Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-15-04, 06:05 PM   #1
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
星期日六點

原來有卡比做!!
快看

我太out了

其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-04, 06:09 PM   #2
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
唔明???

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-04, 06:14 PM   #3
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
差唔多做左兩個月了~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-04, 06:15 PM   #4
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 小恐
差唔多做左兩個月了~
錯過了

其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-04, 09:15 PM   #5
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: DC 97
唔明???
佢講緊卡通"星之卡比" '''

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-04, 10:09 PM   #6
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
米國版沒啥好看...

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-04, 10:31 PM   #7
riceball
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 李某人
米國版沒啥好看...
故事會和日版不同?

兩個都沒看
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-04, 11:04 PM   #8

Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
我宜家先知原來有分米國版...
   目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-04, 11:54 PM   #9
赤目黑龍
God of Gamer
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
而家播緊嗰套...............
唔好睇嘅~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-04, 01:31 AM   #10
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
唔睇不是你的損失~~~

舊 08-16-04, 01:34 AM   #11
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
真係唔知分美日版啊....
日版有咩唔同@@?

真係有D美國味較重既角色, 例如賣怪物個Supplier

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 12:22 AM   #12
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 赤目黑龍
而家播緊嗰套...............
唔好睇嘅~~
偶早排只看過半集...
唔岩睇/唔巧睇的說~~~ '''

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 02:23 AM   #13
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
haha~~~
今個禮拜會停一集呀~~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!