Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-17-18, 10:12 AM   #12501
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
冇咩?好多初號機Ω通街走喎...(我就放棄了初號...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-18, 12:11 PM   #12502
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
唔記得左我fd list唔同以前,冇晒埋超重課期期凸爆,而家我果d fd應該同我差唔多,多數重打開局0課

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-18, 04:23 PM   #12503
J+1
望過黎呀!!!!!!

係喎你個新acc係咩...
由手機版發出
舊 04-17-18, 04:53 PM   #12504
ShinDou

Thanks XD

舊 04-17-18, 04:54 PM   #12505
ShinDou

不過應該下星期會出new comer,正常應該等佢打面好過?

舊 04-17-18, 05:11 PM   #12506
yorkyork

註冊日期: May 2010
咁唔正常既情況要點做?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-18, 05:50 PM   #12507
J+1
望過黎呀!!!!!!

棄驚?

你驚佢又3隻nc仲好..
由手機版發出
舊 04-17-18, 05:53 PM   #12508
ShinDou

應該唔會咁密3nc,今次應該唔玩食buff,應該又係1隻神機打晒uc3連星?

舊 04-17-18, 07:18 PM   #12509
ShinDou

用晒2千S CHIP走去換大器飛點知得隻廢既白卡,呢隻由出到而家都冇威過 @@ 好心佢剷左D廢大器啦 @@

搞到而家冇晒資源換水爆,冇得刷活動 @@ 而家先12萬分

此篇文章於 04-17-18 07:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-17-18, 09:37 PM   #12510
ShinDou

岩岩打左隻凸2真化初陣,唔難打喎,俾佢炸1下新古扣得3千幾

不過佢唔齊腳,佢得隻UC,另外出左黑白膠盾筆,呢4隻全凸爆,唔知凸爆係咪勁好多,同埋冇想像中咁屈喎都係1下縮退 @@

唔怪得都唔見人擺,而家都仲係周街UC3連星盾筆再加馬沙呢個複製陣,呢個陣我都打唔到,除非佢擺錯位 XD
舊 04-18-18, 10:36 AM   #12511
ShinDou

原來我而家殺到普通uc3連星陣唔駛避唔駛搏了,咁易打上去好多

舊 04-18-18, 10:38 AM   #12512
ShinDou

估唔到bon太都有用,幫人擋兩下減行動,1開波秒到人隻uc就贏得

舊 04-19-18, 10:18 PM   #12513
ShinDou

亍擺緊鏡+新古﹖單騎新古輸少少俾你食第2次正樹防衛技死 @@ 平時D人會擺2隻,食2次BUFF就多數贏得到,食得1次唔夠 @@

下次試下用番UC3連星先
舊 04-19-18, 10:53 PM   #12514
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
你用單騎打??一定唔夠buff喎...有時對面落三隻都未必夠穩.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 04-19-18 10:58 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-18, 11:03 PM   #12515
ShinDou

我重打冇死BUFF用麻,白紅卡又要凸2先有死BUFF30%攻,而家凸1仲爭1隻

平時其實單騎都屈到好多陣,屈到D冇報喪又唔大力打罩既陣,同埋新古搭2隻以上死BUFF都打到

此篇文章於 04-19-18 11:07 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-20-18, 07:38 AM   #12516
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
對面只要冇uc或者封回血的基本可以全單騎....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 07:42 AM   #12517
ShinDou

而家都好難冇uc XD

舊 04-20-18, 03:59 PM   #12518
ShinDou

26號改版改好多野喎,果幾隻機原來有d唔係鬥雞,咁冇咩影響,平時打最多影響到精霸姐

S pool好似正左好多,但都唔會用s chip換飛射啦

水改左每月限30支咁少,唔方夠用喎?無啦啦咁改既?

鬥滅有得援攻

舊 04-20-18, 04:02 PM   #12519
ShinDou

鬥滅改左隔個星期先開,拎少好多石喎,果兩星期係咪開擊退任人無限抽先

舊 04-20-18, 04:14 PM   #12520
J+1
望過黎呀!!!!!!

要翻譯班講講有咩大改?

佢又放心喺黄金週前做大更新咁勇...
由手機版發出
舊 04-20-18, 04:32 PM   #12521
ShinDou

諗番先明點解4月無啦啦放大器飛出黎俾人用s chip換,原來唔想人keep咁多到時射爆佢? 不過遲d金銀銅要幾多s chip射1次先?

舊 04-20-18, 04:47 PM   #12522
J+1
望過黎呀!!!!!!

總之而家換番幾百支水存倉先啦...
由手機版發出
舊 04-20-18, 04:55 PM   #12523
ShinDou

會唔會佢d s chip pool改到幾張射1次?咁射落去數d喎?

舊 04-20-18, 05:50 PM   #12524
J+1
望過黎呀!!!!!!

至少我每次活動都要10幾廿支水一定唔夠回數...儲定d好...
由手機版發出
舊 04-20-18, 06:28 PM   #12525
ShinDou

你大把貨換定都岩既,我岩ALLIN左黎換大器飛而家冇晒S CHIP,連而家活動隻8號機都未凸爆,仲係凸2 XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:40 PM

手機版 | APP版