Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 43 83 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 103 143  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
鳳熾魂 07:32 AM 06-13-17
作者: exiazero:
連續兩年的腦殘DVD都好好睇
近年睇來都同本篇連動
尤其係本篇連動, 剛好連到車車復活同交待返點解用到原型卡帶
我反而唔明點解係原型 ,M用果下改變左餅帶?
ComeLOLoh 06:46 PM 06-16-17
我而家先發覺舊野有d似GBA。

fortel 04:09 PM 06-19-17
[AMAZON]好耐無試過咁想一套野入面男女主角快D死
鳳熾魂 08:10 PM 06-19-17
作者: fortel:
人地終於可以戀屍成功啦
主角明顯係仁叔 睇下俾人爆頭又背刺都無事 對阿仔執著 只可以講係愛丫千翼
赤兵尉SETH 08:44 PM 06-19-17
多得仁爸千翼一集內得到兄弟同女友,又係成功需父幹例子
fortel 10:11 PM 06-19-17
作者: 鳳熾魂:
人地終於可以戀屍成功啦
主角明顯係仁叔 睇下俾人爆頭又背刺都無事 對阿仔執著 只可以講係愛丫千翼
打靶仔必須死
GN00508771 05:11 PM 06-19-17
超題外話
港版鎧武冇出極鎖種
ComeLOLoh 03:59 PM 06-21-17
作者: GN00508771:
超題外話
港版鎧武冇出極鎖種
點出喎?條腰帶咁樣,加上d 港版lockseed戒指‎咁細
Sito 10:34 PM 06-19-17
結局睇黎都係一家團聚全家福
qwe 11:30 PM 06-19-17
作者: 赤兵尉SETH:
多得仁爸千翼一集內得到兄弟同女友,又係成功需父幹例子
兄弟? 襟兄弟?

打靶仔必須死
不能同意更多

邊個係男女主角? 仁叔先係男主WO

作者: Sito:
結局睇黎都係一家團聚全家福
係天堂...
Reishin 09:05 AM 06-20-17
其實成套劇好TBB式發展:
一個唔可以生仔嘅男人同個女人爽完,搞咗鑊大嘢出嚟要人/自己執手尾
然後生出嚟個仔鍾意咗個唔應該鍾意嘅女仔,兩個人一齊私奔
最後應該「大團圓」結局

話說盲咗真係好恰D咩,仁叔連續2次被人偷襲
鳳熾魂 01:04 PM 06-20-17
仁叔都係要親手送哂全家去死㗎啦 老婆 阿仔 新抱
作者: Reishin:
其實成套劇好TBB式發展:
一個唔可以生仔嘅男人同個女人爽完,搞咗鑊大嘢出嚟要人/自己執手尾
然後生出嚟個仔鍾意咗個唔應該鍾意嘅女仔,兩個人一齊私奔
最後應該「大團圓」結局

話說盲咗真係好恰D咩,仁叔連續2次被人偷襲
梗係蝦個盲啦唔通蝦其餘兩隻咩
尼路 08:17 PM 06-20-17
仁叔一集被人爆兩次背...
赤兵尉SETH 05:12 PM 06-30-17
應該整多味七羽意粉...

Reishin 11:50 PM 07-01-17
睇完amazons s2

仍然好多吐嘈位,同埋肯定有season 3
axe1292 10:02 PM 06-21-17
其實計落成單野都仁叔搞出來,
由最初造出AMAZONS,
到"造"出2隻原生體都係佢...........
赤兵尉SETH 11:53 AM 06-25-17
買晒廣告搞Event Quest最後得兩個人參加
qwe 02:47 PM 06-25-17
下集大我係咪又要變做bugster
Sito 06:56 PM 06-25-17
貴利矢根本係主角隊mvp,打贏每個強敵都有佢功勞
鳳熾魂 08:42 AM 06-26-17
Amazons果面好緊張
幾方面都最後決戰仁叔真係兩季都要食下野先安樂
Reishin 09:39 AM 06-26-17
預告好熱血

最終話又係叫AMAZONZ
ComeLOLoh 05:08 PM 06-26-17
假面騎士W將會推出續篇!!!???
赤兵尉SETH 05:56 PM 06-26-17
應該係外傳一集, 又或者好似Amazons咁短篇
問題係其中一半紅左得返半熟男...
次期Cekehe 08:35 PM 06-27-17
作者: 赤兵尉SETH:
應該係外傳一集, 又或者好似Amazons咁短篇
問題係其中一半紅左得返半熟男...
可能索性全部都唔搵,
一開始W皮套同ACCEL皮套被神秘敵人打殘,之後下落不明,
故事就由翔太郎徒弟或照井個仔之類嘅新角色擔正~

相比起舊人回歸,我比較在意故事係唔係講返財團X呢條線.......
尼路 08:51 PM 06-27-17
仁叔真主角幾條線佢個條最有力,反而佢個仔個條因為前半個堆野搞到又唔悲又唔燃……
第一 ... 43 83 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 103 143  ... 最後

返回主題版面