Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-17, 08:14 PM   #6376
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
儲左70抽, 希望可以同上次一樣歐多次!
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-17, 08:19 PM   #6377
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
所以鎖魔塔重修好未?

終於有上天花板嘅遮蔽物,不過都有漏邊...

點解會入左半格

無端fc左\x)/

由手機版發出

此篇文章於 03-27-17 08:40 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-17, 08:22 PM   #6378
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: axe1292 查看文章
儲左70抽, 希望可以同上次一樣歐多次!

加油師兄
會的

舊 03-27-17, 08:25 PM   #6379
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: J+1 查看文章
加個新鮮的文章參考www

http://m.gamme.com.tw/1484193
由手機版發出
但我不嬲都係睇開藍色區嘅喎,只係我啲反應太廢,手指都仍然係嚟唔切作反應。

結論:咪又仍然要反應快。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-17, 10:47 PM   #6380
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
但我不嬲都係睇開藍色區嘅喎,只係我啲反應太廢,手指都仍然係嚟唔切作反應。

結論:咪又仍然要反應快。
應該咁講,
反應夠唔夠就先天,
睇藍色區就係後天,
先天唔得都最少要後天補番D
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 02:10 AM   #6381
蛋撻王子
功德完滿

明天工作爆忙
今晚趕上尾班車2萬分了
好倦既EVENT~~~

舊 03-28-17, 09:01 PM   #6382
蛋撻王子
功德完滿

得一個......!

舊 03-28-17, 09:02 PM   #6383
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
新只得1個速水奏... 課抽意欲下降
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 09:03 PM   #6384
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
個技仲好微妙……

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 09:05 PM   #6385
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
終於出up skill隊長技
不過得奏姐sosad

舊 03-28-17, 09:07 PM   #6386
casio

第一嘢就出咗奏姊了……

舊 03-28-17, 09:08 PM   #6387
Bahamut

無償40抽咩都無
舊 03-28-17, 09:09 PM   #6388
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
仲要冇超得.........

4連GET

仲有2600石剩

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 09:11 PM   #6389
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
(擦眼

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 09:16 PM   #6390
Bahamut

課了3PACK+無償, 共130抽, 只有1重複文香. 痴線...
舊 03-28-17, 09:16 PM   #6391
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 小光 查看文章
(擦眼
燒!!!!!

4連抽中夕美, 奏姐

此篇文章於 03-28-17 09:23 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 09:16 PM   #6392
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: 小光 查看文章
(擦眼
三張SSR 有神快拜
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 09:18 PM   #6393
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
暫時30抽收工
中左一張FES大槻唯~ 都滿足
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 09:28 PM   #6394
Bahamut

第140抽出限定周子, 停手了.
戰績仲衰過上次3%
舊 03-28-17, 09:49 PM   #6395
casio

80抽
奏姊,小梅,限定凛(重覆),限定唯(重覆)
見有舊fes限定就想追駁家姐

舊 03-28-17, 10:05 PM   #6396
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
130連得4張SSR
今次真係伏過上次
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 10:06 PM   #6397
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
https://twitter.com/osomatsu_P/statu...17734423486464

https://twitter.com/toenithm_2/statu...18561456308225

手殘救星

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 10:12 PM   #6398
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
會唔會太屈
砌盾隊掛ITEM活動一流
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 10:16 PM   #6399
蛋撻王子
功德完滿

痴左線勁

舊 03-28-17, 10:16 PM   #6400
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: casio 查看文章
個技仲好微妙……
隊長就微妙,隊員就唔係咁計,2c2p+佢個效果應該幾可觀...

唔怪得唔可以EV內開池....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:04 AM

手機版 | APP版