Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
電視遊戲討論版>雷電IV
破戒僧 02:54 PM 06-18-08
xb360繼續係射擊game集中營...

CMS 05:53 PM 06-18-08
我想玩 蟲姬2 多D姐
超合Game魂 06:19 PM 06-18-08
想打射擊game真係要買360
八仙果 07:08 PM 06-18-08
好野,不過 7xxx yen 幾甘。
唔通又要 $460?
K.LIFE 08:19 PM 06-18-08
No Playstation version?
劉公子 08:32 PM 06-18-08
終於有雷電的續集在家用機上推出...... 看來是我入手主機的好時機(笑)~~~
八仙果 09:41 PM 06-18-08
作者: 劉公子:
終於有雷電的續集在家用機上推出...... 看來是我入手主機的好時機(笑)~~~
終於有 Game o岩玩嗎?
買左記得通知聲,劉兄還在我的 Friend List 內。
劉公子 11:29 PM 06-18-08
哈哈...... 八爺仲記得我個 x-box 名稱??? 近來打什麼遊戲多(迷)???
這些 shooting game 相信可以令我再次投入 x-box 世界(笑)~~~

作者: 八仙果:
終於有 Game o岩玩嗎?
買左記得通知聲,劉兄還在我的 Friend List 內。

如月釋臣 01:36 AM 06-19-08
戰機GAME來說雷電是我至likes的戰機GAME之一(我是由雷電II開始玩的)
雷電IV D武器,BOMB不錯(除左雷電II的紅色BOMB )
但衰在部戰機D速度漫左D
八仙果 01:45 AM 06-19-08
作者: 劉公子:
哈哈...... 八爺仲記得我個 x-box 名稱??? 近來打什麼遊戲多(迷)???
這些 shooting game 相信可以令我再次投入 x-box 世界(笑)~~~
你個名,好易記,那是動畫的名字罷!?
近期玩的遊戲,可看我的簽名。
ahleung 04:35 PM 06-19-08
如果又係4百幾咁好難買得落手.......

OT問下, 而家式神III賣幾錢?
八仙果 03:46 AM 06-21-08
作者: ahleung:
如果又係4百幾咁好難買得落手.......

OT問下, 而家式神III賣幾錢?
好耐之前見過 $350,
不過最近都很難找到這個價錢。

PS:我一個成就都仲未開到
bocu 05:14 PM 06-19-08
雷電好難打
點解我打 STG 甘屎架

360 有無 D 梧玩弾膜既射擊 GAME
破戒僧 05:33 PM 06-19-08
作者: bocu:
雷電好難打
點解我打 STG 甘屎架

360 有無 D 梧玩弾膜既射擊 GAME
你呢個要求...
我只諗到capcom XBLA隻1942: Joint Strike, 不過未出...
塵髮奶 06:32 PM 06-19-08
作者: 破戒僧:
你呢個要求...
我只諗到capcom XBLA隻1942: Joint Strike, 不過未出...

班鳩 首領鋒
唔知Under Defeat 有冇機會係360玩到
神祕人1號 08:45 PM 07-09-08

八仙果 11:08 PM 07-09-08
今集又有隻特典在盒內,
上次隻 DVD 畫面質素就麻麻,所以沒什麼心機看。

期待期待。
神祕人1號 04:08 PM 08-08-08
雷電IV 發售日確定 新要素發表
時間:2008-8-8 編輯: 風間仁
http://beta.levelup.cn/news/NewsDeta...-8/29807.shtml

MOSS公司宣佈,街機飛行射擊遊戲《雷電》系列的最新作《雷電IV》的X360移植版將於2008年9月11日發售,售價為7140日元。

X360版《雷電IV》移植於街機原作,作為X360版原創要素將追加2個新關卡,並收錄重新調整遊戲難度和敵人配置的「X360模式」,當然遊戲中還將收錄忠實再現街機原作的「街機模式」,並支持通過Xbox LIVE的排名比較。

另外,遊戲發售後玩家還可以通過Xbox LIVE下載購買《雷電》系列經典機體。
八仙果 05:41 PM 08-09-08
車,Xbox LIVE的排名比較 = 冇 online ......

下載經典機體俾自己睇,
真識搵錢。100pts 都可以考慮。(逃)
神祕人1號 08:45 PM 08-25-08
雷電Ⅳ 10/2に延期
http://raiden.mossjp.co.jp/raiden4/x360/kokuchi.htm
八仙果 01:53 AM 08-26-08
對我來說都好,
8 月同 9 月都應該會用唔少錢,
留返 D 彈藥 10 月買。
八仙果 01:23 AM 10-02-08
請問出了嗎?謝謝告知。
如無意外,明天即買。
森羅 01:26 AM 10-02-08
星期二係熱線見到擺左雷電隻係對走廊個櫥窗度

不過唔肯定係咪IV
磯燒豬豬 02:49 AM 10-02-08
星期二見到旺角hotline有,好似要$449,sure係IV來的.
八仙果 03:21 AM 10-02-08
作者: 森羅:
星期二係熱線見到擺左雷電隻係對走廊個櫥窗度

不過唔肯定係咪IV
作者: 磯燒豬豬:
星期二見到旺角hotline有,好似要$449,sure係IV來的.
謝謝大家,
看來要入手了。
1 2 3 

返回主題版面