Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-07-11, 03:31 PM   #776
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 小黑 查看文章
原來係ngp,睇黎都要俾佢殺2500 以上
wifi 版維他 大約 19xx 到 (跟美元既話)

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 03:34 PM   #777
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: pet3 查看文章
game鋪話:我都想跟嫁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 03:40 PM   #778
Antares
Insane Gamer

註冊日期: May 2009
睇到笑話一則

荷蘭飛燕諾阿積士等fans話唔會買機

舊 06-07-11, 03:52 PM   #779
pet3
The One

引用:
作者: yorkyork 查看文章
game鋪話:我都想跟嫁
有sony 門市部既.....
應該無蘋果d 死人野咁炒

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 06-07-11, 03:57 PM   #780
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
有又點?
炒果個唔係間廠 wo
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 03:57 PM   #781
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
ARM ARM SONY個邊打黎
部PS3係死左HARD DISK,不過又死唔曬開到機
問我係唔係要換,定係要BACK UP左先換
問題係死左PSN,未開PS+
點BACK UP..
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 03:59 PM   #782
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
作者: Antares 查看文章
睇到笑話一則

荷蘭飛燕諾阿積士等fans話唔會買機
我相知係咩?

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 03:59 PM   #783
pet3
The One

引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
有又點?
炒果個唔係間廠 wo
玩具反x城 和 sony 合作店, sony 門市部
唔係要跟官價咩 ?

我部psp 2000 係 外邊 炒到媽媽聲果時 係 玩具城原價買的.....

FGO 目標預算
舊 06-07-11, 04:00 PM   #784
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: 0826使者 查看文章
我相知係咩?
PSV咪荷甲一支班霸(?)

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 04:16 PM   #785
豆腐多
Crazy Gamer

引用:
唔係要跟官價咩 ?

我部psp 2000 係 外邊 炒到媽媽聲果時 係 玩具城原價買的.....
我係AGS買
舊 06-07-11, 04:32 PM   #786
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
真係可以做得仲平過n3ds ?

但好似另外仲有3g 版架喎
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 04:34 PM   #787
Spoiler
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagSpoilerLung
叫PSV好過叫PSVITA啦....個Logo又唔靚....

舊 06-07-11, 04:36 PM   #788
豆腐多
Crazy Gamer

講真,有幾可用3G版呀
又要月費
舊 06-07-11, 04:37 PM   #789
labeebilly
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
XBox Live GamertagBillyLamHK008
hello! 唔知大家記唔記得我呀? 我4月23日買機。點知買番來先知Down server...

有冇人有多一個Account 呀?可唔可以俾我Download 兩隻Game 呀?
(我知我好乞衣,sorry...)

3DS game: MK7, M3D land, Zelda, DOA
labeebilly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 05:00 PM   #790
pet3
The One

引用:
作者: 小黑 查看文章
真係可以做得仲平過n3ds ?

但好似另外仲有3g 版架喎
3g版應該食電多好多
而且應該2400到
又要另外買3g上網
ipad現在198定168無限?

都係wifi版好d
維他2000先買3g吧

-----------------------------------
ハッカーLulzSec、ついに逮捕
およそ午前11時に、ソニーコンピュータエンターテインメントの開発者ネットワーク・ソースコードは傷つけられて、ツイッター名@LulzSecの下のLulz保安(LulzSec)として知られている一団のハッカーによって、いくつかのファイル共有ウェブサイトにアップロードされました。

見た目の報復ハックが、彼らの個人的なIRCサーバーからの内部のチャット・ログによって、SecList(ネットワーク地図作成者ウェブサイト)を通してポストしたあと、グループ(ロバート・カバノフ)の1人のメンバーは逮捕されて、FBIによって拘引されました。

FGO 目標預算

此篇文章於 06-07-11 05:36 PM 被 pet3 編輯。
舊 06-07-11, 05:37 PM   #791
wolfwolfwolf

註冊日期: Dec 2003
引用:
唔係要跟官價咩 ?

果d地方好快冇貨
wolfwolfwolf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 06:58 PM   #792
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
美元個價未計稅

舊 06-07-11, 07:00 PM   #793
T9P2L

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
香港psn就嚟無on成50日, 想轉ac但係d game save同盃都係香港ac度, 不禁令我想起袁紹扣留住田豐嘅家人搞到佢唔可以投降曹操, 要同袁紹攬住一齊死
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 07:02 PM   #794
Number Two
Crazy Gamer

XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
作者: T9P2L 查看文章
香港psn就嚟無on成50日, 想轉ac但係d game save同盃都係香港ac度, 不禁令我想起袁紹扣留住田豐嘅家人搞到佢唔可以投降曹操, 要同袁紹攬住一齊死
如果你轉a/c你HK a/c d盃係唔係都冇嫁啦

舊 06-07-11, 07:08 PM   #795
T9P2L

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: Number Two 查看文章
如果你轉a/c你HK a/c d盃係唔係都冇嫁啦
d盃係跟account的, 所以.....
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 07:15 PM   #796
地獄 貴公子

註冊日期: Sep 2007
PSN  IDChildeAbaddon
XBox Live GamertagChildeAbaddon
引用:
唔關事的

一日有全國人民同你搶.... 一日都仲要捱炒貨....

*香港係全世界賣最多iphone嘅地方(唔係國家...even多過美國).... 可其醜陋的事實

自由行的利與弊
地獄 貴公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 07:17 PM   #797
Number Two
Crazy Gamer

引用:
作者: T9P2L 查看文章
d盃係跟account的, 所以.....
重新出發

舊 06-07-11, 07:24 PM   #798
童言童語

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: Number Two 查看文章
重新出發
咁d save呢?
童言童語 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-11, 07:27 PM   #799
pet3
The One

引用:
作者: 童言童語 查看文章
咁d save呢?
當然是新手上路

FGO 目標預算
舊 06-07-11, 07:28 PM   #800
童言童語

註冊日期: Apr 2010
引用:
當然是新手上路
好多game都係岩岩玩左一大半囧 而家轉server 囧...
童言童語 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
L.A. Noire [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 1141 09-07-17 09:48 PM

現在的時間是 01:06 PM

手機版 | APP版