???
好貴....
舊 08-01-18, 05:37 PM   #6
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

隻夜迴真係未玩完,
玩到中途冇再玩,
又係時候玩返先得。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 10:20 PM   #7
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
6980日元+稅???
好貴....
對我嚟講日本一啲GAME只屬三線作品,唔值咁貴
之前隻盲目王子又係,十足十啲DL GAME級數,都買6XXX円
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 10:32 PM   #8
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: 野良猫 查看文章
之前隻盲目王子又係,十足十啲DL GAME級數,都買6XXX円
最新果隻closed nightmare又係,好後悔買左, 3XX玩隻網頁game
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-18, 12:09 PM   #9
charcsc2000
J神哥

引用:
都唔係既...至少NS版魔界戰記和地下迷宮與魔女肯定會買....
至於夜迴&深夜迴包係2隻GAME...如果450蚊內都OK...

盲目王子就算啦....真係手遊GAME咁....我上YOUTUBE睇完當玩左...
唔明點解賣到咁貴...遲D仲話出中文版...
舊 08-02-18, 12:26 PM   #10
野良猫
肥倫

引用:
都唔係既...至少NS版魔界戰記和地下迷宮與魔女肯定會買....
至於夜迴&深夜迴包係2隻GAME...如果450蚊內都OK...

盲目王子就算啦....真係手遊GAME咁....我上YOUTUBE睇完當玩左...
唔明點解賣到咁貴...遲D仲話出中文版...
地下迷宮我有玩過ps4版
但同魔界戰記一樣靠loop去強化隊伍所以中途都棄咗

我個人幾討厭哩種強化方式
而哩個亦係日本一常用嘅提升耐玩度手法
升到個人lv99然後為咗拎多啲技能點而斬掉重練,我真係做唔出

引用:
作者: yuhchan5 查看文章
最新果隻closed nightmare又係,好後悔買左, 3XX玩隻網頁game
三百幾我情願玩小夢魘
人哋起碼有謎題玩下

此篇文章於 08-02-18 12:30 PM 被 野良猫 編輯。
舊 08-02-18, 12:50 PM   #11
charcsc2000
J神哥

引用:
地下迷宮我有玩過ps4版
但同魔界戰記一樣靠loop去強化隊伍所以中途都棄咗

我個人幾討厭哩種強化方式
而哩個亦係日本一常用嘅提升耐玩度手法
升到個人lv99然後為咗拎多啲技能點而斬掉重練,我真係做唔出

三百幾我情願玩小夢魘
人哋起碼有謎題玩下
loop去強化隊伍幾好呀...以前玩RPG GAME咪又係咁...
我玩開世界樹迷宮...個邊LOOP得仲緊要...

小夢魘好玩....但我不會買NS版啦....PS4版已爆...爆機時數太短...
PS4版特價仲要平好多...100蚊內已包DLC...
NS仲要賣2XX...有D搵笨...
舊 08-02-18, 01:35 PM   #12
野良猫
肥倫

引用:
loop去強化隊伍幾好呀...以前玩RPG GAME咪又係咁...
我玩開世界樹迷宮...個邊LOOP得仲緊要...

小夢魘好玩....但我不會買NS版啦....PS4版已爆...爆機時數太短...
PS4版特價仲要平好多...100蚊內已包DLC...
NS仲要賣2XX...有D搵笨...
世界樹冇玩過
都係將角色斬掉重練去強化?

佢啲新作應該搬去ns度,有興趣試下
舊 08-02-18, 02:24 PM   #13
charcsc2000
J神哥

引用:
世界樹冇玩過
都係將角色斬掉重練去強化?

佢啲新作應該搬去ns度,有興趣試下
係...世界樹係玩技能tree...就算lv99都不可能全部練哂所有招..
由於佢一開始係不可lv99..好似最盡lv70...要重練先可以突破..
所以佢有技能和item係增加exp...

真心好玩...希望佢來緊新作會係ns出...
舊 08-02-18, 10:04 PM   #14
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
引用:
6980日元+稅???
好貴....
其實PS4深夜迴一集都要6980yen

黎緊switch隻 地下迷宮 一隻泠飯game都收6980yen

夜迴+深夜迴 2隻泠飯收你6980yen已經萛好?
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-18, 12:03 PM   #15
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: wsx360 查看文章
其實PS4深夜迴一集都要6980yen

黎緊switch隻 地下迷宮 一隻泠飯game都收6980yen

夜迴+深夜迴 2隻泠飯收你6980yen已經萛好?
係呀...ps4深夜迴沒買...真心覺得太貴...
其實好多時呢d 二線game仲貴過大廠...

我買世界樹x都要6480yen+稅...
舊 08-03-18, 12:27 PM   #16
野良猫
肥倫

引用:
係呀...ps4深夜迴沒買...真心覺得太貴...
其實好多時呢d 二線game仲貴過大廠...

我買世界樹x都要6480yen+稅...
世界樹都值哩個價嘅
但夜迴哩啲手遊都做到出嚟嘅質素就唔值

講起世界樹唔知sega會唔會出七龍
以前兩集psp都有玩,係3ds反而冇

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5808 03-26-24 02:09 PM
收PSV 夜迴 hokhin 買賣專區 0 11-06-15 11:36 AM
[Nintendo] 問Nintendo Club分紙 cosmonova 電視遊戲討論版 2 02-24-08 01:13 AM
[Nintendo]PEPSI × NINTENDO neo2046 電視遊戲討論版 24 04-16-05 05:29 AM
Nintendo at the crossroads Janus 電視遊戲討論版 2 02-06-04 11:23 PM

現在的時間是 03:30 AM

手機版 | APP版