Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-02-11, 04:09 PM   #51
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 童言童語 查看文章
搞左成半個鐘都係80710d36
我就黎崩潰..
慢慢禁入去啦
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 04:11 PM   #52
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
慢慢禁入去啦
呢種時候,唔係應該要用OO名人的一秒16發連打絕招咩

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 04:12 PM   #53
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Irwin 查看文章
無駄だ

舊 06-02-11, 04:12 PM   #54
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
唔一定係有問題先出更新的,可以配合E3加少少有趣的新玩法落去

我其實希望佢加BD/DVD轉片去PSP功能好耐。
請登入PS Home大家一起看E3 live

又係版權問題
format factory La
不過PSP個mon...

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 04:14 PM   #55
童言童語
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: Marco 查看文章
無駄だ
有用咩囧 冇晒心機 都係夜D先試
童言童語 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 04:15 PM   #56
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
先射爆個西瓜,天氣熱,消暑先
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 04:15 PM   #57
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: BlackWing 查看文章
已經sad左的路人甲,得psp
我只係想去download埋免費野同用埋剩低既錢就算|||

宜家係怕佢store一開又比人打多獲...
無用架, 只有 PSP Store 唔開都係頹
舊 06-02-11, 04:15 PM   #58
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
ipad air video a

舊 06-02-11, 04:16 PM   #59
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Number Two 查看文章
格式工廠 一鍵KO 吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 04:19 PM   #60
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
請登入PS Home大家一起看E3 live

又係版權問題
format factory La
不過PSP個mon...
話說PSP一早已經變咗如廁小良伴,
貪佢就算跌了落水,沖走埋都唔會心痛…

FF你用咩版本,我重用緊2.45,因為聽聞之後的版本轉出嚟唔支援PSP。
(定係已經唔再用PSP了…)

此篇文章於 06-02-11 04:23 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 04:22 PM   #61
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
想問下唔改pw得唔得嫁/_\!!
之前個個用慣左><
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 04:22 PM   #62
IDGAF
The One

引用:
作者: Number Two 查看文章
無生活態度,一直只用SONY的影音嘢,
PSP係其中之一,但睇嚟今後會多食一點水果了。

引用:
作者: pet3 查看文章
格式工廠 一鍵KO 吧
其實DVD轉MP4,用FF要點做?

舊 06-02-11, 04:23 PM   #63
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
格式工廠 一鍵KO 吧
1) 要等

2)<--我用mac

舊 06-02-11, 04:23 PM   #64
LKC

註冊日期: Nov 2006
引用:
唔一定係有問題先出更新的,可以配合E3加少少有趣的新玩法落去。

個PSN都未完全搞點,SONY邊有時間去搞其他野,想俾人插多幾刀咩
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 04:25 PM   #65
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
無生活態度,一直只用SONY的影音嘢,
PSP係其中之一,但睇嚟今後會多食一點水果了。

其實DVD轉MP4,用FF要點做?
左下方 不是有一個 光碟 嗎 ?
按光碟在選轉什麼格式

不過我無轉比PSP 用....
我轉比IPAD2 睇的

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 04:27 PM   #66
TCS_disable
我有車車~

引用:
你想俾人當 Denial of Service 未繼續囉 m9
舊 06-02-11, 04:27 PM   #67
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 11281984 查看文章
之前個個用慣左><
改完之後再改多次

舊 06-02-11, 04:30 PM   #68
LKC

引用:
作者: StOnE 查看文章
改完之後再改多次
好建議
舊 06-02-11, 04:33 PM   #69
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 11281984 查看文章
之前個個用慣左><
改左個新再改番舊既?

舊 06-02-11, 04:34 PM   #70
IDGAF
The One

引用:
作者: LKC 查看文章
個PSN都未完全搞點,SONY邊有時間去搞其他野,想俾人插多幾刀咩

我見佢得閒都會加下相簿功能呢D花巧嘢落去,
應該有幾TEAM人整的吧?

引用:
左下方 不是有一個 光碟 嗎 ?
按光碟在選轉什麼格式

不過我無轉比PSP 用....
我轉比IPAD2 睇的
得閒試下先,係一路讀碟一路轉,定係把成隻DVD抄咗落HDD先轉的?
我都想買IPAD2,但次次去睇都無現貨賣的,
部試玩機拎上手的確幾輕身,
不過如果買應該買3G版定係淨wifi版好呢?
就算買了,佢咁的size都唔太方便一路行一路上網吧?
多數只會室內用,而且我的用途可能只是為了遊戲…

舊 06-02-11, 04:42 PM   #71
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
室內用,咁wifi版確定

我的PSP只玩遊戲, 好少做多媒體播放機

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 04:58 PM   #72
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
室內用,咁wifi版確定

我的PSP只玩遊戲, 好少做多媒體播放機
其實remote play幾好用

DLNA server -> ps3 -> psp

舊 06-02-11, 05:02 PM   #73
LKC

引用:
我見佢得閒都會加下相簿功能呢D花巧嘢落去,
應該有幾TEAM人整的吧?
就算係幾TEAM人,你現在出新update加新功能,都一定有人嘈,尤其韓國 &香港
舊 06-02-11, 05:17 PM   #74
地獄 貴公子

註冊日期: Sep 2007
PSN  IDChildeAbaddon
XBox Live GamertagChildeAbaddon
引用:
作者: LKC 查看文章
3.61無問題,自然無新的update
笑左....

我仲未login到...可以改password,不過一樣出error message..
遲下再試~
地獄 貴公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-11, 05:26 PM   #75
地獄 貴公子

註冊日期: Sep 2007
PSN  IDChildeAbaddon
XBox Live GamertagChildeAbaddon
Off Topic,

mac 友 (我自己用法)
DVD >HandBrake> m4v > iTunes
appletv(TV), airplay(ipad), airvideo(iphone or outdoor)

地獄 貴公子 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
L.A. Noire [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 1141 09-07-17 09:48 PM

現在的時間是 10:49 PM

手機版 | APP版