Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 12-19-08, 02:18 PM   #26
爽神
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
「UNDERGROUND KINGDOM VISAカード」申込書 資料請求

http://www.yoshiki.net/card/index.html
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 02:22 PM   #27

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002
未 受 金 融 海 嘯 影 響
勁有保留.....唔係極遠秒殺飛反而仲有淨...

邊洗訓三日既.....,佢點拍架

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 02:34 PM   #28
EXTASY
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 爽神 查看文章
「UNDERGROUND KINGDOM VISAカード」申込書 資料請求
[發老皮]講咗咁多年SINGLE都出唔到隻出咩信用咭呀 [/發老皮]
EXTASY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 08:51 PM   #29
iori82508250
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
請問有經驗的各位,如果是blk d第一行同s3相比,從視覺上邊個位置會好d啊?雖然都不算是什麽好位置。

望得到解答
iori82508250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 09:19 PM   #30
shingo512
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
XBox Live Gamertagsummer66
引用:
作者: iori82508250 查看文章
請問有經驗的各位,如果是blk d第一行同s3相比,從視覺上邊個位置會好d啊?雖然都不算是什麽好位置。

望得到解答
你所指的S3係咪block 3?
唔好話Block D, Block C其實都已經唔係好睇到ga la, 我自己會Prefer Block 3
shingo512 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 11:03 PM   #31
爽神

X JAPAN世界巡演香港演唱會 (門票全已售罄)
http://www.hkticketing.com/Ticketek/...A4w%B0%E2%C1j)

-
兩日唔夠搞掂了!
舊 12-19-08, 11:08 PM   #32

引用:
作者: shingo512 查看文章
你所指的S3係咪block 3?
唔好話Block D, Block C其實都已經唔係好睇到ga la, 我自己會Prefer Block 3

blk3雖然真係近d,不過就側面。我又覺得内場氣氛好d,又想同大家一齊x jump。真係好矛盾
舊 12-19-08, 11:14 PM   #33
Ayumania
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
歌迷會嗰邊好多賣飛POST
唔係睇就咪鬼買咁多啦, 鬼唔望賣唔去

Ayumania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 11:51 PM   #34
爽神

漏左貼呢篇...

港 Fans 訓 街 掃 晒 X JAPAN 飛

日本 樂 隊 X JAPAN 將 於 下 月 17 日 在 亞 洲 國 際 博 覽 館 首 度 開 騷 , 門 票 昨 日 正 式 公 開 發售 。 由 於 演 唱 會 只 得 一 場 , 有 fans 為 求 搶 得 靚 位 , 不 惜 早 在 三 日 前 便 通 宵 排 隊 霸頭 位 , 門 票 開 售 半 日 便 被 掃 清 。

或 加 開 一 場

97 年 宣 佈 解 散 的 X JAPAN , 今 年 3 月 在 東 京 巨 蛋 舉 行 三 場 演 唱 會 後 正 式 復 合 。 今 次 樂隊 首 度 來 港 開 騷 , 早 已 令 不 少 香 港 X JAPAN 迷 引 頸 以 待 , 難 怪 演 唱 會 並 沒 受 金 融 海嘯 影 響 , 無 論 1,290 元 的 貴 價 飛 抑 或 是 最 平 的 490 元 門 票 , 都 幾 近 被 歌 迷 掃 光 。 主辦 單 位 有 見 歌 迷 反 應 熱 烈 , 正 考 慮 或 加 開 一 場 。

香 港 fans 在 尖 沙 嘴 通 利 琴 行 門 外 通 宵 排 隊 , 等 買 X JAPAN 演 唱 會 門 券 。

http://appledaily.atnext.com/templat...rt_id=11988222
舊 12-20-08, 12:51 AM   #35
爽神

中國官網留言板

staff剛完成收集門票回到國內,感謝忠實X Fans們對我們的支持,有一喜訊,就是香港主辦方正公布門票已經賣完。http://www.hkticketing.com
如果真的有人棄票,首先留給已經發送電郵件,但收不到【接受預定】的Fans們,請還沒預定成功的Fans們留意這裡的通告。

staff 2008-12-19 23:09:40

http://www.xjapan-china.com/showReply.asp?ID=1135
舊 12-20-08, 12:54 AM   #36
爽神

X JAPAN 赤坂での年越しライブを全国13ヶ所の映画館で生中継
舊 12-20-08, 01:37 AM   #37
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
http://www.hkticketing.com/Ticketek/...A4w%B0%E2%C1j)

-
兩日唔夠搞掂了!
總算賣晒...
但係頭場都用左兩日時間...
如果加場...唔睇好喎...

引用:
作者: Ayumania 查看文章
歌迷會嗰邊好多賣飛POST
唔係睇就咪鬼買咁多啦, 鬼唔望賣唔去
雖然我都唔想佢地賣得出...
但係我又唔想到時睇到勁多空位...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-08, 01:38 AM   #38
爽神

「X JAPAN WORLD TOUR」香港公演チケット 即日SOLDOUT!!

「X JAPAN WORLD TOUR」の初日、2009年1月17日 香港公演のチケットが 12月18日より発売され即日完売した!

日本のみならず、海外でもX JAPANの攻撃は誰にも止められない!!

http://www.xjapan.ne.jp/news/detail/?nid=81

-
真係威,上左日本官網
換句話說即係韓國LIVE仲未SOLDOUT?
舊 12-20-08, 01:39 AM   #39
爽神

引用:
作者: colus 查看文章
總算賣晒...
但係頭場都用左兩日時間...
如果加場...唔睇好喎...

雖然我都唔想佢地賣得出...
但係我又唔想到時睇到勁多空位...
加乜鬼野場丫,根本冇咁多咁多demand

希望佢地抵諗d,唔好渣死喇,見唔妥就低價放出啦

此篇文章於 12-20-08 01:45 AM 被 爽神 編輯。
舊 12-20-08, 01:42 AM   #40
colus
Game Master
子龍

引用:
「X JAPAN WORLD TOUR」香港公演チケット 即日SOLDOUT!!

「X JAPAN WORLD TOUR」の初日、2009年1月17日 香港公演のチケットが 12月18日より発売され即日完売した!

日本のみならず、海外でもX JAPANの攻撃は誰にも止められない!!

http://www.xjapan.ne.jp/news/detail/?nid=81

-
真係威,上左日本官網
換句話說即係韓國LIVE仲未SOLDOUT?
引用:
誤會黎架姐
加乜鬼野場丫,根本冇咁多咁多demand
唔係兩日咩?
到時班炒家賣唔到飛成場吉位就...

真係報喜不報憂...
而家韓國果邊經濟咁,仲開兩場...
其實都預左死硬?

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
舊 12-20-08, 01:48 AM   #41
爽神

引用:
唔係兩日咩?
到時班炒家賣唔到飛成場吉位就...

真係報喜不報憂...
而家韓國果邊經濟咁,仲開兩場...
其實都預左死硬?
(上面我edit左post )

實報大架喇
其實都未夠"兩日"既,咪當一日計算

韓國果邊真係唔知點情況...
聽講網上冇得買arena位,hold起哂...

另外,香港官網都公布售罄了
http://www.xjapan.com.hk/
舊 12-20-08, 01:59 AM   #42
colus
Game Master
子龍

引用:
(上面我edit左post )

實報大架喇
其實都未夠"兩日"既,咪當一日計算

韓國果邊真係唔知點情況...
聽講網上冇得買arena位,hold起哂...

另外,香港官網都公布售罄了
http://www.xjapan.com.hk/
24小時計就係囉...

而家果班炒家我覺得應該都算係坐晒艇...
講真除非D位真係正爆一係BLK A,B,唔係我諗佢地都幾難"轉售"...
我諗D次等位香港冇乜幾個會肯同你用OVER千三蚊去買,
真係會果D HARDCORE飯第一日都一早自己去買左啦...

韓國果邊...等我有機會問下個韓國仔FD,睇下佢知唔知咩環境先...

舊 12-20-08, 02:07 AM   #43
爽神

引用:
24小時計就係囉...

而家果班炒家我覺得應該都算係坐晒艇...
講真除非D位真係正爆一係BLK A,B,唔係我諗佢地都幾難"轉售"...
我諗D次等位香港冇乜幾個會肯同你用OVER千三蚊去買,
真係會果D HARDCORE飯第一日都一早自己去買左啦...

韓國果邊...等我有機會問下個韓國仔FD,睇下佢知唔知咩環境先...
Block A應該炒得起既,Block B-C原價放出我諗都ok
Block D就...如果唔係買黎自己睇,真係算吧喇
根本set個價格真係...
如果你話真係好似dome咁random抽就另作別論喎...
順住咁買香港人實會覺得搵笨

韓國果邊其實開2場都合理既..
因為冇記錯果邊個場係得萬5個位,即係2場先=3萬(台灣、泰國都係3萬)
韓國咁大,加上X起韓國都有一定既熱潮...
舊 12-20-08, 02:26 AM   #44
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
我都係啦
想班友坐晒艇........但又唔想個日一堆空位
香港開2場就真係唔好喇
一日飛要都去2日...........而且香港有幾多人想睇重未買??
而且一張$1300喎
而家咁既境..........死硬Fans都好難要人俾$2600啦.....

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-08, 08:41 AM   #45
大家樂職員
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
我朋友買既位麻麻﹐我考慮緊搏佢反艇...............
大家樂職員 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-08, 08:43 AM   #46
大家樂職員
Crazy Gamer

引用:
漏左貼呢篇...

想要幅poster
舊 12-20-08, 08:51 AM   #47
大家樂職員
Crazy Gamer

不過其實仲有興趣就係個個street army membership
求其用個日本地址試下先
舊 12-20-08, 09:16 AM   #48
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
岩岩先知賣飛
好野,慳返

(有無人有多左飛 )
又唔知佢加唔加場....而家唔知點好
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-08, 10:15 AM   #49

[quote=爽神;7406348]Block A應該炒得起既,Block B-C原價放出我諗都ok
Block D就...如果唔係買黎自己睇,真係算吧喇
quote]

爽神~甘我到底要block d定block 3 好啦? 我未去過,5知到底個場實際環境系點~
舊 12-20-08, 10:25 AM   #50
IamOutsider

註冊日期: Nov 2008
引用:
作者: 大家樂職員 查看文章
想要幅poster
我都好想要張Poster呀....邊度搵o架..?
IamOutsider 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:34 AM

手機版 | APP版