Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-06-05, 09:47 PM   #51
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: kenhon
咁有冇d買畫集好地方?
北海道Gamer's
店舗所在地 〒060-0005 北海道札幌市中央区北五条西2-1 札幌エスタ 9F ナムコワンダーパーク札幌内
http://www.broccoli.co.jp/gamers/sapporo/

北海道虎之穴
〒060-0062 北海道札幌市中央区南二条西1-7-1 2番館ビル1F
http://www.toranoana.jp/shop/shop_sapporo.html

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 12-06-05 09:52 PM 被 mikemike 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-05, 11:00 PM   #52
kenhon
Senior Gamer
みくる♪だいすき♪

註冊日期: Dec 2004
大感謝呀 mikemike~~希望老哥可以幫我買到to heart 同埋 yami本野返黎啦~><~

舊 12-06-05, 11:12 PM   #53
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: K死狗(K9999)京
問:
想知秋葉原有冇D好似日通/超人店咁,賣一 SET扭旦o既舖頭?
(淨係見過一間全部扭旦機的舖頭.... 最憎抽.... " )

響gamer's對住果座大廈上兩層

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-05, 11:18 PM   #54
クラウド
God of Gamer
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
感謝告知

舊 12-08-05, 12:01 AM   #55
索羅
Junior Member

註冊日期: Sep 2005
秋業原JR站對面座BLDG有一層專賣同人嘢!!但唔記得個名!!
另外本人推薦去中野尋寶!!
索羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-06, 05:51 PM   #56
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
借問聲邊度會多pinky賣呀

想搵番d香港難搵既pinky

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-07, 07:56 PM   #57
crispin
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2006
想問一下, 如果想去akiba買書同周邊, figure, 最少要預幾多錢左右?
crispin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-07, 11:41 PM   #58
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
感謝

原來個post係4年前

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:29 PM

手機版 | APP版