Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-13-15, 09:23 AM   #101
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Gashapon™ 查看文章
依幾隻每隻開左3日架喇,今日先打實唔夠ap打
爆左一粒石打晒佢,先至話原來重有3日。
而家隻隻都拎晒,升完補師,諗住升槍手,點知發現原來佢每招攻擊都要扣HP,有無搞錯。
不過呢幾日都打晒D素材關,儲左要儲既進化素材。
黎緊係差錢,4星升5星要成150000,有無貴D...
我而家最強係咁:

另外,有無試過而家進行緊既「こラボキャンペーン」?
我達成左頭尾兩個,但係入code之後話 code number 唔啱,請問你試過得唔得?
Thanks a lot。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-15, 05:03 PM   #102
wing zero custom
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDwgzcps
XBox Live GamertagWgzchkg
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章

我達成左頭尾兩個,但係入code之後話 code number 唔啱,請問你試過得唔得?
個個code係比brave froniter 個邊用既
要同個邊D人換先入到落依度
wing zero custom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-15, 05:17 PM   #103
Gashapon™
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
爆左一粒石打晒佢,先至話原來重有3日。
而家隻隻都拎晒,升完補師,諗住升槍手,點知發現原來佢每招攻擊都要扣HP,有無搞錯。
不過呢幾日都打晒D素材關,儲左要儲既進化素材。
黎緊係差錢,4星升5星要成150000,有無貴D...
我而家最強係咁:

打錢打上級好快者,一萬一粒三星金,多就一場6粒少就兩三粒
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-15, 05:44 PM   #104
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: wing zero custom 查看文章
個個code係比brave froniter 個邊用既
要同個邊D人換先入到落依度
我係去巴哈果邊出POST招BF玩家互換
不過都係開活動初期,仲有無人需要換既就唔清楚
可以去果邊試試
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-15, 06:05 PM   #105
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
打錢打上級好快者,一萬一粒三星金,多就一場6粒少就兩三粒
其實我都有打,不過好似效率好低咁,連打兩場得5粒...
引用:
作者: okabe 查看文章
我係去巴哈果邊出POST招BF玩家互換
不過都係開活動初期,仲有無人需要換既就唔清楚
可以去果邊試試
咁算數啦,好似好麻煩咁。
Thanks a lot.

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 05-07-15, 09:33 AM   #106
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

近來出左兩個連動活動(?),去到最尾一關超難打,好似打緊極深淵級咁...
其實我用嗰隊都滿晒LV,三個60,兩個50,拉多個60,都係要燒石打。
而家都頂盡晒,請問除左突破限界之外,重有無咩方法可以練得勁D?...

舊 05-07-15, 03:06 PM   #107
Gashapon™

引用:
近來出左兩個連動活動(?),去到最尾一關超難打,好似打緊極深淵級咁...
其實我用嗰隊都滿晒LV,三個60,兩個50,拉多個60,都係要燒石打。
而家都頂盡晒,請問除左突破限界之外,重有無咩方法可以練得勁D?...
做乜唔升友抽堆5星?最易突到幾次
舊 05-08-15, 03:57 PM   #108
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
做乜唔升友抽堆5星?最易突到幾次
我有段時間無打,嗰5隻都係剛剛好先打晒出黎。

舊 05-08-15, 08:32 PM   #109
Gashapon™

引用:
我有段時間無打,嗰5隻都係剛剛好先打晒出黎。
近兩個禮拜咁多肥關實升到
依隻game有技能緊要個lv,有呼吸果d+30命中迴避即刻兩個世界
舊 05-09-15, 01:22 AM   #110
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
近兩個禮拜咁多肥關實升到
依隻game有技能緊要個lv,有呼吸果d+30命中迴避即刻兩個世界
請問最後嗰句點解?點先可以加到迴避命中?

舊 05-09-15, 01:51 AM   #111
Gashapon™

引用:
請問最後嗰句點解?點先可以加到迴避命中?
有堆技能叫x之呼吸(劍/槍/斧....),敵人用乜武器就加自己起碼30命中同迴避
岩岩完個ev隻野用槍,我用有槍の呼吸既突1天沼矛輕鬆打命中100,敵人命中30%(速技都得6x )
其他有7x速6x技都得3x命中,敵人6~70命中
舊 05-11-15, 10:11 AM   #112
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
請問有冇板友成功入過合作活動達成的code?
我直接copy去/打code都話得錯...

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-15, 11:56 AM   #113
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
請問有冇板友成功入過合作活動達成的code?
我直接copy去/打code都話得錯...
同你一樣,都係未試過成功。
但聽樓上意見,好似話條Code 係要同其他人換先入到,詳情就唔太定點搞,希望有高人解答啦。
如果可行,不如同你交換入code啦。

舊 05-11-15, 12:42 PM   #114
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
同你一樣,都係未試過成功。
但聽樓上意見,好似話條Code 係要同其他人換先入到,詳情就唔太定點搞,希望有高人解答啦。
如果可行,不如同你交換入code啦。
之係除左自己個code外就入到??

其實重有另個問顯,最近個DG合作佢有3個達成
第2,3個分別係達成進擊10同埋玩家lv15

但去到入code度得聖戰1次/5次參加

唔係太明想點

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-15, 12:56 PM   #115
okabe

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
之係除左自己個code外就入到??

其實重有另個問顯,最近個DG合作佢有3個達成
第2,3個分別係達成進擊10同埋玩家lv15

但去到入code度得聖戰1次/5次參加

唔係太明想點
隻GAME拎到既CODE係同另一隻GAME互換

假如你有玩BF 達成GAME內合作活動條件會拎到3個CODE
呢3個CODE先係你想要既CODE,
你加下拎住既CODE係比BF玩家用呢入,唔係自身用
舊 06-16-15, 02:19 PM   #116
Gashapon™

依隻野玩到成長率上升黎屈人轉生
舊 06-17-15, 05:15 PM   #117
okabe

今次到SAO合作,又要搵人換野
舊 06-23-15, 02:23 PM   #118
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
第一版玩過中左伏放棄左
睇comment而家好返好多, 想重頭玩
玩唔會太遲

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-17, 07:52 PM   #119
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: okabe 查看文章
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=239160

之前有專區開過,不過無論巴哈或其他討論區都少人玩
我都有玩過一段時間,但隻GAME升人難之餘,每隻人物又要分TYPE又要計成長率...
後來轉左同廠隻為了誰的鍊金術師好好多,系統容易D,升人派石都比殺戮好
唯一係女角比例少
人物分TYPE的確係幾麻煩。
雖然有確定,但我為了抽魔TYPE的めぐみん都restart了好多次,抽到之後又要擔心佢成長得唔好
派石方面,而家唔知係唔係改善了?我打了3場主線故事已經夠抽一次10連。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-23, 02:39 AM   #120
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
今石洋之「キルラキル」2期の予定はなし丨TRIGGER制作 money 日本動漫畫討論版 600 03-24-19 02:27 PM
2.14 Kill la Kill 月牙火介 Cosplay同人MIX討論區 3 02-14-14 06:20 PM
[廣告 - CW] 【CW37】[Z1/墮落願望 ]キルラキル_KILL LA KILL 皐蛇新刊 淨湖+ Cosplay同人MIX討論區 1 02-04-14 07:24 PM
[作品發表] 鬼龍院皐月-kill la kill! 月牙火介 Cosplay同人MIX討論區 3 10-28-13 11:27 PM
PS2「Phantom-PHANTOM OF INFERNO-」 |0| H-GAMEの部屋 7 09-11-02 01:24 AM

現在的時間是 01:48 PM

手機版 | APP版