Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-15-13, 10:28 PM   #701
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: LYH1 查看文章
Screen 已Print, QR Code就沒有save
QR Code 係 for 咩?
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 11:25 PM   #702
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
機体ペイント「B.M.ストライプ」を受け取りました。
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 12:12 AM   #703
寫輪眼
插槍Master

http://www.youtube.com/watch?v=gvuroQ6pJ1k

回力鏢放置中彈射,會回收不能
舊 10-16-13, 04:21 PM   #704
LYH1
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2009
XBox Live Gamertaglyh1win
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
QR Code 係 for 咩?
For Mobile BB,不過半夜就完了
LYH1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-13, 12:08 AM   #705
TCS_disable
我有車車~

決定左,UB就用自動炮
舊 10-21-13, 08:14 AM   #706
LYH1

自動炮+EUS+セントリーガン+マグネタイザー
重勁過重炮手高達
舊 10-22-13, 10:02 AM   #707
TCS_disable
我有車車~

引用:
自動炮+EUS+セントリーガン+マグネタイザー
重勁過重炮手高達
一個人邊度黎粒磁石同EUS先?
舊 10-22-13, 11:11 AM   #708
LYH1

總會有人放磁石
舊 10-25-13, 10:07 AM   #709
寫輪眼
插槍Master

香港event之再臨:)
舊 10-29-13, 06:11 PM   #710
寫輪眼
插槍Master

迅牙・飛天……強國製嗎!?
舊 10-30-13, 12:14 PM   #711
孤鎗客

註冊日期: Dec 2011
XBox Live GamertagSENTINEL1080
終於輪到新迅牙了
不過.......真的會飛?不可能吧
孤鎗客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 05:07 PM   #712
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
今個場班突屋開心到震
同埋GRF果面個BGM超正

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 10:54 PM   #713
mcpy2000

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 孤鎗客 查看文章
終於輪到新迅牙了
不過.......真的會飛?不可能吧
買定叫廠商回水
mcpy2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 11:28 PM   #714
LYH1

可能係 腳 重量耐性C-,步行E-,Dash S
舊 11-02-13, 08:14 PM   #715
0lai0

註冊日期: May 2005
引用:
可能係 腳 重量耐性C-,步行E-,Dash S
c-太多了吧
今次香港evert有没有人追?
我想到200内,唔知駛唔駛日日一百元追
0lai0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 01:47 AM   #716
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 0lai0 查看文章
c-太多了吧
今次香港evert有没有人追?
我想到200内,唔知駛唔駛日日一百元追
現時最頂平均一日打 1700 分左右

引用:
作者: 河野貴明 查看文章
今個場班突屋開心到震
同埋GRF果面個BGM超正
用三場就知咩位要放 Sensor
仲搞到佢地無人食

今日其一個中四人全國場,我一個支援去截兩個凸屋,居然可以頂到兩軍Core尾

此篇文章於 11-03-13 03:19 AM 被 TCS_disable 編輯。
舊 11-10-13, 09:07 PM   #717
寫輪眼
插槍Master

打8場,COUNT7場,牛牛色,886/"
舊 11-11-13, 10:00 PM   #718
LYH1

飛天迅牙根本唔識飛,迅真強化版.......
為了早D睇佢D數值仲買多了幾件迅牙野
舊 11-11-13, 10:12 PM   #719
TCS_disable
我有車車~

平衡過頭...應該話...d變化同無變化差好少
舊 11-12-13, 10:14 AM   #720
寫輪眼
插槍Master

引用:
飛天迅牙根本唔識飛,迅真強化版.......
為了早D睇佢D數值仲買多了幾件迅牙野
迅真神手唔怕開喎
舊 11-25-13, 01:31 AM   #721
TCS_disable
我有車車~

我記得有人罵過我,我一個人防守,自己Team贏左係無咩分享嘅價值,單純就因為我無去凸

咁嘅話....

我一個守到尾嘅叫無做到野,對面四個守到輸嘅叫做到野?
定調轉話...
我去凸埋一份,明知有一個凸屋都死衝,視若無睹一齊攬著等死先叫好?

而我只知我咁做嘅結果,就係阻止左十一次俾人凸爆Core
我果Team比對面少一個人去都可以逆轉成咁 well...

最近...我知罵我果班人打Clan輸得好樣衰~

此篇文章於 11-25-13 01:48 AM 被 TCS_disable 編輯。
舊 11-27-13, 06:42 PM   #722
Nemesis09

註冊日期: Aug 2009
現在公開中の「ロンシャ深山~白霧潜攻~」について、陣営による勝率差が想定以上に開いていることが判明致しましたので、11月28日(木)より、施設配置を一部調整したマップに変更予定です。
Nemesis09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 06:49 PM   #723
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: Nemesis09 查看文章
現在公開中の「ロンシャ深山~白霧潜攻~」について、陣営による勝率差が想定以上に開いていることが判明致しましたので、11月28日(木)より、施設配置を一部調整したマップに変更予定です。
後日先好落場?
舊 11-27-13, 07:44 PM   #724
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
引用:
作者: Nemesis09 查看文章
好心最近SET場、SET裝同武性能果班既用多D個腦諗下野啦
上個場兵敗如山倒殘存亦沒路,兩架飛機可以淨放一面,兩架飛機仲要開幕就出破天荒到哭,截得飛機就攔唔到人
今個無霧果邊易入到爆,跳完落橋去轉右幾步有空氣跳台/彈射台,彈射台>彈射台的話,直頭係BASE正門,幾步又埋到BASE

1:20開始

\\___(`・ω・´)//

此篇文章於 11-27-13 08:10 PM 被 河野貴明 編輯。
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 08:26 PM   #725
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 河野貴明 查看文章
好心最近SET場、SET裝同武性能果班既用多D個腦諗下野啦
上個場兵敗如山倒殘存亦沒路,兩架飛機可以淨放一面,兩架飛機仲要開幕就出破天荒到哭,截得飛機就攔唔到人
上個場如果EUST兩架飛機,全機Full一齊上係一定程度上係難搞,
但GRF果邊選擇無視堆飛機嘅話,係地下衝去EUST...

根本會變成笑話(睇左好多場係咁)

相反有一架用黎守後防,就真係禁著 GRF 黎打

此篇文章於 11-27-13 08:29 PM 被 TCS_disable 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BBAB Ver.2.7 討論區 vol 4 <<現戰場:【初公開】オルグレン湖水基地 ~天貫く光芒~>> <<『ヘヴィガードG型』、『シュライクW型』支給開始>> 彼岸花 街機心得交流討論區 1008 06-02-13 11:27 PM
[廣告 - CW] [CW32 U9] Sio2 新刊 <<No.6 FANBOOK「たからモノ」>> 與既刊<<慶次日記 バサラ村~!>>等 poyumoz Cosplay同人MIX討論區 0 08-08-11 10:57 PM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 04:19 AM

手機版 | APP版