Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 519 919 969 1009 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1029 1069 1119 1519  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
蛋撻王子 09:28 AM 11-12-16
作者: 雷帝.嘉芙:
返到屋企就訓左死, 醒返已經冇得打龍牙
師兄工作辛苦了
i know that feel bro
大破人間 11:34 AM 11-12-16
想請教一下有經驗既師兄

請問IOS和AN的聖晶石是互通的嗎?
以前印象中有師兄提過是共通的,而家想再確認一次
rfdingo 11:40 AM 11-12-16
之前會轉an機買完石再轉番生果機抽
不過最近3個月我無課過
gingq7 11:42 AM 11-12-16
作者: rfdingo:

我主要睇收左貨個2百幾個評
入面有90個回覆有圖
窮窮地我應該入隻最保險既無袖板算
其實錢我覺得事少(差價都係課一單既錢), 一隻PVC figure佔咁多位, 其實都擺唔倒幾多隻出黎, 擺得太密又唔好睇,
我就會寧願買隻質素好d既

-------

對比起黑貞vs鐵拳, 今日都係搵隻非狂職,群體高傷寶具車埋去算啦, 例如吾王...
蛋撻王子 11:57 AM 11-12-16
作者: 大破人間:
想請教一下有經驗既師兄

請問IOS和AN的聖晶石是互通的嗎?
以前印象中有師兄提過是共通的,而家想再確認一次
師兄
fgo石是跟帳號的 可以安心轉
大破人間 01:34 PM 11-12-16
作者: 蛋撻王子:
師兄
fgo石是跟帳號的 可以安心轉
作者: rfdingo:
之前會轉an機買完石再轉番生果機抽
不過最近3個月我無課過

唔該兩位
fami~yan 01:57 PM 11-12-16
作者: 大破人間:
復刻聖誕無方換

如果BOX內容不變
1 BOX有20銀火,40金火,26方=86方

交換素材有50銀火,50金火=100方

通關報酬沒方

即係成個活動收益俾盡接近788方,仲要大前題你捨棄金火。
情況有點糟糕,現在欠1400,就算放棄金火788方還是有點距離...
大破人間 02:03 PM 11-12-16
作者: fami~yan:
情況有點糟糕,現在欠1400,就算放棄金火788方還是有點距離...
仲有2016聖誕,通常新活動都有方換的
gingq7 03:33 PM 11-12-16
活動正常500方, 加埋金肥銀肥各100, 都已經700
蛋撻王子 03:51 PM 11-12-16
作者: gingq7:
-------

對比起黑貞vs鐵拳, 今日都係搵隻非狂職,群體高傷寶具車埋去算啦, 例如吾王...
訓左半日無乜心機打
反正都跌得唔多
我直接用全單體英靈硬上當升絆就算了
空調 04:52 PM 11-12-16
連3場冇雙晶
蛋撻王子 05:01 PM 11-12-16
作者: 空調:
連3場冇雙晶
今日基本上=打狂種火
都未試過有一場可以出到兩粒八連双晶

有時仲好似師兄你咁跌都唔跌
gingq7 05:16 PM 11-12-16
我狂職得番d 1-2星未升, 我拎晒d綠方後去左打絆關算了
北条加蓮 05:45 PM 11-12-16
今日基本上=打狂種火

而且種火都少左
第一日滿滿的金火和凶骨太正
digiharuka 06:55 PM 11-12-16
今日基本上=打狂種火

之前骨牙是掉銀箱的, 八晶是要掉金箱才出.... 唔知係唔係有咁既差別
gingq7 08:09 PM 11-12-16
金閃絆關:
之前已見倒鐵大話難打要交令咒,特登帶月神+金閃+大腿黑貞入去諗住無得輸,
點知最後條龍竟然有110萬血
再望一望我自己後排三隻都係來吸絆的
最後都係要交令咒
rfdingo 09:00 PM 11-12-16
缺心臟
GN00508771 09:12 PM 11-12-16
金閃絆關:
之前已見倒鐵大話難打要交令咒,特登帶月神+金閃+大腿黑貞入去諗住無得輸,
最後都係要交令咒
前幾版已經講左 可以怪誰
蛋撻王子 09:49 PM 11-12-16
金閃絆關:
最後都係要交令咒
其實大龍始終係全體攻擊
如果無好好計劃點樣檔大絕同特登擺D生存系既英靈係尾門
都唔太容易打

我自己都係求其全弓就入去
有D意外所以要用令咒

同TEAM再入一次應該都有辦法唔駛令咒
不過3日後又一條好漢
所以一早用令咒過左就算了(依家都已經回滿番了)
蛋撻王子 11:10 PM 11-12-16
3劍兵(英雄之證) + 黑獸脂獸(4x萬血)
2層

第一場跌2證+1脂

咁貴重既星期日......
搞呢d......

你唔好一陣星期一二出心臟添呀.......
小嘉 11:14 PM 11-12-16
被伏出錯人打
蛋撻王子 11:22 PM 11-12-16
砌一砌team都整到3turns一場既..
第二場試仲一次過跌兩個黑獸脂

但....唔太吸引令人刷
小嘉 11:23 PM 11-12-16
唔左D肥唔係好吸引
蛋撻王子 11:33 PM 11-12-16
作者: 小嘉:
唔左D肥唔係好吸引
160體 4場 6英雄之證 5黑獸脂(好似)

真係得絆值叫做吸引D
黑獸脂得3隻英靈用黎升技
文西 海倫娜 弓雙子

星期日先黎休息...
EXTELLA又未到
搞錯....
小嘉 11:35 PM 11-12-16
一隻都無既我直頭唔想打
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 19 519 919 969 1009 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1029 1069 1119 1519  ... 最後

返回主題版面