Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 685 1185 1585 1635 1675 1679 1680 1681 1682 1683 1684 1685 1686 1687 1688 1689 1690 1691 1695 1735 1785  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 11:21 PM 07-18-18
カドック無鬼用
細路翔 11:22 PM 07-18-18
神父係為佢好

唔想佢係架車睇住條女比GD夫NTR先帶走佢
GN00508771 11:34 PM 07-18-18
戰乙女係社長畫+3CV 其實夠資格做5星WW

作者: 細路翔:
飛哥基本上好多個版本

tm版將佢地分成兩個差唔多名既人就可以了

我賭依度除左油王GN應該九成人要抽都係等二池BBA
點解講到我一定抽咁⋯⋯⋯⋯⋯⋯雖然已經抽左⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
鈴蘭 11:44 PM 07-18-18
社長個技能組 完全就係同你講配梅林斬死對面
GN00508771 12:31 AM 07-19-18
https://twitter.com/nakashun_fgo/sta...692725760?s=21

師傳寶具 同被拆解既一樣
鈴蘭 01:03 AM 07-19-18
咁好似性能上好一般

睇番 有加回避
真係除左唔識補血之外根本係學妹寶具強化版咁
the fool 04:58 AM 07-19-18
趁2.2未開波之前快快手打完1次Extella Link,的確好似之前d師兄咁講係劇場版故事好多野都無交代(如:天聲同化其實能力係點?異星鍵又點解會去左カール大帝到?點解シャルル叫アルテラ做家姐?定打埋其他線會有講就未知啦)
ワルキューレ有d興趣,但唔係限角就唯有忍手(PU2應該係術師匠(雖然寶具好似無乜用),下個月仲有水著...)
話時話ワルキューレ應該係一個汎稱,同英靈個定義好似唔太夾,但睇攻略wiki三個名好似無乜關係,咁睇返用ワルキューレ又好似合理wo?
作者: fami~yan:
有D唔明,呢位5星係Sigurd的話,F/A果位飛哥又係邊位?
可能出典唔同掛?(シグルド係偏向北歐神話,ジークフリート係比較偏向德國o既ニーベルンゲンの歌)
其實佢地點解用唔同叫法出兩個人都真係幾謎,好似イスカンダル(波期語)同アレキサンダー(英文)其實係同一個人
細路翔 06:32 AM 07-19-18
依隻飛哥比黑貞兩野收左皮

反正廣山又要抽爆了對吧?
細路翔 06:39 AM 07-19-18
作者: GN00508771:

點解講到我一定抽咁⋯⋯⋯⋯⋯⋯雖然已經抽左⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
咁你仲問乜野點解
gingq7 08:33 AM 07-19-18
作者: Sar8:
可能出典唔同掛?(シグルド係偏向北歐神話,ジークフリート係比較偏向德國o既ニーベルンゲンの歌)
其實佢地點解用唔同叫法出兩個人都真係幾謎,好似イスカンダル(波期語)同アレキサンダー(英文)其實係同一個人
應該係當日出蒼銀時,想出布倫希爾德,但又唔想佢和AP中的齊格飛有關係,所以就特登用左唔同傳說做設定

作者: 鈴蘭:
咁好似性能上好一般
睇番 有加回避
C師匠寶具睇落直情係弱,好似連刑部姬都不如
只能希望係因為技能太強,所以寶具要整弱d...
fami~yan 10:17 AM 07-19-18
咁好似性能上好一般

睇番 有加回避
但實用度完全比唔上學妹(COST的意味
Sar8 10:18 AM 07-19-18
考驗你地班BBA廚既忠誠度

請關心獨居長者
細路翔 10:57 AM 07-19-18
今章基本上係阿比無雙
鈴蘭 10:58 AM 07-19-18
有回避 都叫係可以當半個無敵用既
同埋始於有加cri damage
由手機版發出
Sar8 11:01 AM 07-19-18
最重要都係睇數值
Eclair 12:08 PM 07-19-18
而家抽邊鬼係睇技能/寶具架…
90%人都係睇様
細路翔 12:26 PM 07-19-18
但今次d新角做得好似好頹下

反而布姐更新完有d令我想抽
鈴蘭 08:57 PM 07-19-18
我想抽布姐多D 暫時睇
鈴蘭 12:50 AM 07-20-18
大師兄講到自己格局越大 呢個角色就越可悲
格局幾大都只係一個已經被預定成為第五個被吊打既可憐人
GN00508771 02:46 AM 07-20-18
打完
我想講句:オフェリア!!
細路翔 09:09 AM 07-20-18
我驚到時係同刀語第四章一樣

大師兄係前一章已經比自己人背剌直接收皮無份出場

個個都以為第五章打隻性轉黑肉,點知上一章佢御主已經收皮,第五章直接入隊報仇個種

至於邊個負責背剌就唔洗我多講(ry
Sar8 09:56 AM 07-20-18
可能退場搞風搞雨je
Sar8 03:38 PM 07-20-18
作者: GN00508771:
打完
我想講句:オフェリア!!
乙女向game女主角
GN00508771 08:02 PM 07-20-18
真係越用越唔明點解張戰乙女唔係5星⋯
鈴蘭 01:53 AM 07-21-18
好似好耐無預到可以用大狗吊打既Boss
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 685 1185 1585 1635 1675 1679 1680 1681 1682 1683 1684 1685 1686 1687 1688 1689 1690 1691 1695 1735 1785  ... 最後

返回主題版面