Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-18, 01:19 PM   #876
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: MultiPASS 查看文章
Blade形態+1
世界樹下體現神劍精神
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-18, 02:57 PM   #877
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
Blade形態+1
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
世界樹下體現神劍精神
由手機版發出
其實我覺得妮雅 神劍版係正過光焰...
焰 - 傳統日本大波單純女...
光 - 大波港女...
妮雅 - 蘿莉, 貓耳, 貧乳
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-18, 03:49 PM   #878
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: HM 查看文章
game入面有得用你話幾好呢
綠毛LV4大技勉強算用到囉
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-18, 06:51 AM   #879
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
其實我覺得妮雅 神劍版係正過光焰...
焰 - 傳統日本大波單純女...
光 - 大波港女...
妮雅 - 蘿莉, 貓耳, 貧乳
Blade Nia 最重要既地方係下身
由手機版發出
舊 07-13-18, 09:38 AM   #880
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
部嘢成萬二円仲要壽記質素,真係買唔落手
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-18, 10:22 AM   #881
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 野良猫 查看文章
部嘢成萬二円仲要壽記質素,真係買唔落手
機械人模型Bandai係超晒班,Wave同壽屋係可以砌到好靚,但係全部細細粒真係會砌死人。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-18, 11:31 AM   #882
charcsc2000
J神哥

引用:
Blade Nia 最重要既地方係下身
由手機版發出
係咩....我like隻貓耳和蘿莉面...
下身j返光啦...
舊 07-15-18, 12:30 PM   #883
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
game入面有得用你話幾好呢
有鬼佬check隻game入面最新資料,
發現塞壬可以控制嘅資訊,
估計可能係黃金之國或以後DLC上使用。

https://nintendoeverything.com/rumor...mined-details/
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-18, 06:49 PM   #884
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
壽屋隻模型幾間港店開訂個價都夠日森連運費來

舊 07-16-18, 07:36 PM   #885
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

之前未 clear 諗住買晒兩個 figure 當支持下。

E+ 玩完覺得好廢, cut 單都無得 cut
由手機版發出
舊 07-29-18, 04:07 PM   #886
MultiPASS
Crazy Gamer

頭兩隻熱賣似乎可以肯定blade series陸續有來,
下一隻會唔會係Nia呢
舊 07-29-18, 04:08 PM   #887
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
出埋老婆三號先啦,我要玩三位一体
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-18, 01:38 PM   #888
MultiPASS
Crazy Gamer

今次前傳男一,
Sad End確定。
舊 08-06-18, 07:41 PM   #889
HM

註冊日期: May 2007
引用:

今次前傳男一,
Sad End確定。
前傳好似吸引過本篇
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-18, 09:18 PM   #890
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
之前未 clear 諗住買晒兩個 figure 當支持下。

E+ 玩完覺得好廢, cut 單都無得 cut
由手機版發出

x2

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-18, 10:36 PM   #891
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
前傳好似吸引過本篇
如果一早包埋前傳,
以一代天之聖盃劍主加真和滅三個男人的浪漫作賣點,
可能銷量依家已經有二百萬
舊 08-07-18, 11:13 AM   #892
charcsc2000
J神哥

引用:
如果一早包埋前傳,
佢應該做唔切....你見佢係咁update就知...明顯係趕貨...正路應該係今年尾先做好...
舊 08-07-18, 12:02 PM   #893
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
佢應該做唔切....你見佢係咁update就知...明顯係趕貨...正路應該係今年尾先做好...
一早都講咗有班人去整撒爾達,又要配合年末中文化計劃

舊 08-07-18, 12:29 PM   #894
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
一早都講咗有班人去整撒爾達,又要配合年末中文化計劃
可能趕年報吧....
其實xb2有一半野可以cut左佢...好無聊又重複..
舊 08-07-18, 01:23 PM   #895
AKIRA桑
Senior Gamer
Splatoon中

註冊日期: Mar 2018
Nintendo Switch IDSW-4660-5409-0901
鬼咩,上年聖誕檔期得佢呢隻大作,DQ11又放飛機,之後同期仲要有隻zelda既DLC英傑之詩,都唔知有冇放返d人返來做xb2。

我從使用 Tapatalk 的 TA-1052 發送
AKIRA桑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 02:46 PM   #896
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
作者: AKIRA桑 查看文章
鬼咩,上年聖誕檔期得佢呢隻大作,DQ11又放飛機,之後同期仲要有隻zelda既DLC英傑之詩,都唔知有冇放返d人返來做xb2。

一直有留意高橋同光田twitter都知隻XB2係不斷趕工,
上年年尾出應該係老任政策,要為NS第一個假期銷售護航。
依家睇返轉頭XB2如果今年暑假先出(連前傳)可能仲好。
舊 08-07-18, 03:21 PM   #897
AKIRA桑
Splatoon中

Nintendo Switch IDSW-4660-5409-0901
Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月

引用:
一直有留意高橋同光田twitter都知隻XB2係不斷趕工,

上年年尾出應該係老任政策,要為NS第一個假期銷售護航。

依家睇返轉頭XB2如果今年暑假先出(連前傳)可能仲好。

唔駛問阿貴,一定係老任set既期,但我會諗,成隻xb2,野心實在太大,即使我爆左機,我估我盡其量都係玩左一半份量,基本上絕大部分神劍我都無心機去抽,更枉論神劍既支線任務,而近乎無聊既城鎮任務更加唔駛講,只係剛開始遊戲,先傻更更走去做。所以我有時會諗,不如好似Persona5咁,砍走晒d城鎮任務佢,無眼屎,乾淨盲。

從我的iPad使用Tapatalk 發送
舊 08-07-18, 03:24 PM   #898
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
如果一早包埋前傳,
你真係講到而家隻DLC好似唔洗錢咁
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 03:26 PM   #899
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: AKIRA桑 查看文章
唔駛問阿貴,一定係老任set既期,但我會諗,成隻xb2,野心實在太大,即使我爆左機,我估我盡其量都係玩左一半份量,基本上絕大部分神劍我都無心機去抽,更枉論神劍既支線任務,而近乎無聊既城鎮任務更加唔駛講,只係剛開始遊戲,先傻更更走去做。所以我有時會諗,不如好似Persona5咁,砍走晒d城鎮任務佢,無眼屎,乾淨盲。

從我的iPad使用Tapatalk 發送
真心係好無聊...
如果佢cut左呢兩樣野, 應該可以減少100小時遊玩時間...
舊 08-07-18, 03:53 PM   #900
AKIRA桑
Splatoon中

引用:
真心係好無聊...
如果佢cut左呢兩樣野, 應該可以減少100小時遊玩時間...
我覺得神劍任務應該要保留,否則連梗有既特色都無埋,再者,神劍任務大多都不錯,係我懶得去抽劍。當然,我係指故事類既任務,而那找材料找怪獸,唔該真係一個起,兩個止。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[NS] いっしょにチョキッと スニッパーズ Snipperclips《你裁我剪》|支援繁體中文 MO 電視遊戲討論版 40 11-13-17 12:08 AM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 06:51 PM

手機版 | APP版