Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-26-03, 02:33 AM   #1
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
ATV 10場直播西甲賽事

ATV 10場直播西甲賽事

西班牙甲組聯賽2003-2004

10場直播賽事

日期 (Date) 對賽內容 Match-ups

30/11/03(Sun) 西維爾 對 切爾達

03/12/03(Wed) 皇家蘇斯達 對 華倫西亞

21/12/03(Sun) 拉科魯尼亞 對 愛斯賓奴

11/01/04(Sun) 畢迪斯 對 馬拉加

25/01/04(Sun) 桑坦德 對 梅西亞

15/02/04(Sun) 馬略卡 對 阿爾巴塞特

29/02/04(Sun) 皇家馬德里 對 切爾達

07/03/04(Sun) 畢爾包 對 華拉度列

18/04/04(Sun) 奧沙辛拿 對 愛斯賓奴

23/05/04(Sun) 薩拉戈薩 對 巴塞羅拿

以上10場直播賽事,最後出賽球隊可能有所改動。由於有關衛星訊號是由賽會全權發放,球隊對賽名單將於球賽舉行前之一星期作準。
碧咸23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 11:21 AM   #2
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
咁搞笑!!
10 場裏面包左 18 隊!!

亞視想包羅萬有呀~~

原先意為一定播號召力強既比賽
竟然唯一 2 隊會播兩場既係切爾達同愛斯賓奴 a
皇馬, 巴塞, 拉科同華倫都得一場

雖然話最後有機會改動, 但都冇理由列呢 d 賽事嘛
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 03:07 PM   #3
syncmaster
God of Gamer
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
都好...
等我地了解西甲多啲...

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 05:46 PM   #4
SNAKE
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2002
好似冇咩睇頭
SNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 05:53 PM   #5
小馬
Junior Member

註冊日期: Nov 2003
都係支持有線了
小馬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 05:56 PM   #6
Zaku
The One

引用:
Originally posted by SNAKE :
好似冇咩睇頭
直頭啦~~
大佬... 到時真好似上面咁...整場 桑坦德 vs 梅西亞
死未!!!
舊 11-26-03, 06:10 PM   #7
SNAKE
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2002
皇馬vs巴塞都冇
SNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 06:57 PM   #8
佐藤成樹

XBox Live Gamertagfujimura
引用:
Originally posted by SNAKE :
皇馬vs巴塞都冇
如果atv場場都係呢d重頭戲,咁要有線黎做咩呀?:@_@":
講真,起初聽到atv有西甲播都心諗唔會有好野架啦,不過比我呢d無有線既人黎講,有得睇好過無得睇丫,而且有時d強隊對打都有唔好睇,反而d弱隊就打甩脾既情況出現啦...:@_@":
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 07:14 PM   #9
Zaku
The One

引用:
Originally posted by 佐藤成樹 :

如果atv場場都係呢d重頭戲,咁要有線黎做咩呀?:@_@":
講真,起初聽到atv有西甲播都心諗唔會有好野架啦,不過比我呢d無有線既人黎講,有得睇好過無得睇丫,而且有時d強隊對打都有唔好睇,反而d弱隊就打甩脾既情況出現啦...:@_@":
但睇番上面o個 10 場~~
如果到最後真係呢 d 戲碼
ATV 買黎做乜?!!
唔係唔使錢喎, 真金白銀買番黎, 就算平到係咁話... 事關真係播呢 d 出街, 你估到時外間點睇亞視??
舊 11-26-03, 09:52 PM   #10
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
果然係有線最強足球頻道

舊 11-26-03, 10:11 PM   #11
佐藤成樹

引用:
Originally posted by Zaku :

但睇番上面o個 10 場~~
如果到最後真係呢 d 戲碼
ATV 買黎做乜?!!
唔係唔使錢喎, 真金白銀買番黎, 就算平到係咁話... 事關真係播呢 d 出街, 你估到時外間點睇亞視??
買返黎梗係播啦...唔通收埋佢呀?
咁如果就係上面果10場波,你會點?
打去ATV投訴呀?"做咩唔買皇馬黎播呀?"
以ATV咁既細台,你估佢出唔出得起錢買呀?
無咁多錢咪買D平D既黎播0羅~~~
算係"造福人群"0羅...:@_@":
舊 11-26-03, 10:32 PM   #12
Zaku
The One

> 咁如果就係上面果10場波,你會點?
我會襟有線黎睇~

講笑~ 講笑~ 唔好動氣

不過我覺得到最後應該有所變動既, 特別係越接近季尾個 d 賽事相信會就番個情況去播
舊 11-26-03, 10:37 PM   #13
佐藤成樹

引用:
Originally posted by Zaku :
> 咁如果就係上面果10場波,你會點?
我會襟有線黎睇~

講笑~ 講笑~ 唔好動氣

不過我覺得到最後應該有所變動既, 特別係越接近季尾個 d 賽事相信會就番個情況去播
SORRY...勞氣左...
不過真係當聽到ATV有西甲播,都心諗唔會有好野,所以對出黎既結果都唔會好大反應...:@_@":

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
ATV 歐聯直播結果 steve 體育版 12 09-14-03 06:26 PM
ATV Jordan 特輯 t-cup 體育版 12 05-05-03 07:25 PM

現在的時間是 07:12 AM

手機版 | APP版