Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-25-06, 09:03 PM   #426
boss
God of Gamer

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
引用:
作者: Ricky-S
源三番黎,咁樣健威終於可能打正選,拍小志強
源三番黎,健威仲有正選做?
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 09:05 PM   #427
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: boss
源三番黎,健威仲有正選做?
打前鋒

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 09:06 PM   #428
kelkaho
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: jason_kasim
打前鋒
一人一藝、潛能,虧佢諗得到.............. 佢可能真係畫到無得再畫.................

舊 05-25-06, 09:11 PM   #429
boss

引用:
作者: kelkaho
一人一藝、潛能,虧佢諗得到.............. 佢可能真係畫到無得再畫.................
佢分分鐘呢一生只能靠足小食過世,睇佢幾時技窮啦
舊 05-25-06, 09:18 PM   #430
kelkaho

引用:
作者: boss
佢分分鐘呢一生只能靠足小食過世,睇佢幾時技窮啦
其實,平心而論,小學篇係最好睇(好似龍珠 gum),之後d xx射球只係扭曲扭曲再扭曲。

最大問題係,佢e家夾硬同現實接軌,佢寫下寫下會有時間性既問題!!到時佢加d現實球星入去,人地都唔知去左邊,最好例子係利華爾=>Rivaldo.........

所以我覺得佢畫足球故仔有一手,如果e 個時期compare with 踢出我天地(野鷺射手),我會覺得踢出我天地(野鷺射手)好好多,至小唔會踢幾十格睇佢出絕招,彈珠機gum....

舊 05-25-06, 09:55 PM   #431
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
唔講志偉會好睇D
十一個比佢扭晒仲有乜講.
最好就係比人剷傷或意外傷幾個月.
咁個故仔會好睇D.
最好畫泰來入左阿仙奴
係歐冠盃決賽打戴志偉.
一定好睇到爆!!

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 11:57 PM   #432
kelkaho

引用:
作者: @羅彼仙奴
唔講志偉會好睇D
咁個故仔會好睇D.
最好畫泰來入左阿仙奴
係歐冠盃決賽打戴志偉.
一定好睇到爆!!
泰來唔夠佢黎,同埋就算係,我諗都會係小志強同志偉再打過多dd~~
仲要健威同德仔又同佢一隊,wakaka~

舊 05-26-06, 12:46 AM   #433
ryoba
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
真係比高橋吹帳
睇下日本隊個新前鋒識唔識入波 >.<
ryoba 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-06, 12:59 AM   #434
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
其實,平心而論,小學篇係最好睇(好似龍珠 gum),之後d xx射球只係扭曲扭曲再扭曲。

最大問題係,佢e家夾硬同現實接軌,佢寫下寫下會有時間性既問題!!到時佢加d現實球星入去,人地都唔知去左邊,最好例子係利華爾=>Rivaldo.........

所以我覺得佢畫足球故仔有一手,如果e 個時期compare with 踢出我天地(野鷺射手),我會覺得踢出我天地(野鷺射手)好好多,至小唔會踢幾十格睇佢出絕招,彈珠機gum....
踢出我天地(野鷺射手),漫畫真係
動畫我見到5個人鏟一個都只係一張黃牌
跟住越睇落去個集就越想##

舊 05-26-06, 01:13 AM   #435
kelkaho

引用:
作者: POISON
踢出我天地(野鷺射手),漫畫真係
動畫我見到5個人鏟一個都只係一張黃牌
跟住越睇落去個集就越想##
唔知ar,我係睇動畫(Anima~

舊 05-26-06, 02:08 AM   #436
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: @羅彼仙奴
唔講志偉會好睇D
咁個故仔會好睇D.
最好畫泰來入左阿仙奴
係歐冠盃決賽打戴志偉.
一定好睇到爆!!
你錯喇
最後歐冠盃決賽係...
志偉 vs 源三

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-06, 01:28 PM   #437
kelkaho

引用:
作者: 啤梨王子
你錯喇
最後歐冠盃決賽係...
志偉 vs 源三
Road to 2002 個場景........... 拜仁對巴塞?

舊 05-26-06, 01:43 PM   #438
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:

李華度 依家係 奧林比亞高斯

舊 05-26-06, 01:55 PM   #439
CCemi

引用:
Road to 2002 個場景........... 拜仁對巴塞?
總覺得呢場佢地正面交鋒可能又打個和...但另一d因素令巴塞嬴1粒
其實佢地兩個係日本隊算唔算自相矛盾
一個攻唔入一個打不敗

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-06, 04:00 PM   #440
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
我估係

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-06, 10:14 PM   #441
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: KeaneYip
其實佢地兩個係日本隊算唔算自相矛盾
一個攻唔入一個打不敗
所以冇畫過佢地兩個打

舊 05-27-06, 02:40 AM   #442
ben_fung924
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
若島津打FW

笑死

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-06, 02:44 AM   #443
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: ben_fung924
若島津打FW

笑死
空手道打低晒對方D後位

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-06, 02:49 AM   #444
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
射門絕技 上帝之手刀
光速手刀劈個波入龍,球証又睇唔到

舊 05-27-06, 03:00 AM   #445
ben_fung924
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
引用:
作者: mikemike
空手道打低晒對方D後位
仲有彈柱又黎空中足球

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-06, 12:16 PM   #446
CCemi

引用:
仲有彈柱又黎空中足球
同志偉一齊彈柱雙人射球?

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-06, 12:46 PM   #447
kelkaho

不如整個土勃鼠射球,鑽地既,救都無得救

舊 05-27-06, 01:06 PM   #448
boss

由小學開始,d龍門都係紙造的,乜乜射球都可以破網
舊 05-30-06, 02:45 AM   #449
屈紳士
Senior Gamer
上下華盛頓

註冊日期: Oct 2005
引用:
若島津打FW

笑死
此言差矣↓
http://www.spdup.com/content/view/23/61/

屈紳士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-06, 10:55 AM   #450
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
某雜誌舉行足球小將超級Fans選舉...
羸左有足小海報,精品外....仲會有一件由巴塞隆拿球會發的志偉球衣...
大家快d參加啦...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 12:59 AM

手機版 | APP版