Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-25-16, 03:45 PM   #176
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
OVERFLOW FES係咪應該等第4回BARTZ先抽﹖佢把野好勁喎,風水火地凸破,4隻纏都岩佢用

不過都唔知抽唔抽到,上次1%6星刷首抽都刷唔出
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 02:42 PM   #177
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
第4回一定要抽啦,有2把OVERFLOW,個POOL D 野又唔錯,所以佢放係7/1...
我諗6/30 SQUALL把野都好多人抽,搞到7/1好多人要課...HAHA

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 04:08 PM   #178
ShinDou

諗住抽BARTZ6星,點知11連俾左2支5星杖我,1支係AERITH 5連全體白魔攻+味方大回+HASTE+BURST,另1支係LULU 全體4連冰+冰纏

2把都咁勁想我玩魔隊﹖

之前已經中左雲尼拿大回杖,睇黎佢可以休息下

此篇文章於 07-01-16 04:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-03-16, 12:48 AM   #179
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
鍾意既天娜就抽唔到,十抽抽到巴茲...不過我之前完全無練過佢

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-16, 12:49 AM   #180
ShinDou

而家先知6星係咩色
舊 07-03-16, 02:07 AM   #181
GP03D

跳左2次第一次只中雲哥件杉,第2次就中BARTZ支O, AERITH既BURST同FF9食怪個甲...
主角招新招幾形....禁書係把大劍嚟....

舊 07-03-16, 08:05 AM   #182
ShinDou

點解你地咁易抽6星既
舊 07-03-16, 01:59 PM   #183
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
估唔到有人玩呢game,可以大家一齊研究下

有無人加朋友?
QnYNi
用緊LV 99 雲尼娜做隊長

舊 07-04-16, 10:08 AM   #184
ShinDou

唔知OVER FLOW FES仲有幾多回搞﹖定係第5回完﹖
舊 07-04-16, 01:48 PM   #185
GP03D

得5回...不過之後一定會再出番....抽唔到仲有機會

舊 07-04-16, 02:33 PM   #186
ShinDou

岩岩夠50石,而家有3個OVER FLOW POOL,最廢係HOPE﹖雪糕佬應該最勁﹖去到11號3點,到時再決定抽唔抽
舊 07-06-16, 07:43 PM   #187
ShinDou

而家係咁衝主線,唔夠武防又走去抽左50石,唔中雪糕佬6星,淨係中佢件衫有冰纏魔法連擊,同佢老豆支冰結彈冰弱體化,之前我又中左LULU冰BURST,唔知做咩係咁俾冰我
舊 07-06-16, 07:54 PM   #188
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: ShinDou 查看文章
而家係咁衝主線,唔夠武防又走去抽左50石,唔中雪糕佬6星,淨係中佢件衫有冰纏魔法連擊,同佢老豆支冰結彈冰弱體化,之前我又中左LULU冰BURST,唔知做咩係咁俾冰我
家陣天氣熱,請你食多D冰
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 05:08 PM   #189
GP03D

引用:
你夠100體力未?
咁多冰不如試下抽魔女既B/O專,有佢打冰屬既大佬真係易好多....

FF5主角把O專有D失望,得10倍....其他O專都係12倍....

舊 07-07-16, 06:31 PM   #190
ShinDou

引用:
作者: GP03D 查看文章
你夠100體力未?
咁多冰不如試下抽魔女既B/O專,有佢打冰屬既大佬真係易好多....

FF5主角把O專有D失望,得10倍....其他O專都係12倍....
我抽左下雪糕佬冰凸破,不過唔中,好似都係12倍

老豆把槍果招降冰耐性好似降好多,有冇50%﹖打落痛好多
舊 07-08-16, 07:17 PM   #191
GP03D

其實我都唔知降幾多...ZIDANE B專就應該冇50%,試過出完再出雲哥O專,多左少少咁大把....

舊 07-08-16, 08:35 PM   #192
ShinDou

FF6 OVERFLOW第2彈格鬥佬果招6星好似好勁喎
舊 07-09-16, 12:07 PM   #193
ShinDou

原來而家有個活動可以換1粒凸破3,好正,未夠打都換到個番黎凸,不過仲未抽到勁野唔知凸咩人上99好
舊 07-09-16, 08:12 PM   #194
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
リルムB專抽唔到

抽到突爆常勝劍同大叔劍都係抽唔到リルム......

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-16, 07:51 PM   #195
ShinDou

岩岩見佢話仲有1日抽雪糕佬6星,即刻走去抽1次11連,竟然真係中到,終於自己都有冰OVERFLOW仲要之前都中左冰纏,仲中埋2把魔女覺醒BURST,老豆冰結彈

兩把1樣既係咪應該凸左佢﹖
舊 07-10-16, 08:10 PM   #196
十一月
Game Master

引用:
岩岩見佢話仲有1日抽雪糕佬6星,即刻走去抽1次11連,竟然真係中到,終於自己都有冰OVERFLOW仲要之前都中左冰纏,仲中埋2把魔女覺醒BURST,老豆冰結彈

兩把1樣既係咪應該凸左佢﹖
應唔應該突就要視乎你同系列有幾多件5星以上。
我覺得如果某個系列,5星以上武器已經多到可以全隊5個人都有共嗚武器用之後仲有剩,咁多出來的我會突。否則就唔好浪費。
一個系列的物攻武器最低限度keep三把。而杖之類的就要keep足五把,因為有時會有些boss係物攻或近距離攻擊無效,要全隊法師。
舊 07-10-16, 08:19 PM   #197
ShinDou

我岩岩先重打而家先68體,睇黎都係留番好D XD

而家全隊得50LV鬆D走去打FF8活動難90既版,諗住靠FD OVERFLOW過,唔知得唔得
舊 07-11-16, 02:29 AM   #198
GP03D

其實真係唔洗急合....夠哂專武先合都唔遲....

你已家有O專應該可以打到99架啦....
星期日係升LVL日,你冇升?

舊 07-11-16, 11:23 AM   #199
ShinDou

之前冇打曜日,諗住主線夠打就唔升,同埋之前冇乜勁武,d人都係用住先,而家要打了,仲要打錢同武防石,唔夠用

有1把overflow就夠屈?靠埋fd出4次夠?
舊 07-11-16, 01:06 PM   #200
十一月
Game Master

講開星期日升LV
建議盡可能優先整個4星黑魔法ルインガ,是無屬性全體攻擊。
首先,星期日的EX+,我用魔力275的人物,冇setマテリア,一擊已經可以清場。
一場EX+消耗30AP,攞到double經驗值的話,就有17萬經驗值除人數,升得好快。
另外,印象中好似冇敵人係「無屬性」無效或吸收,打其他任務都有用。

當然,5星黑魔法メテオ係更好,不過對新手來說太遙遠。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Zoo Keeper 3D (日版 2012/1/26) enishi 手提遊戲機討論版 11 11-22-11 08:47 AM
[Wii] お掃除戰隊 くりーんきーぱー (Clean Keeper) neo 電視遊戲討論版 21 04-16-08 07:43 PM
New record! House ~清談館~ 2 01-17-08 04:24 PM
[NDS]Zoo Keeper (動物方塊) 將移植 NDS neo2046 手提遊戲機討論版 32 12-24-04 11:51 AM
sound record Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 1 07-30-04 01:48 AM

現在的時間是 06:49 AM

手機版 | APP版