Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-15-17, 08:46 PM   #10576
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
聽日係出omega聖天八極式,GX,YF31?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 09:21 PM   #10577
marcoyin1214
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: ShinDou 查看文章
可以開新ACCOUNT儲定石先,等聽日活動POOL開左先決定點射
之前開左個新AC 有前排出個POOL既射ARX-8同盾藍色露露修兩隻大器
跟住而家儲左400石睇下咩POOL勁就射落去
marcoyin1214 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 09:54 PM   #10578
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: marcoyin1214 查看文章
之前開左個新AC 有前排出個POOL既射ARX-8同盾藍色露露修兩隻大器
跟住而家儲左400石睇下咩POOL勁就射落去
等new comer實唔會輸
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 09:57 PM   #10579
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
亡國主角其實好神下,本身已經高回又有特殊甲,1俾佢避到又加回加攻,要唔識擺既陣先殺到佢,如果識擺埋果個POOL隻射,再頭2TURN加80%回又多數有埋DESTROY真係唔識打,我見到都係避既多

其實可能真係等NEW COMER仲好,最近真係隻隻都神機,有400石既話最少都要留150石等NEW COMER
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-17, 03:50 AM   #10580
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
聽日係出omega聖天八極式,GX,YF31?

https://twitter.com/srw_xomg/status/930777547394072576
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-17, 06:44 AM   #10581
ShinDou

即係電單車會好似13號機咁出1%冇ssr up?有鬼人會射咩?除非真係真精26通行證姐?又唔係高人氣
舊 11-16-17, 06:58 AM   #10582
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1510717731.A.F22.html

終於明點解成日中自己pool d 機
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-17, 12:20 PM   #10583
J+1
望過黎呀!!!!!!

仲未中過四星..

+21...副技都+7....

此篇文章於 11-16-17 12:23 PM 被 J+1 編輯。
舊 11-16-17, 03:42 PM   #10584
J+1
望過黎呀!!!!!!

幾隻又抽唔得落手....
舊 11-16-17, 03:46 PM   #10585
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
反而吞A好似唔錯

Btw 想問omega係咪要食返自己omega先會開到技?

舊 11-16-17, 03:52 PM   #10586
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 6078 查看文章
反而吞A好似唔錯

Btw 想問omega係咪要食返自己omega先會開到技?

爬左一有償齊哂3部特效

另外想問新紅蓮值唔值將舊紅蓮移凸過去?

舊 11-16-17, 03:53 PM   #10587
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1510717731.A.F22.html

終於明點解成日中自己pool d 機
解話...好似有d道理...不過用一晚寫段咁野應該唔難?

https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1510816728.A.944.html
舊 11-16-17, 04:02 PM   #10588
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
解話...好似有d道理...不過用一晚寫段咁野應該唔難?

https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1510816728.A.944.html
其實以而家個pool size, 成日中個幾隻ssr 係好唔正常,你哋乜都有,可能唔覺,我得個幾隻,就好明顯. 隻原創紫肥婆就成日走出嚟,頭先Ex又中左。
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-17, 04:10 PM   #10589
ShinDou

今次最有潛質應該係x,但要夠7珠開砲都有難度,同埋人地擺隻分身機係度又煩

我應該唔射了

我都係有幾隻成日狂中,大器射豹馬係我第1隻石抽ssr,而家分分鐘凸得爆2次
舊 11-16-17, 04:20 PM   #10590
J+1
望過黎呀!!!!!!

計最多我應該係威龍...應該10隻都有
舊 11-16-17, 05:16 PM   #10591
Crazy Gamer

gn大大重有冇friend位?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-17, 05:54 PM   #10592
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
gn大大重有冇friend位?
有啊~

依家掛緊4凸大器VF31

舊 11-16-17, 06:00 PM   #10593
Crazy Gamer

引用:
作者: GN00508771 查看文章
有啊~

依家掛緊4凸大器VF31

已伸,掛突爆盾8

咁fgo幾時會有位...
舊 11-16-17, 07:36 PM   #10594
J+1
望過黎呀!!!!!!

順手request左
舊 11-16-17, 07:42 PM   #10595
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
已伸,掛突爆盾8

咁fgo幾時會有位...
FGO?有呀?

舊 11-16-17, 09:20 PM   #10596
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
報酬有大器機, 局抽至少一次吞A...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-17, 09:35 PM   #10597
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
o係喎...750000pt.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-17, 09:46 PM   #10598
ShinDou

75萬應該勤D爆水都打到呀﹖我呢幾個月好似多數0特效都打到1百萬 @@

不過隻大器獎品作用應該唔算好大,應該就算拎左都未必會凸佢
舊 11-16-17, 10:33 PM   #10599
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
目標每日10萬咁打都ok o既......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-17, 10:58 PM   #10600
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
GN大已申掛緊二突紅蓮....

係喎今次竟然送大器:0
打開紅卷既話75萬唔難

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:21 PM

手機版 | APP版