Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-15-09, 06:36 PM   #326
subzero
Game Master

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDSubzeroHK
引用:
作者: godall 查看文章
呢隻GAME就算加左獎盃都應該吾易拎
但就加左奬盃先有動力開黎玩

白金完成
Killzone 2 / Dead Space / Resident Evil 5 / Transformers: Revenge of the Fallen / inFamous / Call of Juarez: BiB / Demon's Souls / Marvel Ultimate Alliance 2 / Uncharted 2 / Borderlands / Fallout 3 / The Saboteur / Darksiders / Army of Two: 40th Day / Dante's Inferno / MAG / FF13 / Mafia 2 / Red Dead Redemption / Medal of Honor / Dead Space 2 / Killzone 3 / Heavy Rain / LA Noire / BRINK
subzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-09, 06:38 PM   #327
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: subzero 查看文章
me too, 之前爆咗1次同玩咗的斷章就無玩, 如果有番trophy , 我會有動力玩番全rank S

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-09, 07:36 PM   #328
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
me too, 之前爆咗1次同玩咗的斷章就無玩, 如果有番trophy , 我會有動力玩番全rank S
咁就唔岩啦
應該跟動畫版
一個禮拜,一章一章咁玩

唔好打臉

舊 04-15-09, 07:44 PM   #329
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
我剛剛先重玩完

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-09, 09:02 PM   #330
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: pet3 查看文章
我剛剛先重玩完
我打到第7章停左~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-09, 11:01 PM   #331
pet3
The One

引用:
作者: emoil 查看文章
我打到第7章停左~
好容易架咋~

現在才有的賤手法

買敵女神篇

先全s敵女神篇
得到遊戲最強槍

入主篇開無雙

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 04-16-09, 04:51 PM   #332
godall
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDgodallfg2
引用:
呢層我都認同既,就系因為無獎盃,所以我都吾急買佢隻best版
godall 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-09, 04:58 PM   #333
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
我想問買日版the best定美版好?
兩隻既平衡度有冇唔同?
我見兩隻價錢差不多
一隻有dlc一隻有英文字幕
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-09, 05:02 PM   #334
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Rez 查看文章
兩隻既平衡度有冇唔同?
我見兩隻價錢差不多
其實個DLC都唔係咁重要,得一關玩(如果你對孖辮妹有愛嘅話另計)
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-09, 05:05 PM   #335
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Rez 查看文章
兩隻既平衡度有冇唔同?
我見兩隻價錢差不多
兩者除左日文同英文之外無乜分別
睇你prefer睇英文定日文
日版dlc都齊唔晒

[ot]
其實d trophy有乜用 ?
點解好似咁多人話無trophy會連game都無動力開
[/ot]
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-09, 05:06 PM   #336
westpat
Jayjey

引用:
作者: 如月刃 查看文章
其實個DLC都唔係咁重要,得一關玩(如果你對孖辮妹有愛嘅話另計)
算係兩(小)關既
其實個人覺得頭1 part玩防守幾蝦人

不過
敵女武神個dlc,係必買

舊 04-16-09, 05:07 PM   #337
野良猫
肥倫

引用:
作者: 紫月  查看文章
日版dlc都齊唔晒

[ot]
[/ot]
證明HK人虛榮心重
舊 04-16-09, 05:08 PM   #338
westpat
Jayjey

引用:
日版dlc都齊唔晒

[ot]
[/ot]
因為白金係炫耀物(拖走)

舊 04-16-09, 05:10 PM   #339
野良猫
肥倫

引用:
作者: westpat 查看文章
算係兩(小)關既
其實個人覺得頭1 part玩防守幾蝦人

不過
敵女武神個dlc,係必買
我又冇咩特別感覺
係頭一次玩唔知佢分兩PART搞到拎唔到S要玩多次
舊 04-16-09, 05:12 PM   #340
westpat
Jayjey

引用:
我又冇咩特別感覺
係頭一次玩唔知佢分兩PART搞到拎唔到S要玩多次
最扼錢既係
個map同斷章一樣p

舊 04-16-09, 05:16 PM   #341
Aqours
Crazy Gamer

引用:
證明HK人虛榮心重
引用:
因為白金係炫耀物(拖走)
但真係有人會睇下個friend list d人有幾多白金 ?
舊 04-16-09, 05:17 PM   #342
野良猫
肥倫

引用:
最扼錢既係
個map同斷章一樣p
就是說,俾得錢諗住有新地圖玩架嘛,地方唔大都好吖
不過我初時入到去真係以為新地圖,睇清楚先知係野菜大叔嗰版

幾廿蚊豪一次俾佢

SEGA,幾時出續集呀﹗我要玩人妻版女武神
舊 04-16-09, 05:19 PM   #343
野良猫
肥倫

引用:
但真係有人會睇下個friend list d人有幾多白金 ?
會就一定會嘅,我自己都會睇下啲FD嘅成就去到邊。
不過睇完就算啦,無謂執著
舊 04-16-09, 05:30 PM   #344
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實Ruhm對正常攻略黎講重要性唔高既
因為本身囉S囉既槍性能已經好超卓,夠你行一次打死一件
前期又唔駛點真係用突擊兵衝鋒(雖然後期都唔點需要)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-09, 06:00 PM   #345
westpat
Jayjey

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實Ruhm對正常攻略黎講重要性唔高既
因為本身囉S囉既槍性能已經好超卓,夠你行一次打死一件
前期又唔駛點真係用突擊兵衝鋒(雖然後期都唔點需要)
ruhm最過份係
shooting range係偵察兵槍既距離

如果突擊兵有偵察兵既AP你話幾好(妄想

舊 04-16-09, 06:13 PM   #346
pet3
The One

引用:
ruhm最過份係

你不如講點解女主角用唔到神槍

FGO 目標預算
舊 04-16-09, 06:17 PM   #347
westpat
Jayjey

引用:
咁孖辮妹唔係偵察type ma

舊 04-16-09, 06:26 PM   #348
Aqours
Crazy Gamer

引用:
重用埋神槍真係唔洗玩架wo
舊 04-16-09, 06:52 PM   #349
野良猫
肥倫

引用:
重用埋神槍真係唔洗玩架wo
整個斷章俾佢玩
舊 04-16-09, 10:02 PM   #350
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
ruhm最過份係

問題係,其實正常play之下都無邊版咁樣會易打D
因為始終推進距離最遠既係偵察兵
就算我對ED姐幾有愛都好
佢一回合推進到既距離實在太有限,好遠見到既敵人亦都唔見得有必要去打埋佢

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:11 AM

手機版 | APP版