Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-11-06, 08:26 PM   #401
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: boss
大家估計d人跳躍力有幾高,日本隊空中爭波能力幾乎無人能及
大雞翼一跳就十層樓高....點爭

舊 05-12-06, 10:21 AM   #402
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
無責任解說:
不止跳得高
而且停留空中時間超長
大概跳起2吋騰空時間就足以描述20期以上吧?
不過有缺點
就是會有機會亂入過去空間
由2分鐘至20億年不等
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 04:59 PM   #403
kelkaho
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
大家覺得單行本買唔買得過,我睇完Road to 2002 有d 失望,同埋無睇過Golden 23。

我本來以為Road to 2002 已經打世杯.............

gum 踢法,寫到2030年戴志偉都未退休,高橋楊一都瓜左.............好似叮噹gum 要改叫大空翼..............

舊 05-16-06, 05:01 PM   #404
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: kelkaho
大家覺得單行本買唔買得過,我睇完Road to 2002 有d 失望,同埋無睇過Golden 23。

我本來以為Road to 2002 已經打世杯.............

gum 踢法,寫到2030年戴志偉都未退休,高橋楊一都瓜左.............好似叮噹gum 要改叫大空翼..............
買啦...有新人加入...識下新人都好嘛....抵睇...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 03:44 AM   #405
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
舊人都會返生架
連載已經先後有次藤同守中衛做版頭...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 11:36 PM   #406
額倆羅

註冊日期: Dec 2002
今期連載好激呀↓
健威走去打前鋒呀!

舊 05-17-06, 11:41 PM   #407
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 額倆羅
今期連載好激呀↓
健威走去打前鋒呀!
=.= 咁都得,無里頭都黎,搞到我想睇

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 01:26 AM   #408
naytk
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDfatyan
3DS Friend Code4511 0437 1153
PSN  IDyanchimkay
XBox Live Gamertagktyan
引用:
作者: 暴走蟹
高橋好似好少劃英格蘭球員
因為佢根本唔識英國波,講清楚d係佢根本連球例都唔識,淨係知道足球係用腳踢。
naytk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 03:24 AM   #409
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: naytk
因為佢根本唔識英國波,講清楚d係佢根本連球例都唔識,淨係知道足球係用腳踢。
大部份時間個波都響龍門20尺之內飛來飛去...

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 03:55 AM   #410

註冊日期: Apr 2002
呢本野遲d會睇,但買就....

想問...
來興,龍一果d3線角色(我認為係)俾人踢出左日本隊未呀??
如果有新人加入又唔踢走某d舊人....
一隊國家隊上限其實係幾多人

前鋒仲係咪小志強同新田??
新田到e家我都未知佢有乜作為......
蛹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 08:49 PM   #411
光之颱風
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者:
咪就係用黎俾對面龍門表演囉

舊 05-18-06, 11:19 PM   #412
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
睇完第一期……乜而家進化到 志偉同泰萊的雙人射球 都會整傷對方龍門隻手……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-06, 12:37 AM   #413
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 光之颱風
咪就係用黎俾對面龍門表演囉
剛剛入左波啦

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-06, 01:27 AM   #414
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
唔明既就算啦

足4巴西殺人狂左翼薩卡勞現身!

舊 05-21-06, 06:24 PM   #415
kelkaho

其實我從來都唔知足球小將唔同隊打mud 陣,永遠只會係1堆人,話比你聽前同後,一交個波就係中場大戰,gum 多年條formula 都無變,同埋個球場應該有跑馬拉松gum長,d 人一路跑都唔會到對方個邊

其實大家覺得有邊d角色唔係主角,但又唔會比人甩?

樑仔!

舊 05-24-06, 04:42 AM   #416
kelkaho

Finally bought it.

Wanna ask 個 板x既前鋒係mud 水,之前已經出過?影子隊d人黎嫁?

舊 05-24-06, 10:17 AM   #417
Villasaki
Ultimate Gamer
現正播放: 賴床

註冊日期: Dec 2003
XBox Live GamertagDie Zauberflote
引用:
作者:
呢本野遲d會睇,但買就....

想問...
來興,龍一果d3線角色(我認為係)俾人踢出左日本隊未呀??
如果有新人加入又唔踢走某d舊人....
一隊國家隊上限其實係幾多人

前鋒仲係咪小志強同新田??
絕技係獵鷹射球...
超必係獵鷹射球+中門楣.

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:
:今晚要打好D.

賴床 - Kay
想於被窩植根 如可將我家變賣化作這份氣溫
不消半秒資產盡賣 來購取這無價品
Villasaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-06, 10:29 AM   #418
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
Finally bought it.

Wanna ask 個 板x既前鋒係mud 水,之前已經出過?影子隊d人黎嫁?
板田(?)

以前東邦係小志強既前鋒拍擋(?)a

舊 05-24-06, 10:34 AM   #419
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
其實我從來都唔知足球小將唔同隊打mud 陣,永遠只會係1堆人,話比你聽前同後,一交個波就係中場大戰,gum 多年條formula 都無變,同埋個球場應該有跑馬拉松gum長,d 人一路跑都唔會到對方個邊

其實大家覺得有邊d角色唔係主角,但又唔會比人甩?

樑仔!
係全攻全防陣, 10上10落.

主將一攞到波, 隊友就會話要上去幫手, 然後連後衛都跑上去.........
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-06, 10:36 AM   #420
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Asaki
絕技係獵鷹射球...
超必係獵鷹射球+中門楣.
對丹麥外圍賽俾佢入一粒啦
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-06, 12:19 PM   #421
kelkaho

引用:
作者: 搖搖
板田(?)

以前東邦係小志強既前鋒拍擋(?)a
ha?gum 都可以鹹魚翻生ar........

今集講到個2個5人足球員gum勁,o 哂嘴,不如隊隊都用5人足球員咪得lor,加埋d 沙灘足球ar不如,腰力同盤球實爆勁

舊 05-25-06, 05:26 PM   #422
wood22
Junior Member

註冊日期: May 2006
可唔可以pm 條link比我阿~
感激不盡
wood22 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 06:00 PM   #423
ryoba
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: jasmin
對丹麥外圍賽俾佢入一粒啦
一無小志強
新田就識入波
ryoba 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 07:48 PM   #424
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 額倆羅
今期連載好激呀↓
源三番黎,咁樣健威終於可能打正選,拍小志強

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 08:58 PM   #425
kelkaho

一路都想問高橋楊一一個問題,點解戴志偉模仿能力gum 強,但係除左學勞比度d野會記得之外,其他踢完個場就唔會再用............當然,somehow每場佢some may some how 都有野學.............

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 05:34 AM

手機版 | APP版