Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
martinnitram 03:41 PM 02-07-17
作者: J+1:
格股達...買到就買,買唔到就算了....

http://www.bandai.co.jp/candy/sp/pro...098935000.html
由手機版發出

零食好似已有.
btw, 藍色係新動畫版? 見盒面好似有咩 SS 超級神咁
Rance 03:48 PM 02-07-17
係有超級撒亞人God力量的超級撒亞人
martinnitram 11:44 PM 02-07-17
作者: Rance:
係有超級撒亞人God力量的超級撒亞人
好複雜
btw, 今次隻 secret 好唔 secret ...
martinnitram 10:14 AM 02-08-17
不太意外地, 今日零食又做 8 折...
J+1 02:46 PM 02-11-17
C3 有渣古頭@50一扭..
由手機版發出
C.Ryo 06:13 PM 02-11-17
C3揸沽頭排超耐,自己幸運中黑色二連星 ... 不過都見有pair連續黑色三連星 bingo
Shirley Sheila 09:07 PM 02-11-17
我見到有GGG同恐龍戰隊 (細細盒,應該係食玩?

個職員話GGG一套大約38X 共4隻 3月尾見街

恐龍戰隊同以前既大合體一樣,不過微小化...D細節位都做得好足
亍 ◣ 09:35 PM 02-11-17
即係同吉姆王同戰鬥機器個系列....個幾兩個月之前都貼過GGG的白模....

貨櫃

lunn 10:10 AM 02-12-17
作者: C.Ryo:
C3揸沽頭排超耐,自己幸運中黑色二連星 ... 不過都見有pair連續黑色三連星 bingo
聽工作人員講,完左C3,星期一響街就會有得扭
但響C3扭,中左相同可以即刻搵人換…
martinnitram 11:16 AM 02-12-17
作者: rinxlun:
聽工作人員講,完左C3,星期一響街就會有得扭
但響C3扭,中左相同可以即刻搵人換…
即場有人可以交換真係好重要, 唔係睇住o的重複款放係係到都唔佑點搞...
J+1 12:04 PM 02-17-17
Part2高登鎚

http://www.bandai.co.jp/candy/sp/pro...015930800.html
由手機版發出
普通人一個 08:37 AM 02-20-17
有無人知渣古頭會唔會有行版? 零食會唔會出?

Sent from my iPhone using Gaforum
亍 ◣ 08:56 AM 02-20-17
作者: 普通人一個:

Sent from my iPhone using Gaforum
行貨應該出左,不過應該未派晒???見反嘔o個堆有機頭紙但已經比人爆光.....

零食冇返過扭旦....重點又唔係佢地代理....
fami~yan 10:20 AM 02-20-17
作者: martinnitram:
即場有人可以交換真係好重要, 唔係睇住o的重複款放係係到都唔佑點搞...
可能我LAST DAY去,冇人肯換...
Gundam MK-2 11:16 AM 02-20-17
作者: 普通人一個:

早幾日喵店有但唔知清倉未
所以估計現視點或者都已有/已清倉
martinnitram 01:31 PM 02-20-17
作者: Gundam MK-2:
早幾日喵店有但唔知清倉未
所以估計現視點或者都已有/已清倉
睇 yahoo 1 set 已經去到 二三百 (td 話有 1 set 賣o左 $500), 應該都無咩現貨鳥...
J+1 02:40 PM 02-20-17
50蚊粒都覺得貴,仲一set 500?!
由手機版發出
Gundam MK-2 02:51 PM 02-20-17
有無缺貨得咁誇呀
sunhikari 02:58 PM 02-20-17
其實日本老秋講緊渣古頭抽一次500羊........即$35左右
J+1 03:04 PM 02-20-17
作者: sunhikari:
其實日本老秋講緊渣古頭抽一次500羊........即$35左右
要(咇) 就(咇) 睡横巷有加冇減機制
由手機版發出
martinnitram 03:29 PM 02-20-17
都係睇 TD, 係唔係真就唔知 (不過 yahoo 又真係有人 set 個價做 $500)
btw, 仲以為 500 yen 蛋咁貴會變死貨無人買, 做唔到 ensemble 同呢隻都咁快清貨
Rance 01:45 AM 02-22-17
各位訂左頭未呀?
martinnitram 10:16 AM 02-22-17
作者: Rance:
各位訂左頭未呀?
精品 FB 話明天截訂....
Rance 11:59 AM 02-22-17
一扭FACEBOOK D人5套7套咁訂,好好炒咩?
J+1 06:57 PM 02-23-17
GGG開盒

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2017/02/23/190000
由手機版發出
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53  ... 最後

返回主題版面