Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-05-03, 10:55 PM   #76
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
幾乎由第二版推回來......

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-03, 11:11 PM   #77
又又 星
Game Master
GAF足球隊<十五>

註冊日期: Sep 2003

暫定球員27人

最新update

炮兵同好會

ID : L5NWNY
XBOX Gametag :x2star
又又 星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-03, 08:36 PM   #78
史基爾
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
推!
我幾時可以黎試腳?
史基爾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-03, 08:43 PM   #79
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by 史基爾 :
推!
我幾時可以黎試腳?
幾時都得架~
碧咸23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-03, 08:51 PM   #80
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
推!
我幾時可以黎試腳?
黎啦黎啦,我地好好人架~
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-03, 08:54 PM   #81
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by T.L.J :

黎啦黎啦,我地好好人架~
好似得我係好人咋喎.......
舊 11-24-03, 09:03 PM   #82
又又 星
Game Master
GAF足球隊<十五>

引用:
推!
我幾時可以黎試腳?
歡迎

炮兵同好會

舊 11-24-03, 09:32 PM   #83
史基爾
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by 又又 星 :

歡迎
咁我唔客氣囉
史基爾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-03, 12:17 AM   #84
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
每月一推!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-04, 08:46 PM   #85
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
新年一推!

舊 01-26-04, 11:05 AM   #86
GLOCK 17
Account Locked
↑可憐無人理↑

註冊日期: Oct 2002
i wanna join, but can't...
GLOCK 17 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 11:44 AM   #87
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
Originally posted by GLOCK 17 :
i wanna join, but can't...
為何不行?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-04, 12:40 AM   #88
拓水
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDwaynewinghkhk
XBox Live GamertagWaynewinghk
如果要join有咩要搞!?

舊 01-28-04, 12:48 AM   #89
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by 卡卡 :
如果要join有咩要搞!?
咦?拓海都有興趣呀?黎啦黎啦~

呢度
舊 01-28-04, 12:52 AM   #90
拓水
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 碧咸23 :
咦?拓海都有興趣呀?黎啦黎啦~
好,不過唔好嫌我廢+冇氣就得喇
係咪要做隊衫架?
拓水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-04, 12:55 AM   #91
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:

係咪要做隊衫架?
>>唔好嫌我廢+冇氣就得喇
me too ar~~

>>係咪要做隊衫架?
唔駛卦、因為件衫好似已經冇晒貨lu....
舊 01-28-04, 12:56 AM   #92
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:

係咪要做隊衫架?
踢多幾次先算啦!

舊 01-28-04, 12:57 AM   #93
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
引用:

係咪要做隊衫架?
無人會被嫌棄
唔需要隊衫, 只要鐘意踢波就得

本星期 GAF足球隊例行操練
日期 : 2月1號 (星期日)
地點 : 秀雅道3號場
時間 : 12:00 p.m.- 4 :00 p.m.
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-04, 12:57 AM   #94
拓水
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 碧咸23 :
>>唔好嫌我廢+冇氣就得喇
me too ar~~

>>係咪要做隊衫架?
唔駛卦、因為件衫好似已經冇晒貨lu....
明白
去報名先
舊 01-28-04, 12:58 AM   #95
拓水
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by KIM :
踢多幾次先算啦!
一定一定
舊 01-28-04, 12:59 AM   #96
拓水
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by Terry Chan :

無人會被嫌棄
唔需要隊衫, 只要鐘意踢波就得

本星期 GAF足球隊例行操練
日期 : 2月1號 (星期日)
地點 : 秀雅道3號場
時間 : 12:00 p.m.- 4 :00 p.m.
想問下個場點去??
因為我住粉嶺既
舊 01-28-04, 01:00 AM   #97
又又 星
Game Master
GAF足球隊<十五>

引用:

想問下個場點去??
因為我住粉嶺既
坐70X 去la,大夫都好似住上水個wo

炮兵同好會

舊 01-28-04, 01:02 AM   #98
拓水
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 又又 星 :

坐70X 去la,大夫都好似住上水個wo
唔該
同佢冇咩兩句
舊 01-28-04, 01:03 AM   #99
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:

想問下個場點去??
因為我住粉嶺既
我住沙頭角呀! :@_@":

舊 01-28-04, 01:05 AM   #100
拓水
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by KIM :
我住沙頭角呀! :@_@":
我住祥華
70X,係咪觀塘翠屏道果架??

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
番番 update media player 9 會出事? ヴィタさんさんKS☀ 手機資訊/電腦軟硬討論 12 02-17-04 12:36 AM
update bios問題~! 數碼石頭 手機資訊/電腦軟硬討論 1 04-11-03 10:15 PM

現在的時間是 07:44 PM

手機版 | APP版