Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 06-19-14, 01:24 PM   #526
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

薯波好普通~唔係圓波~係波餅~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-14, 05:55 PM   #527
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
個薯波好似食緊嘔吐物咁

舊 06-19-14, 06:08 PM   #528
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: amaderasu 查看文章
一個珍珠, 一個棉花糖, 唔係我地識欣賞0既野...
棉花糖新地,我覺得好食!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-14, 12:05 AM   #529
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
棉花糖新地,我覺得好食!
拿珍珠我都仲ok
反正珍珠本身無味
煮到個軟硬度適中is vry ok

但係棉花糖真係....sorry

舊 06-20-14, 11:29 AM   #530
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
佢鬼得閒全日都望實d珍珠, 理得佢軟唔軟
我試過黑色超硬, 白色軟身
至於綿花糖梗係長時間曝露空氣中, 想唔變硬都無咩可能

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-14, 10:34 PM   #531
哥薩克
Game Master
んふんふ

引用:
作者: W!LL 查看文章
結論係:慳番D錢算

舊 06-22-14, 03:11 AM   #532
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
不嬲走黑白珍珠

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 05:08 AM   #533
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
個新包我覺得幾好食

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 04:12 PM   #534
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Double新地無得叫黑白珍珠?

大乱闘X
舊 06-22-14, 11:20 PM   #535
哥薩克
Game Master
んふんふ

引用:
Double新地無得叫黑白珍珠?
我見過人叫喎

舊 06-23-14, 01:04 AM   #536
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 01:22 AM   #537
哥薩克
Game Master
んふんふ

引用:
作者: ( ゚ω゚)? 查看文章
OMG
竟然全部都肯整過
仲要全部都整得番咁靚

唔知同樣事情係香港work唔work

舊 06-23-14, 02:06 AM   #538
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
香港都會,但會西口西面

舊 06-23-14, 02:29 PM   #539
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 哥薩克 查看文章
OMG
竟然全部都肯整過
仲要全部都整得番咁靚

佢肯整過俾你,你敢唔敢食又係另一回事啦...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-14, 04:14 PM   #540
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
即係我食過硬綿花糖同硬珍珠
新包幾時完, 仲未試
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-14, 03:45 PM   #541
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
香港都會,但會西口西面
仲會同你加料添
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 09:02 PM   #542
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 野良猫 查看文章
仲會同你加料添
如果係我哋呢D黃種人去問或者會差D,

但換成西人, 大隻佬嗰種, 黑人都得,

再好似片中人咁帶埋個黑超, 100%同你整個靚一靚

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 01:25 PM   #543
Nelly

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: harakuma 查看文章
如果係我哋呢D黃種人去問或者會差D,

但換成西人, 大隻佬嗰種, 黑人都得,

再好似片中人咁帶埋個黑超, 100%同你整個靚一靚
RACIST

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 08:25 PM   #544
nameH

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
引用:
作者: 哥薩克 查看文章
OMG
竟然全部都肯整過
仲要全部都整得番咁靚

知你拍緊片,點都好聲氣d既

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 09:23 PM   #545
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 10:01 PM   #546
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: nameH 查看文章
知你拍緊片,點都好聲氣d既
應該唔知拍緊片, 鏡頭响副超度

大乱闘X
舊 06-30-14, 03:28 PM   #547
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: ( ゚ω゚)? 查看文章

薯條忍唔到 笑左出黎
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-14, 07:16 PM   #548
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
個脆雞包啲汁好似馬來沙嗲醬

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-14, 08:59 PM   #549
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
離遠睇廣告仲以為又到點jack

結果炸雞shake shake粉

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-14, 03:26 AM   #550
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011

正喎
又肥幾磅了

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 06:04 AM

手機版 | APP版