Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 02-06-03, 10:31 PM   #1
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
臭作 & 鬼作

臭作&臭作reply 有咩分別?
邊到有DVD or VCD boxset買(質素高的"老翻")?
遲下個 臭作 又出新碟(繪理XXXX)邊到有買
我未夠秤,都未買過h野
係唔係等到無人果時先落手,個老細係女人點算好
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-03, 10:44 PM   #2
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
信和好多間都有喎
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-03, 11:02 PM   #3
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

註冊日期: Sep 2002
Re: 臭作 & 鬼作

引用:
Originally posted by Terry仔 :

我未夠秤,都未買過h野
lee度會沾污清純o既你

[心音]照買la[心音]

此篇文章於 02-06-03 11:05 PM 被 輯鈭 編輯。
蘿莉星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-03, 11:13 PM   #4
燎原-火
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2002
臭作係我idol!

舊 02-07-03, 12:09 AM   #5
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
做個乖細路啦,未夠秤唔應該玩

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 12:13 AM   #6
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by sugihara :
做個乖細路啦,未夠秤唔應該玩
佢係想,唔係想玩
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 12:14 AM   #7
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
有d野未夠秤係唔應該做嫁
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 12:35 AM   #8
男
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
睇都唔好睇鬼畜動啦
睇純愛動

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 01:05 AM   #9
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
呵呵
好似睇番d同級生之類?

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 01:15 AM   #10
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
不,同級生無蘿莉.........唔合方格男口味\/

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 02:04 AM   #11
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
臭作&臭作reply 有咩分別?
邊到有DVD or VCD boxset買(質素高的"老翻")?
遲下個 臭作 又出新碟(繪理XXXX)邊到有買
我未夠秤,都未買過h野
一睇就睇臭作 or "reply",會唔會擊d?
我未夠秤:未夠秤就唔好買哪\/
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 02:10 AM   #12
johnnycage20
Game Master
"一字馬" 明星

3DS Friend Code2449 5953 1887
吾,臭作係第一輯, Replay 是擺到明昆水的外傳lor

Liberty自然是昆多一鑊的"ending" (話吾定重有架)

老番DVD質素Ok la. For 未買過h野的人 算架.

至於你買吾落手果D問題呢...

我只會給予產品情報的,其他吾知
johnnycage20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 02:20 AM   #13
chobits
Crazy Gamer
無標題

[我是壞人]我細細個就去買殻中小鳥(第一隻買的H Anime)
唔駛驚,香港無咁多有良心的老闆(某程度上是無良心)[/我是壞人]

舊 02-07-03, 02:24 AM   #14
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

小朋友心智未成熟,要睇都唔好睇呢d啦,好易學壞架
不過呢,講真你要買d老細理q得你幾多歲丫

舊 02-07-03, 02:27 AM   #15
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219

引用:
個老細係女人點算好
邊間個老細係女人...

舊 02-07-03, 02:43 AM   #16
johnnycage20
Game Master
"一字馬" 明星

3DS Friend Code2449 5953 1887
甘又奇woh, 雖然大家現在D口味吾同, but 好似第一隻都吾多純愛

我果隻叫乜呢...
PinkPineapple出果套吾知乜Series 出左10套到的第一集
johnnycage20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 03:00 AM   #17
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

>邊間個老細係女人...
有都係阿禪啦下話...
>but 好似第一隻都吾多純愛
我第一/最後一隻係同2,純得黎仲要只係r指定

舊 02-07-03, 06:53 AM   #18
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

我諗佢唔係驚老閣唔賣比佢,佢似驚買個陣周圍d人用d乜眼光睇佢者~

仆 夕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 11:56 AM   #19
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
Re: Re: 臭作 & 鬼作

引用:
Originally posted by rance :

邊間個老細係女人...
地庫有間....

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 01:19 PM   #20
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
有個friend重介紹我睇遺作
哩三個"作"個阿伯好樣衰啊

我之前係網上見過D臭作圖片,幾正,好想睇
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 01:32 PM   #21
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
如果第一次睇就睇鬼作先啦(呢套搞笑,其餘兩套黑暗面太多,大個D先睇啦)
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-03, 01:43 PM   #22
男
わーい(^ωq)♪

XBox Live Gamertagotakuyoko jp
你d friend教壞你呀
遺臭鬼作睇下就好啦, 好孩子千祈唔好學啦\/

|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
舊 02-07-03, 01:46 PM   #23
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

喂喂,點解你會叫人睇......

舊 02-07-03, 01:51 PM   #24
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
引用:
Originally posted by 男 :
你d friend教壞你呀
遺臭鬼作睇下就好啦, 好孩子千祈唔好學啦\/
會唔會有人去學佢地呀~
呵~

舊 02-07-03, 01:58 PM   #25
男
わーい(^ωq)♪

>>喂喂,點解你會叫人睇......
佢想睇, 點阻止都無用啦
而且, 遺臭鬼作係好好既反面教才

>>會唔會有人去學佢地呀~
學唔到都有人封佢做偶像啦, 睇下樓上高層單位個度

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
臭作 ~Liberty~ 後編 解禁「高部絵里」 |0| H-GAMEの部屋 30 05-09-03 07:25 PM
鬼作.... 燎原-火 H-GAMEの部屋 18 02-12-03 11:13 PM
臭作 鬼作 Three brother HAKAIDER H-GAMEの部屋 19 02-12-03 12:10 PM

現在的時間是 01:59 AM

手機版 | APP版