Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-02, 12:39 PM   #451
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Re: Hi~

引用:
Originally posted by Melo :
HI~
新仔報到~
獨姑一味打Gundam
通常系時代or灣仔集成隔離出沒
個名係<艦長>, mo mud實力
請多多指教,多多指教~
你用乜機種?
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 02:57 PM   #452
Melo
Junior Member

註冊日期: Oct 2002
紅勇紅渣吉吉,老虎用得好屎,練緊~
Melo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 10:35 PM   #453
二伍

引用:
Originally posted by Melo :
紅勇紅渣吉吉,老虎用得好屎,練緊~
識用咁多好喎
我只識高達
略懂紅渣
舊 10-08-02, 05:52 PM   #454
尼斯

引用:
Originally posted by ~@??@~ :

我成日都係你講呢幾到出沒....你用乜名?
你係紅磡德利,聯合同88....好大機會見過...
多多指教
多多指教 ~~~~~
我用青蟹/gundam/gm ga~~~
我多數只用單企人()做名ga~~~
紅磡德利 <-- 而家少去la........:"@_@":

舊 10-08-02, 09:15 PM   #455
~@千千@~
Game Master


引用:
Originally posted by 尼斯 :

多多指教 ~~~~~
我用青蟹/gundam/gm ga~~~
我多數只用單企人()做名ga~~~
紅磡德利 <-- 而家少去la........:"@_@":
哦....睇下有冇機會係88撞到你先, 依家88 $2 dx, 勁平
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-02, 12:26 AM   #456
(四眼洋蔥仔^^)

HIHI~大家好

小弟姓名:洋蔥^^
常用人物:九幽雷劍(黑色ky),邪刀帝恨(sol)
小用人物:死神,屈人johnny
常到地區:元朗xland(每個星期日的3-6pm)會出現
灣仔gamezone(每日12.50-1.20)就會出現
旺角cybercity(每次小弟想買vcd先會去)
welcome大家來挑我機~
而我見到勁人可能會挑機
請大家多多指教^^
有比賽就有進步
(四眼洋蔥仔^^) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-02, 01:18 AM   #457
Basara
Crazy Gamer
3倍速專用赤色VF~

小弟姓名:PH ^^
常用人物:死神(RED)
小用人物:ALL
常到地區:銅鑼灣世貿/金星
大家唔好挑我機~
而我見到乜人都唔會挑機

請多多指教^^

--意指否定傳統權威
隨心所欲,自由豁達的生存意志
語源為(VAJRA)
    ---其意為鑽石
Basara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-02, 01:34 AM   #458
寒 霜雪
Crazy Gamer
實際DESPERATE

小弟姓名:寒霜雪
常用人物:量產型草餅KY,原產黑色I-NO,走私黑衫MAYMAY
小用人物:除以上3隻外所有角色
常到地區:元朗X-LAND
大家唔好挑我機......我驚輸架......

←I-NO(黑)使用者V

◎有冇人鍾意打D&D架??搵日一齊打下啦!!
寒 霜雪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-02, 05:02 AM   #459

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by Minga :
hi~~~
but...
here plz...
http://vbb.yuihome.net/showthread.php?threadid=16417
But What?

各位:
Hello~
蛹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-02, 12:48 PM   #460
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by Minga :
hi~~~
but...
here plz...
http://vbb.yuihome.net/showthread.php?threadid=16417
請問有什麼意思???
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-02, 01:34 PM   #461
二伍

引用:
Originally posted by 藍色的麥斯 :

請問有什麼意思???
好明顯佢想我地去O個度報到
同埋摺埋LEE塊板
舊 10-09-02, 05:49 PM   #462
尼斯

引用:
Originally posted by ~@??@~ :

哦....睇下有冇機會係88撞到你先, 依家88 $2 dx, 勁平
我起碼要sat先出到88.......:@_@": :@_@":
一至五要 ............

舊 10-09-02, 08:45 PM   #463
~@千千@~
Game Master


引用:

我起碼要sat先出到88.......:@_@": :@_@":
一至五要 ............
小弟都要 ...係禮拜五補完習順便落去88打番舖....
要真係打足成日都係得禮拜六下晝.....
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-02, 10:43 PM   #464
尼斯

o~~~~
我有機會tmr打機bor~~~
bin幾位高手會出現o係bin間機舖俾我做下砲灰呢?

舊 10-11-02, 09:50 AM   #465
一赤長
Insane Gamer

引用:
o~~~~
開心開心開心開心開心開心開心開心開心
一赤長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-02, 09:56 AM   #466
坦克BB
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
or u can go to 銅金......cool

銅金永不再有坦克出現
坦克BB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-02, 10:44 AM   #467
二伍

引用:
o~~~~
中午時段我o係紅磡
晚上我o係大埔開心
舊 10-11-02, 11:03 AM   #468
一赤長

引用:
Originally posted by 二伍 :

中午時段我o係紅磡
晚上我o係大埔開心
紅磡.....
美國寶有沒去個?
舊 10-11-02, 11:12 AM   #469
赤色渣古
半退休狀態

XBox Live GamertagUCrab
引用:
Originally posted by 大埔開心渣古王 :
紅磡.....
美國寶有沒去個?
以前美國寶無gundam打, 而家唔知有冇.....
去紅磡o既話去得利la, 果度最多人挑gundam架la.
赤色渣古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-02, 11:13 AM   #470
一赤長

where is得利
舊 10-11-02, 11:22 AM   #471
赤色渣古
半退休狀態

XBox Live GamertagUCrab
過返(Chat 專區)講......
赤色渣古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-02, 02:02 PM   #472
坦克BB
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
why no other new member talk in here ar?????

銅金永不再有坦克出現
坦克BB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-02, 04:01 PM   #473
二伍

引用:
Originally posted by 坦克BB :
why no other new member talk in here ar?????
冇青頭仔都冇計o架
舊 10-17-02, 09:03 PM   #474
大力

我叫「大力」,成日打高達,請多多指教。
遊戲裏面個名都係叫「大力」,九龍區。
大力 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-02, 10:58 PM   #475
二伍

引用:
Originally posted by 大力 :
我叫「大力」,成日打高達,請多多指教。
遊戲裏面個名都係叫「大力」,九龍區。
你好!!!
擅長用乜?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 03:45 AM

手機版 | APP版