Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 01-11-11, 12:20 PM   #26
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
其實對方1直咁問,又check... 理應你應該知點滿足對方......就係放D 對方想見到的野law...
1直搵唔到,咪1直問,點解唔整D野出黎滿足下對方....
即係本來無外遇都要搞個比佢?

其實係有好多女都係咁...
不過個女仔乜都check的話, 根本就唔尊重人地既私隱 = ="
打上去1872, 一定比迪奶佢地xyz爆

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-11, 12:23 PM   #27
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: irismong 查看文章

不過個女仔乜都check的話, 根本就唔尊重人地既私隱 = ="
好計謀+
不過一日對住n個鐘都要咁check實真係好過份,
第時同居/結婚之後,
會唔會連返工都會比人當係出去同個2/3/4/5/6/7/8/n奶由朝到晚架?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-11, 12:26 PM   #28
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: 碧克 查看文章
好計謀+
第時同居/結婚之後,
會唔會連返工都會比人當係出去同個2/3/4/5/6/7/8/n奶由朝到晚架?
咁搞法會搞出人命, 精盡人亡架wor

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

舊 01-11-11, 12:30 PM   #29
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
你兩個

btw...查家宅斷六親呢一下,我諗都好難有人頂得順......

舊 01-11-11, 12:33 PM   #30
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
其實對方1直咁問,又check... 理應你應該知點滿足對方......就係放D 對方想見到的野law...
1直搵唔到,咪1直問,點解唔整D野出黎滿足下對方....
分唔到手先出呢D陰招

引用:

一句你要我安心就坦白,坦完又問

引用:
作者: 碧克 查看文章
好計謀+
第時同居/結婚之後,
引用:
咁搞法會搞出人命, 精盡人亡架wor
吸乾左你都仲可以懷疑

頭髮亂左都可以懷疑你偷食
簽卡多左都疑你買野比人

此篇文章於 01-11-11 12:38 PM 被 POKA 編輯。
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-11, 12:50 PM   #31
綾小路雷太

引用:
作者: POKA 查看文章
頭髮亂左都可以懷疑你偷食
簽卡多左都疑你買野比人
精華金句

唔知點解覺得好可憐,可以唔信人到咁既地步/ . \

舊 01-11-11, 12:56 PM   #32
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
精華金句

從其它角度睇.... "我條仔咁正沒理由沒女仔走上門既,我唔信!!!"

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-11, 01:11 PM   #33
綾小路雷太

嘛...沒圖沒真相(誤)

舊 01-11-11, 01:16 PM   #34
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
從其它角度睇.... "我條仔咁正沒理由沒女仔走上門既,我唔信!!!"
原來係因為樓主太帥

舊 01-11-11, 05:08 PM   #35
POKA
Banned

引用:
精華金句

仲有太多,唔記得
疑心重既人見得多,去到呢個地步,已經接受唔到

引用:
真係會有

引用:
原來係因為樓主太帥

讚好

引用:
你兩個

btw...查家宅斷六親呢一下,我諗都好難有人頂得順......
查唔緊要,當了解對方家底,反正佢唔係貪錢
只係五花大綁得過左火

此篇文章於 01-11-11 05:26 PM 被 POKA 編輯。
舊 01-11-11, 06:02 PM   #36
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
我有朋友都係咁,
以前成日周圍玩,女友就成日 check 佢 msn facebook 同電話,
終於頂唔順嘈交分手,
但係散左之後又會唔捨得、分完又合 x N次,
而家仍然同居,所有活動都必需「伉儷」出席,
佢都慣曬

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-11, 06:51 PM   #37
POKA
Banned

引用:
作者: Middle 查看文章
我有朋友都係咁,
以前成日周圍玩,女友就成日 check 佢 msn facebook 同電話,
終於頂唔順嘈交分手,
但係散左之後又會唔捨得、分完又合 x N次,
而家仍然同居,所有活動都必需「伉儷」出席,
佢都慣曬
所以再靚都係假~
最緊要互相理解對方~
建立互信~
幾靚都假~
搵老婆緊係搵賢妻~
舊 01-11-11, 07:41 PM   #38
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
所以再靚都係假~
最緊要互相理解對方~
建立互信~
幾靚都假~
搵老婆緊係搵賢妻~
我諗佢地而家都未算係互信,
男o既會成日背後苦笑、剩係間中約其他女仔去食個飯都好丫,
女o既就依然睇得佢好緊、一有時間就去接佢放工搵佢食飯。
由上年識佢到而家今年都係咁,
有時睇下自己願唔願打或捱卦。

btw ,
如果把口叻,
下次不妨試下平日令對方有多d 自信心、
唔好變做「黑洞」人。 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-11, 07:50 PM   #39
POKA
Banned

引用:
作者: Middle 查看文章
我諗佢地而家都未算係互信,
男o既會成日背後苦笑、剩係間中約其他女仔去食個飯都好丫,
女o既就依然睇得佢好緊、一有時間就去接佢放工搵佢食飯。
由上年識佢到而家今年都係咁,
有時睇下自己願唔願打或捱卦。

btw ,
如果把口叻,
下次不妨試下平日令對方有多d 自信心、
唔好變做「黑洞」人。 =)
識講野有時都係罪
一打一捱好難分得開
舊 01-11-11, 08:11 PM   #40
HI_Ricky
深山人士

引用:
識講野有時都係罪
一打一捱好難分得開
不如試下,"以其人之道.還之其人之身"

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
舊 01-11-11, 08:18 PM   #41
POKA
Banned

引用:
不如試下,"以其人之道.還之其人之身"
好冷淡,過多幾日如果完全唔搵就放手
今日仲會傾幾句MSN
一句起,2句止個種
淨係見到佢個句 是但啦我已經好嬲
舊 01-12-11, 10:06 AM   #42
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
你咁都唔叫口花咩先叫口花
見到你呢個topic我有d滾滾地

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 10:12 AM   #43
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
其實我都想講呢句

舊 01-12-11, 12:30 PM   #44
HI_Ricky
深山人士

引用:
好冷淡,過多幾日如果完全唔搵就放手
今日仲會傾幾句MSN
一句起,2句止個種
淨係見到佢個句 是但啦我已經好嬲
講真,成個topic 我都只係見到你講到自己好似100分透明度... 其實只係女友要求高... 你未達標law...
多數的女人睇野平面化, 沒男人咁立體即係多角度睇法, 你認為的透明度係女人的眼中可能仲係迷1 樣神秘...
你要分手都認該係做足晒女友眼中100分透明度,係之後先講呢個唔係你自已,依家要做番自己,bye bye..

舊 01-12-11, 12:37 PM   #45
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
搽到個咀5顏6色先叫口花

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 02:05 PM   #46
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
搽到個咀5顏6色先叫口花
咁你個口花唔花?

舊 01-12-11, 02:12 PM   #47
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
咁你個口花唔花?
一D都唔花,仲DRY DRY地TIM

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 02:14 PM   #48
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
係wor, 你個口花程度拍得住我啵...

你數佢, 我返而想聽下你有咩錯事...

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 02:15 PM   #49
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
一D都唔花,仲DRY DRY地TIM
飲啖水啦你

舊 01-12-11, 04:04 PM   #50
POKA
Banned

引用:
作者: 才子 查看文章
係wor, 你個口花程度拍得住我啵...

你數佢, 我返而想聽下你有咩錯事...
點同你比...

引用:
講真,成個topic 我都只係見到你講到自己好似100分透明度... 其實只係女友要求高... 你未達標law...
多數的女人睇野平面化, 沒男人咁立體即係多角度睇法, 你認為的透明度係女人的眼中可能仲係迷1 樣神秘...
你要分手都認該係做足晒女友眼中100分透明度,係之後先講呢個唔係你自已,依家要做番自己,bye bye..
就當我做唔到理想情人,我唔合格,唔緊要,我唔浪費大家時間

引用:
其實我都想講呢句
唔係口花

引用:
唔好嬲,只係對有興趣先會口花

論壇跳轉