Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 01-27-05, 01:05 PM   #1
唔知邊個
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
天下無賊DVD出左未!?

天下無賊DVD出左未!?

幾多銀!?
唔知邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-05, 01:58 PM   #2
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
出左...

唔知出面賣幾多~我諗應該80~85

舊 01-27-05, 02:11 PM   #3
岸邊露伴
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
套戲係咪講國語?係就買大陸正版囉,$30都唔使.

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-05, 02:53 PM   #4
唔知邊個

引用:
作者: 岸邊露伴
套戲係咪講國語?係就買大陸正版囉,$30都唔使.
港版多左個配音,聽講唔錯!!
舊 01-27-05, 11:15 PM   #5
土星人
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
今日買左$79
DVD首批限量雙碟版
國粵語DTS,收錄九分鐘從未曝光片段
土星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-05, 05:18 PM   #6
銀色流星
God of Gamer
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
SSP黃金商場$75...其他鋪都係賣$75-80.

舊 01-29-05, 02:40 PM   #7
唔知邊個

引用:
作者: 土星人
今日買左$79
DVD首批限量雙碟版
國粵語DTS,收錄九分鐘從未曝光片段
呢度有打劫加場版,比原裝果個正!!!
舊 02-05-05, 04:35 AM   #8
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
家下睇戲真係..唉..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-05, 01:38 PM   #9
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
呢套睇完不太開心~~~