Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 
電視遊戲討論版>ドラゴンボール ファイターズ《DRAGON BALL FighterZ》| 2.5D 格鬥/ASW︱Switch版發售預定
rubyyu 03:25 PM 02-02-18
Arena Mode同world match有乜分別,world match都係難揾人

Sent from my iPhone using Gaforum
k8888 06:50 PM 02-02-18
作者: rubyyu:
Arena Mode同world match有乜分別,world match都係難揾人

Sent from my iPhone using Gaforum
WORLD MATCH去日本地區排都會見到D可以打到的人的~
係香港好難搵到人架.....

唔知點解係香港勁多紅連線的人XD
你排到他們來打都無用~

DELAY 20F
rubyyu 07:11 PM 02-02-18
作者: k8888:
WORLD MATCH去日本地區排都會見到D可以打到的人的~

你排到他們來打都無用~

DELAY 20F
我已經係日版、選咗日本區
Dyhalt Rushifar 08:35 PM 02-02-18

你排到他們來打都無用~

DELAY 20F
咁傳說中好似有唔少假(新?)香港人既。
Peter Yu 10:16 AM 02-03-18

實驗證明無閑係勁過比達
鈴蘭 10:24 AM 02-03-18
不愧係Arc System
相殺 Movie再現
wing 04:28 PM 02-03-18
比達俾菲利o既戰鬥力嚇到唔識郁果時, 無限招氣旋斬可以斬斷菲利條尾呀
ericwpk 10:02 AM 02-06-18
入人地開果 D 圈圈有時會出 "找不到房間"
去排 中間個大圈圈有時兩個人係到 UN 極都唔開場
係咪有 BUG
holsety 07:02 PM 02-06-18
未買。是否仍然未能同Fd 對戰?
k8888 07:48 PM 02-06-18
可以~但是好像會間唔中找不到房~
ericwpk 01:46 PM 02-07-18
據某 FB page 研究所得, 如果 GAME 同 PSN 版本唔 match, 有機會出現搵唔到房既情況.............
但如果 一個 唔 match 既人搵另外一個都係唔 match 既人又會 OK
Alpha2 02:44 PM 02-07-18
今年evo

Mage.千砂望 03:19 PM 02-07-18
作者: ericwpk:
據某 FB page 研究所得, 如果 GAME 同 PSN 版本唔 match, 有機會出現搵唔到房既情況.............
但如果 一個 唔 match 既人搵另外一個都係唔 match 既人又會 OK
GAME同PSN 版本唔match的話係只可以搵到一樣唔MATCH GE ACC~
搵唔到日GAME日ACC/港GAME港ACC...
FB有人試左~好彩未買GAME....
wing 05:06 PM 02-07-18
作者: Alpha2:
今年evo

INJ2都入到, MvC真係情何以堪
holsety 05:26 PM 02-07-18
即係唔洗買住。等patch先。
k8888 02:34 PM 02-08-18
講真~打返UMVC3仲好睇同好玩啦.......

隻MVCI真係算啦XD
Dyhalt Rushifar 03:43 PM 02-08-18
MVCI真係算吧啦,反而KOF難得有更新(定淨係加新人?)又中港台強勢,冇就真係可惜D既。
k8888 05:49 PM 02-08-18
作者: Dyhalt Rushifar:
MVCI真係算吧啦,反而KOF難得有更新(定淨係加新人?)又中港台強勢,冇就真係可惜D既。
就係中港台強勢先唔比機會你
鈴蘭 08:57 PM 02-08-18
事實黎 當然我諗另一個原因係SNK應該都無點贊助
SNK應該係完全淨係想打番亞洲市場 會咁樣都唔奇
赤兵尉SETH 11:32 PM 02-08-18
作者: ericwpk:
我港PSN+日版
日本搵到勁多房爆人, 香港得幾間房加埋幾十人就係呢個原因?

剛剛開始玩, 依家想搵d同級新手都難
我明明得幾win search同級對手都比個5Xwin 80%勝率既人虐我
k8888 12:44 PM 02-09-18
作者: 赤兵尉SETH:
我港PSN+日版
日本搵到勁多房爆人, 香港得幾間房加埋幾十人就係呢個原因?

剛剛開始玩, 依家想搵d同級新手都難
我明明得幾win search同級對手都比個5Xwin 80%勝率既人虐我
其實有機會ADD PSN大家一齊玩仲好~
自己一個自閉打自閉摸真係未識玩都已經棄左驚
Dyhalt Rushifar 02:33 PM 02-09-18
打下電腦幾好玩呀
k8888 02:58 AM 02-10-18
TRAINING MODE比電腦_打中OTZ....
kimtch 09:44 AM 02-10-18
TRAINING MODE比電腦打中OTZ....
大大, 改下d 字眼啦, 好似ban架
k8888 12:26 PM 02-10-18
作者: kimtch:
大大, 改下d 字眼啦, 好似ban架
多謝提醒,已改
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 

返回主題版面