Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 
攻略及心得交流區>[多機種] スーパーロボット大戦T 攻略區 恭迎東方師父回歸
婠婠 04:57 PM 04-14-19
作者: HM:
斷空我無估錯應該本身係屬於易話為果類吧
咁你講晒佢啦
龍門任你搬
高達易d定斷空我易d丫?
Gundam MK-2 06:03 PM 04-14-19
有無NS中文版玩家未做問卷?
想用DLcode換問題code
做錯中文版問卷,笨大又唔肯幫我換
ko121314 06:50 PM 04-14-19
作者: Gundam MK-2:
做完問卷換番黎個樣野都唔重要
之前做左問卷發表左意見就算啦

半人馬-RigiL- 07:29 PM 04-14-19
作者: Gundam MK-2:
受害人報到XDDD
由手機版發出
GN00508771 08:24 PM 04-14-19
開番OGMD
其實佢d CUTIN都係唔夠T咁清

我相信呢2年寺田係度提高緊品質(自我安慰)
yorkyork 08:28 PM 04-14-19
del.....
真!DC 11:32 PM 04-14-19
玩到有golden gammar了
好似播動畫咁我覺得唔錯喎~

之前驚魔法騎士冇第二部故事好彩有
不過三個國家得番一個?
由手機版發出
GN00508771 11:48 PM 04-14-19
作者: 真!DC:
玩到有golden gammar了
好似播動畫咁我覺得唔錯喎~

之前驚魔法騎士冇第二部故事好彩有
不過三個國家得番兩個?
由手機版發出
係wwwww
Gundam MK-2 01:39 AM 04-15-19

原來中文日文版個問卷code係一模一樣嘅
只要重新開個笨大a/c就可以重做問卷
(例如本身用e-mail開a/c嘅話,轉用fb, Twitter等開a/c)

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
Fio 11:00 PM 04-16-19
46話。。。
46話明人由利加果段明明V重聚過一次,今次都有另一種嘅感動,加上同師父打果段真係真係幾熱血,改得幾唔錯

真!DC 12:30 PM 04-20-19
42話敵人分到咁散BOSS又唔肯行
SR好難攞orz
魔靈娘 09:30 AM 04-23-19
之前吾記得邊度睇過有V的boss 駕駛恩殆的圖,是假的嗎??
昨天爆機了都無出現過⋯⋯

P.S. If 線最終話對方陣容好似好強,不過係真龍大技9955攻擊力下都係幾次就KO
iu fu pig 10:23 AM 04-24-19
作者: 魔靈娘:
之前吾記得邊度睇過有V的boss 駕駛恩殆的圖,是假的嗎??

P.S. If 線最終話對方陣容好似好強,不過係真龍大技9955攻擊力下都係幾次就KO
IF根本就無理到啲卒,兩個老嘢一turn衝上黎,下turn已經比我殺咗
聽聞唔可以過28隻卒,我最後一擊之前應該有27年喺場
由手機版發出
X&Y 01:29 PM 04-24-19
尋晚先第一次通關
If線精英mode最後一話
上半第2 turn味方回合完
下半一開始仲要滿氣滿sp
清完場都未去到第一turn 敵回合,兩隻3回行動都無用

今集太多指令
同MU 再動 覺醒 實在太多
真!DC 01:54 PM 04-24-19
玩到同新自護(s)決戰中
小光直接問哈曼係咪鍾意馬沙
一班人討論哈曼情史
由手機版發出
STRIFE 07:50 AM 04-25-19
作者: 魔靈娘:

話時話真龍冇V zero咁震撼,無論演出同強度
iu fu pig 11:28 AM 04-25-19
作者: STRIFE:
話時話真龍冇V zero咁震撼,無論演出同強度
三一皇帝未出,ZERO應該係皇帝果個級數
是但出一招都滅世仲要係自己友真係好爽
風間鈴木仁 01:16 AM 04-26-19
大家好。溫馨提示大家。

今天 HK/JP PSN PS4 可以 FREE DL DEMO 。

1.1GB ,笨大今次真的破天荒呀!

本體驗版可以玩到第3話,保存檔案可繼承到商品版。

http://dengekionline.com/elem/000/001/916/1916082/

『スパロボT』3話までプレイ可能な体験版が配信。DLC“周回プレイ支援パック”の詳細も公開

バンダイナムコエンターテインメントは、発売中のPS4/Nintendo Switch用ソフト『スーパーロボット大戦T』について、4月25日より体験版を無料配信しています。
fmptsrhk 04:52 PM 05-12-19
終於爆左機 (IF線)
感想

劇情整體穩打穩紮, 算合格有餘
後期政客大叔既行動, 我覺得還可接受
但最後既最後社長大叔就真係有點over左
這個爆點反而要扣返分...

主角群人設, 性格, 演出都唔錯
但主角機冇論外形, 招式演出就相對弱點
V,X,T 3部中我就會排今次T的主角機在最後

雖然X同T既後尾都有點未完待續既感覺
但假如V,X,T真係撈埋做最終章, 劇情方面有點擔心會暴走

今集海外銷量似乎都幾好, 睇黎Macross有排都見唔到住
如果可以搞返集用敵對勢力真係會幾過癮

BRA武藏 12:15 AM 05-24-19
出左1.03更新
但見人話更新完
會令中斷記錄裏
部分武器彈數會清零 ORZ
唔知官方幾時會FIX返
所以我唔更新住 XD

轉貼更新內容

1、改造上限20段
2、等級上限200
3、能力上限999
4、擊墜超過300變成超級ace,出擊氣力和獲得資金提升
5、一部分技能追加ex等級,受影響的大概是e節省b節省鬥爭心氣力限界突破這些
6、追加超級精英模式,敵人改造段數更高
半人馬-RigiL- 09:56 PM 05-25-19
今日終於打爆機, 因為唔識日文, 今次有中文可以睇晒成個故事, 以前打機戰只係享受GAMEPLAY, 而家可以睇咁多個作品互動好有趣~ 所以用既時間都多左.
今集難度唔算高, 有GUNBUSTER同三一係到, 幾勁幾多既敵人都可以當無到XDDD
真!DC 12:34 PM 05-26-19
我覺得今次中文版用字好貧乏
“下定決心”一句見左幾十次
冇玩日文版唔知點,但以前集數冇咁大哩個感覺

標題<戦士、再び>譯做“戰士再次登場”好硬好冇詩意
由手機版發出
GN00508771 04:31 PM 06-20-19
27號有新DLC
本篇終了後故事 連分支合共20關

『スパロボT』有料DLC“エキスパンション・パック”が6月27日配信!『V』と『X』のオリジナルメカ&キャラ参戦や高難易度シナリオが追加
pet3 06:51 PM 06-20-19
作者: GN00508771:
27號有新DLC
本篇終了後故事 連分支合共20關
這個要多少錢?
GN00508771 08:42 PM 06-20-19
冇講價錢www
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面